Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicimmm çok sevindim ikiniz de iyi bakın kendinize bol bol dinlen. Üzülme münasebet yasak diye daha bunun dogum öncesi ve sonrası var ben misal nasıl olduğunu bile unuttum

Doktor yasak değil dediğinde bile geyşam yasaklamıştı beni
Doktor yasağı kaldırınca da kaldırmaz biliyorum.. sizde bari 5 ay fanfini olmuş biz o 5 ayı da bulamıcaz
Cicimmm çok sevindim ikiniz de iyi bakın kendinize bol bol dinlen. Üzülme münasebet yasak diye daha bunun dogum öncesi ve sonrası var ben misal nasıl olduğunu bile unuttum
Ah be gülparem..
Doktor yasak değil dediğinde bile benimki yaklaşmadı. Doğuma kaldı 7 ay sonra da 40 gün lohusalık.
7 ay 40 gün bu adam bana yaklaşmaz.
Asıl ben unutucam nasıl olduğunu baştan evlenmek zorunda kalıcam adamla
İkizler nasıl bakalım

Fizik çok yerinde çok sorma 9 haftalığım sanırım şuan hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak 2,5 kilo almışım hahahahahah
2,5 kilo çok etkilememiştir ama sonraki aylar dikkat et,15 kiloyu geçmemeye çalış sonrasında vermesi zor olur,
ben de sonradan sonraya çok kilo aldım ya
hızla kilo almaya başladım, 8 kilo almışım,
5 aylık olana kadar 2 kilo alıp 7 ayı 8 kiloyla tamamlamak
daha 2 ay var

Balım benim en son foto 6+4 dü,
onda da 8 mm çıkmıştı
Şimdi haftaya gittiğim de 9u bitirmiş oluyoruz sanırım 10 a gireceğiz yüksek ihtimal( hesaplamalarıma göre ) bakalım o zaman kaç çıkacak bilmiyorum.
Normal de 6. hafta da 7 - 7.5 aralarında oluyormuş bizim ki uzun gidiyor 1 tık herhalde

Canm benm cok sevindm iyi olmaniza bebisnde kalp atisini duymussunuz hayirli olsn rabbim sag saglm kucagina almayi nasip etsn ❤ bizlerede dua et senin yasadiklarini yasayalm

Ben 1 kg vermişim enteresan
ben de ilk aylar 2 kilo vermiştm, sonradan fazlasıyla aldım malesef,
amacım 10 kiloyla tamamlamaktı ama şimdiden 8 kilo almışım ve daha 2 ay var,
bari 12 kiloyu geçmesem bari

Ayyy ben onu reklam filan saniyodum kiz

Birşey olmaz son 2 ayda da 6-7 kilo bile alsan 14-15 kilo ile tamamlamış olursun normal
Yani benim doktorum 9 aylık süreçte 13 kiloyu geçmemen gerek diyordu ama ben geçicem herhalde

Oh çok şükür kuzucummm İçim rahatladı valla benimde
dinlen güzelce boşver okulu

Keşke bende versem 59,800 dü en son hamile kalmadan, 2 gün önce bir tartıldım 61 kilo olmuşum
1 kilo almışsın 2,5 kilo değil ki, ilk aylar olabildiğince kilo almamaya çalış,
son aylar tıkır tıkır geliyor kilolar, durduramıyorsun

hım,o zaman 2 kilo, gramlara çok takılma,
karbonhidrat ve tatlıdan uzak durmaya çalış
Evet tamı tamına 61.900 üm şuan
tatlı sevmem zaten ben çok bi tavuk göğsü bi kazandibi onun haricinde şerbetli tatlılarla pastalarla hiç işim olmaz.
Ekmek falan da yemiyorum tek sorunum gece 12-1 eşimle oturup dürüm gömüyoruz

Benim 7+3 de 11.68 mm normal mi kuzum.

Canm benm cok sevindm iyi olmaniza bebisnde kalp atisini duymussunuz hayirli olsn rabbim sag saglm kucagina almayi nasip etsn ❤ bizlerede dua et senin yasadiklarini yasayalm
Sağol pıtırcığım Allah razı olsun
Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese bu heyecanı nasip etsin.
Ama ilk 3 ay zormuş gerçekten. 7.haftaya kadar laylaylom geçirdim de hamileliğimi artık bu hafta anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…