- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.241
Cicimmm çok sevindim ikiniz de iyi bakın kendinizeKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
@Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Doktor yasak değil dediğinde bile geyşam yasaklamıştı benidr yasağı kaldırınca siz de kaldırın, o kadar durulur mu ya,
öyle diyorum da biz de oğlumda 5 aylıkken sorun çıkmıştı, doğana kadar +40 gün yasak koymuştuk kendimize,
ilk o zaman o kadar uzun süre ayrı kalmıştık
Ah be gülparem..Cicimmm çok sevindim ikiniz de iyi bakın kendinizebol bol dinlen. Üzülme münasebet yasak diye daha bunun dogum öncesi ve sonrası var ben misal nasıl olduğunu bile unuttum
2,5 kilo çok etkilememiştir ama sonraki aylar dikkat et,15 kiloyu geçmemeye çalış sonrasında vermesi zor olur,Fizik çok yerinde çok sorma9 haftalığım sanırım şuan hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak 2,5 kilo almışım hahahahahah
Balım benim en son foto 6+4 dü,Hiç güvenmiyorum.
Kadına denemelere başlamadan önce emin olmak için msj attım. Onun onayı ile denemelere başladık. Allahın işi ilk denemede de tuttu.. Kazara olmadı ki bu çocuk ben bunlarla uğraşıyorum.
Sigortadan yediğim 3.red.
Nasıl güveneyim ben bu kadına. Allahım sabır ver.
Kuzum bir de son usg fotoğrafında bebişinin boyu ne kadar çıktı?
Canm benm cok sevindm iyi olmaniza bebisnde kalp atisini duymussunuz hayirli olsn rabbim sag saglm kucagina almayi nasip etsn ❤ bizlerede dua et senin yasadiklarini yasayalmKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Keşke bende versemBen 1 kg vermişim enteresan
ben de ilk aylar 2 kilo vermiştm, sonradan fazlasıyla aldım malesef,Ben 1 kg vermişim enteresan
Ayyy ben onu reklam filan saniyodum kizAynenn öyleeeebi itirafta bulunayım mı ben bu mesajlarınızın altında çıkan gebelik takvimini yeni anladım bu ne çıkıp duruyor diyodum, detaylı inceleyince kişiye özel olduğunu fark ettim
İyiyim cicim bugün havanın rehavetiyle öğlene kadar yattım Allah affetsin
Birşey olmaz son 2 ayda da 6-7 kilo bile alsan 14-15 kilo ile tamamlamış olursun normal2,5 kilo çok etkilememiştir ama sonraki aylar dikkat et,15 kiloyu geçmemeye çalış sonrasında vermesi zor olur,
ben de sonradan sonraya çok kilo aldım ya
hızla kilo almaya başladım, 8 kilo almışım,
5 aylık olana kadar 2 kilo alıp 7 ayı 8 kiloyla tamamlamak
daha 2 ay var
Ahahah ben de öyle bişeyler sanıyodumAyyy ben onu reklam filan saniyodum kiz
Oh çok şükür kuzucummm İçim rahatladı valla benimdeKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Eki Görüntüle 2564506
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
1 kilo almışsın 2,5 kilo değil ki, ilk aylar olabildiğince kilo almamaya çalış,Keşke bende versem59,800 dü en son hamile kalmadan, 2 gün önce bir tartıldım 61 kilo olmuşum
Vallahi demeseydin ben de anlamayacak tımAhahah ben de öyle bişeyler sanıyodumhiç okumamışım dikkat edince anladım kuzum
Pardon 61 değil1 kilo almışsın 2,5 kilo değil ki, ilk aylar olabildiğince kilo almamaya çalış,
son aylar tıkır tıkır geliyor kilolar, durduramıyorsun
Anlarsın iyice kıız yakında inşallahVallahi demeseydin ben de anlamayacak tım
hım,o zaman 2 kilo, gramlara çok takılma,Pardon 61 değil62
Evet tamı tamına 61.900 üm şuanhım,o zaman 2 kilo, gramlara çok takılma,
karbonhidrat ve tatlıdan uzak durmaya çalış
Benim 7+3 de 11.68 mm normal mi kuzum.Balım benim en son foto 6+4 dü,
onda da 8 mm çıkmıştı
Şimdi haftaya gittiğim de 9u bitirmiş oluyoruz sanırım 10 a gireceğiz yüksek ihtimal( hesaplamalarıma göre ) bakalım o zaman kaç çıkacak bilmiyorum.
Normal de 6. hafta da 7 - 7.5 aralarında oluyormuş bizim ki uzun gidiyor 1 tık herhalde
Sağol pıtırcığım Allah razı olsunCanm benm cok sevindm iyi olmaniza bebisnde kalp atisini duymussunuz hayirli olsn rabbim sag saglm kucagina almayi nasip etsn ❤ bizlerede dua et senin yasadiklarini yasayalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?