- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.001
Sen de bi doktora git yinede çayımAyni bnde ilac icmiim diye bekliyorum ama sonrasi dha felaket
İyi kuzum
Çok da dırdır etmiyor aslındaAaa ne kadan ayip hic yapar miyiz
Bilgi sahibi olmak icin kullaniyorum diyorum esime ben. Sende oyle de
Ohh çok şükür o zmnnİyi kuzum
İğneyi yiyince iyileşti çıkmadı bir daha ateşi çok sukir
Çok şükür canmOhh çok şükür o zmnn
Kuuzm bende ozleem sabahın 8 inden beri ayaktayımByNkoaLa Rossumm özledim seninle konuşmayı nasılsın napıyosun kuzumm
HayatSevinceGuzel canımmm nasılsınn
kahvaltıya arkadaşın yada ailen gelmezse 8 de kalkmıyosun anladım onu zatenKuuzm bende ozleem sabahın 8 inden beri ayaktayım
Annemler kardeşler kahvaltıya geldi
Az önce gittiler kendimi yatağa ve kk ya attım
Resmen yorgunluk çöktü
Sen nasılsın neler yapiyorsun
Toparlandın mi
Ahahhaha evet kalkamiyorm cnku isim yoksa uyurum genel hayat felsefemkahvaltıya arkadaşın yada ailen gelmezse 8 de kalkmıyosun anladım onu zaten
yorulmuşsundur tabi ya sen onlara gideceksin onlar sana gelmesin
napayım kuzum valla evin altını üstüne getirdik, tüm baklagillerimde defne yaprağı olmasına rağmen güve olmuş her şey, eşimde benim gibi huylu olunca her yeri sirkeli su ile sildik tüm dolapları indirdik, elimiz değmişken oturma odasının şeklini değiştirdik, valla öldüm bittim kendimi duşa zor attım , girmişken kendime zorum neyse banyoyu yıkadım komple domestos kokuları içinde kafam bi milyon duştan çıktım saçlarımı kuruttum daha yeni aldım telefonu elime
Ahh hadi yaaaÇok şükür canm
Buzdaolabim bozuldu bugün
Bütün aksilikler beni buluyor sanki
KuzuuumByNkoaLa Rossumm özledim seninle konuşmayı nasılsın napıyosun kuzumm
HayatSevinceGuzel canımmm nasılsınn
işim yoksa uyurum en güzel felsefe gerçekten yaAhahhaha evet kalkamiyorm cnku isim yoksa uyurum genel hayat felsefem
Ohhh misss valla ellerine sağlık kış temizliği gbi olmuş
Banyoda çamaşır suyu sıcak suyla iyi kafa yapıyor
Seninde yoğun geçmiş baya
Smdilik duruyorAhh hadi yaaagarantisi filan var mıydı rosum. Naptınıız içindekileri filan
ayy ılık süt az önce bizde içtik eşimle yorgunluğumuzu alsın diye iç iç en güzeli kuzummKuzuuum ❤ iyiyiiiim, bu gece uyuyum erkenden diye sütümü aldım buralarda dolanıyorumsen nasılsın, hallettin mi bütün temizlik işlerini
Benmde dün öyleydi heryeri sildim supurdum Miss gbiişim yoksa uyurum en güzel felsefe gerçekten ya
yoğundu kuzum evden çıkmadık market dışında ama iyi oldu her yer pırıl pırıl şu an çok rahat içim
2 tane çocuk olunca evde tabi öyle oluyordurBenmde dün öyleydi heryeri sildim supurdum Miss gbi
Şimdi gör bir de evin halini
Resme savaş çıkmış gbi
Boşu boşuna neden erke kalkayim gün bitmiyor o zaman
Ross da daha çok zorlandılar ha etikette
Kardeşimin oğlu da vardı minnak ama fena afacan oyuncakları salona getirip getirip duruyor2 tane çocuk olunca evde tabi öyle oluyordur
bize 1 hafta rahat gidiyor kimse evde olmuyor çok kirlenmiyor
valla öyle bugün erken kalktım saat 19 ben diyorum 23 oldu herhalde
kuzum oğlan hasta mı oldu geçmiş olsun kıyamam ya bu havalarda herkes hastaKardeşimin oğlu da vardı minnak ama fena afacan oyuncakları salona getirip getirip duruyor
Şu oyuncak çilem.ne zaman bitcek bilmiorm
Her yer LEGO bir de basiom üzerine bakalım ne zaman ayaklar kirilcak
Geçen arkads geldiğinde erken uyandım ya saat 3 sanki bana gece 11 olmuş gbi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?