- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.961
Hangi konu ya
Ayyy bunu gördüm de banlanirm diye yorum yazmamış olabilirmEvli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?
7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu...www.kadinlarkulubu.com
Bu
Selam canım evde yatış tayım etiketini geç görüyorum amaçok sıkıldım yerede çıkamıyorum raporluyum diye 2 günüm kaldı uzun zamandır hiç bukadar uzun süre yatmamıştım ama kızıma üzülüyorum oda çok sıkılıyor elimden geldiğince evde oyun oynamaya çalışıyorum ama oda park bahçe istiyor. Bu arada benim yakuza da seninkinden farksız bir aydır görüşmüyoruz ne arar ne sorar ve evde yattığımı biliyor hadi beni merak etmiyorsun bari torunlarını merak et hiç aramaz sağolsun ben gidersem ararsam görüşürüz ve aramızda 2 sokak var arada Bi arar beni oda yanlışlıkla bide bunuda söler ayy ben senimi aradım diye Malesef böyleler canım ha benim işime gelmiyo değil ama eşim için üzülüyorum oda istiyor gelip gideyim arayıp sorayım ama hep ben hep ben olmuyorTünaydın moruklar
Nasılsınız şekerlerim. Ben adamı nöbete yolladım koştum size geldim
Cumartesi cumartesi neler ettiniz, kocalar evde mi, oralarda neler oluyor, neler dönüyor anlatın bakem
Bu arada diloş gelmiş, hoşgeldin kuzum nerelerdeydin yav. Yeni telefon mu aldın yoksa
Kızlar bu arada çok kırgınım. Hastahaneden resim paylaşmama rağmen yakuza ve çetesi bir arayıp neyin var bebek iyi mi, sen iyi misin demedi.. Hala daha da arayıp soran yok yakuzagillerden. Gerçekten şoking içindeyim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii misafirin mi var kuzum
@Kutsal_zebra nerelerdesin alçak
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@Blossom77
@berlin8982
Ben yazdim da kocasinin okudugunu soyleyince yazdim. Cok tuhaflar aileceAyyy bunu gördüm de banlanirm diye yorum yazmamış olabilirm
Ya da yazmış da olabilirm tam emin değilim
:d
Kocasi kk yi mi okuyormusBen yazdim da kocasinin okudugunu soyleyince yazdim. Cok tuhaflar ailece
He kiz uyeligi oldugunu biliyomusKocasi kk yi mi okuyormus
Bugün kk yi okuyan yarın üye olur :)
Allah bizi korusun
Hayır benm eşim de biliyorHe kiz uyeligi oldugunu biliyomus
Benimki de biliyor sifre var uygulamada asla adimi falan ogrenemez girip. Anasinin ardindan yardiyorum burda o kadarAllahim korusun
Oturuyorum çayım sen napıyosun bakalımNapaysiniz gizlaaa
Burnum kulağım tutmuyor hastayım kafamı cevirdigim anda beynime ağrı giriyor kalbim ağrıyor yavaştan ölüyorum heraldeNapaysiniz gizlaaa
Ulan deme öyle dilosum Allah korusun yaaBurnum kulağım tutmuyor hastayım kafamı cevirdigim anda beynime ağrı giriyor kalbim ağrıyor yavaştan ölüyorum heralde
Sağol bidenemUlan deme öyle dilosum Allah korusun yaaçok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut❤
Kız Allah iyiliğini versin de çabucak iyiles inşallahSağol bidenemtipini gorsen benle alakası yok burnuma peçete tikadim oturuyorum hapşurdukça da peçete fırlayı veriyor
İyilesirim inşallah kuzum içim kat kat sıkıya aldım kendimi soyunmaya kalksam en az 40 DKKKız Allah iyiliğini versin de çabucak iyiles inşallahkocana söyle iyi baksın sana iki günde ayağa kalkarsın
İyiyim canım napiyim, babamlara geldim dün yarın da dönücem evime işte,benim eşimde sbh ise gitti bugün benim de donecegimi düşünmüş eve gelmis akşam kapı duvar
Eniştem özlemiş seniİyiyim canım napiyim, babamlara geldim dün yarın da dönücem evime işte,benim eşimde sbh ise gitti bugün benim de donecegimi düşünmüş eve gelmis akşam kapı duvararadı bı kızdı niye gelmedin, nerdesin, gelmeyecen mi bilmem ne diye halbuki daha dün geldim az trip attı kapattı şimdi de uyku bastırdı ki nasil,her an düşüp uyuyabilirim
Gecms olsnnn yaBurnum kulağım tutmuyor hastayım kafamı cevirdigim anda beynime ağrı giriyor kalbim ağrıyor yavaştan ölüyorum heralde
Sağol cnmGecms olsnnn ya
Bilmem özlemiş mi özlememis mi gidince göreciğimEniştem özlemiş senisen uyu guzelcene sabah olsun doğru evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?