Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu

Ayyy bunu gördüm de banlanirm diye yorum yazmamış olabilirm
Ya da yazmış da olabilirm tam emin değilim
:d

Selam canım evde yatış tayım etiketini geç görüyorum amaçok sıkıldım yerede çıkamıyorum raporluyum diye 2 günüm kaldı uzun zamandır hiç bukadar uzun süre yatmamıştım ama kızıma üzülüyorum oda çok sıkılıyor elimden geldiğince evde oyun oynamaya çalışıyorum ama oda park bahçe istiyor. Bu arada benim yakuza da seninkinden farksız bir aydır görüşmüyoruz ne arar ne sorar ve evde yattığımı biliyor hadi beni merak etmiyorsun bari torunlarını merak et hiç aramaz sağolsun ben gidersem ararsam görüşürüz ve aramızda 2 sokak var arada Bi arar beni oda yanlışlıkla bide bunuda söler ayy ben senimi aradım diye Malesef böyleler canım ha benim işime gelmiyo değil ama eşim için üzülüyorum oda istiyor gelip gideyim arayıp sorayım ama hep ben hep ben olmuyor

Ayyy bunu gördüm de banlanirm diye yorum yazmamış olabilirm
Ya da yazmış da olabilirm tam emin değilim
:d
Ben yazdim da kocasinin okudugunu soyleyince yazdim. Cok tuhaflar ailece

Kocasi kk yi mi okuyormus
Bugün kk yi okuyan yarın üye olur :)
Allah bizi korusun
He kiz uyeligi oldugunu biliyomus
Benimki de biliyor sifre var uygulamada asla adimi falan ogrenemez girip. Anasinin ardindan yardiyorum burda o kadar Allahim korusun

He kiz uyeligi oldugunu biliyomus
Benimki de biliyor sifre var uygulamada asla adimi falan ogrenemez girip. Anasinin ardindan yardiyorum burda o kadar Allahim korusun
Hayır benm eşim de biliyor
Üyeliğimin olduğunu ama alıp da bakmaz girmez bile
Boş boş işlerle uğraşıyorsun der daha

Hatta diyor ki beni cekisitiriyorsundir kesin
Aaaa yapar mıyım.hic öyle şeyler diyorm
Yaparsn yaparsın diyor

Burnum kulağım tutmuyor hastayım kafamı cevirdigim anda beynime ağrı giriyor kalbim ağrıyor yavaştan ölüyorum heralde
Ulan deme öyle dilosum Allah korusun yaaçok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut

Ulan deme öyle dilosum Allah korusun yaaçok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut❤
Sağol bidenemtipini gorsen benle alakası yok burnuma peçete tikadim oturuyorum hapşurdukça da peçete fırlayı veriyor

Sağol bidenemtipini gorsen benle alakası yok burnuma peçete tikadim oturuyorum hapşurdukça da peçete fırlayı veriyor
Kız Allah iyiliğini versin de çabucak iyiles inşallah kocana söyle iyi baksın sana iki günde ayağa kalkarsın

Kız Allah iyiliğini versin de çabucak iyiles inşallah kocana söyle iyi baksın sana iki günde ayağa kalkarsın
İyilesirim inşallah kuzum içim kat kat sıkıya aldım kendimi soyunmaya kalksam en az 40 DKK bakıyor bakıyor öküz

K Kendinisevenbirii sen napion kuuzm anlat bakalım ne var ne yok neler yapion
İyiyim canım napiyim, babamlara geldim dün yarın da dönücem evime işte,benim eşimde sbh ise gitti bugün benim de donecegimi düşünmüş eve gelmis akşam kapı duvar aradı bı kızdı niye gelmedin, nerdesin, gelmeyecen mi bilmem ne diye halbuki daha dün geldim az trip attı kapattı şimdi de uyku bastırdı ki nasil,her an düşüp uyuyabilirim

Eniştem özlemiş senisen uyu guzelcene sabah olsun doğru evine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…