- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.041
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.121
Benim oğlum da böyle yapıyorBizim evde Gece ile temizlik ne kadar mümkünse o kadar yapılabiliyor
Elektrk süpürgesini açıyoruz hayvan süpürgenin üzerine oturup bütün evi geziyor
Ahahahh hiç inanmadım limonsuuuzzDoğru cuma günü bişey olmaz
Üstümü degistiriyordum bi baktım eşime mesaj geldi(uyuyordu) bakayım dedim. Eşim esnedi bacağıma değdi eli. Gözünü bi açtıdedi anaa bacak
Ayıplı şeyler olmadı bugün cuma
ayy en azından seninki tenzzül edip aramış bende haber yolladım arayıp sormuyo diye sözde aramış açmamışım eşimde bakmış teline meğer beni değil başkasını aramış (okuma bilmiyor) 1 ay oldu görüşmüyoruz bizdeZaten pamuğum bir görsen bilmiyor gibi davranıyor. Beceremedi de.
Nasılsın dedi iyiyim diyince kal geldi kadına
Nasıl yani hep iyi miydin diyogeçen hafta rahatsızdım dedim aaaa neyin vardı dedi anlattım hiç haberim yoktu diyo
Dedim aramazsan haberin de olmaz.
E siz arayın dedi. Canımla uğraşmaktan kimseyi arayamam merak eden kendi arasın dedim.
Flash Tv oyunculuğu sergiliyor yemin ederim
Yok valla kızAhahahh hiç inanmadım limonsuuuzz
Adamın gözleri ayrıldığıyla kaldı yaniYok valla kızdışarı çıkmak için hazirlaniyordum mumkunati yoktu yani
adam seni çıplak görmüyor mu hiç, böyle gözü ayrılıyorYok valla kızdışarı çıkmak için hazirlaniyordum mumkunati yoktu yani
çekirdek içi yiyom ben de gelin birlikte yiyekHee cuma cuma başka napilir ki anacimgel sana da yedirem
Birakmasaydın olacaklar bunlardıAllahtan sigarayı bırakmışım
kendime çok zor inanıyorum ama bende hamile kalınca bıraktım şuan içmiyorum yaniNeyse ki yırttım
Vallahi bende, ben normalde günde 1,5 paket içiyordum.kendime çok zor inanıyorum ama bende hamile kalınca bıraktım şuan içmiyorum yani
Hangi sigaradan icion bakiyim bacım kötüsünü de içmezVallahi bende, ben normalde günde 1,5 paket içiyordum.
Buçuğu bazen olmasa bile günde 1 paket net . Bu sabah aldıysam, yarın sabah mutlaka gene alıyordum. 1 gün sonra öğleni görmezdi yani
Heee saçsız halı bu kulakları uzun bunun
Maşaallah, çok iyi bırakmışsın, temelli bırak, doğumdam ve emzirmeden sonra da hiç kullanma,Vallahi bende, ben normalde günde 1,5 paket içiyordum.
Buçuğu bazen olmasa bile günde 1 paket net . Bu sabah aldıysam, yarın sabah mutlaka gene alıyordum. 1 gün sonra öğleni görmezdi yani
cünyor ciciHeee saçsız halı bu kulakları uzun bunun
marlboro redHangi sigaradan icion bakiyim bacım kötüsünü de içmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?