Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D Dilos06 yani zaten mantık olarak mümkün değil
düşünsene 18 lira bir sigaranın bir anda 30 tl ye yükseldğini ? 1 kiloya yakın kıyma ile kafa kafaya sayılır
illaki zam olur ilerleyen zaman da ama 18 den 30 a çekmekte ne bileyim oharaa yani ben şokingg
18 ise 20 olur 21 olur okey ama 30 yoooooooğğğğğğ....

Öğğğhhhhhhdoğru diyim patilim bende ilk başta inanmadım şimdi sen böyle matematiksel bir çalışma yapınca hiç inanmadim

Vallahi bende, ben normalde günde 1,5 paket içiyordum.
Buçuğu bazen olmasa bile günde 1 paket net . Bu sabah aldıysam, yarın sabah mutlaka gene alıyordum. 1 gün sonra öğleni görmezdi yani
ben okadar çok içmiyorum paketim 2 3 gün gider ama içmeden asla duramazdım ilk hamile kaldım yarım içtim günde son bir aydır hiç içmiyorum nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama şimdilik gidiyo böle

ben okadar çok içmiyorum paketim 2 3 gün gider ama içmeden asla duramazdım ilk hamile kaldım yarım içtim günde son bir aydır hiç içmiyorum nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama şimdilik gidiyo böle
Sen gene iyimişsin. Ben 1 paket sigarayı 3 günde içsem hamile kalmadan bırakırdım

Sen gene iyimişsin. Ben 1 paket sigarayı 3 günde içsem hamile kalmadan bırakırdım
olmuyor canım bırakamadım hiç eşimde öle diyo ama yapamadım hiç ilk bebemde de gizli gizli bitane içtim günde ama maşallah bunda onu da içmim inşallah hep bööööle gider

olmuyor canım bırakamadım hiç eşimde öle diyo ama yapamadım hiç ilk bebemde de gizli gizli bitane içtim günde ama maşallah bunda onu da içmim inşallah hep bööööle gider
İnşallah canımm sigara kötü zaten ya pis pis kokutuyor .
Benim de bazen canım çokkkk çekiyor yalan değil. Allah biliyor ya.

Böyle dibim düşecek gibi olduğum zamanlar hemen doktora yazıyorum 1 tane içebilir miyim diyee
izin veriyor sağolsun abartma sadece 1 tane diye oturup içiyorum valla o da yarım, hepsini artık bitiremiyorum tiksinti geliyor.

Sigara dumanı altında kalmış topik nettiniz kız
Geldim ama gidiyorum.
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kertenkelelerim. Kurs bile yapamadım çıktım geldim eve.
Yatacağım biraz. Uyumaya çalışayım.
Sonra uyanırsam gelirim
Öptüm hepinizi

Cici annem kuru siyah üzüm olur mu? Bir arkadaşım için sordum.
Elhanım ben normal siyah yaş üzüm yedim. Kurusu hakkında bir bilgim yok ama doktor da yaş olanı yememi söylemişti.

bundan istiyorum kızzlaaarr :)
Ohaa harika miniğim
Duvağa tercih ederdim herhalde
Nöğrüyümm mugeyi izliomm
Belki B Brunello Cicinelli çıkar diye bakıyorum
Diloşum bugün de deşemedim yakuzayı
Günaydın kızlarrr
Evde olmak ne güzel ne güzelll !!!
Napacağımı şaşırdım orayı topla burayı topla
Oh canım büşom benim
Bende şimdi 2 gün şaşırmak istiyorum ne yapacağımı.

iyi uykular canım dinlenmene bak

o can çekisi bende de çok var ya geçen arkadaşlarım geldi dedim bana fırt verin iyi geldi böle ohh

Sanırım ben de
Uyu güzelce dinlen cicim, ohh haftasonu da geldi

Şaşıralım ya, şimdilik iyi gidiyor çok mesudum
neden iyi hissetmiyorsun cicim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…