- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.241
Evet evet kısaltdaşım uzun oldu ama olsun uzun daha makbul olduKisaltdasimmm mi diyek nörek ki acep gii❤❤
Ben micmamda panda icin ayni sözü veremücüünn cukubellamKeki yakıyordum sizin yüzünüzden puhah
Mıçmayın çikom mıçmayın hayat zaten ağzımıza mıçmış topik temüz kalsın bari
Dur o zaman soydasimm diyek bu iyiEvet evet kısaltdaşım uzun oldu ama olsun uzun daha makbul oldu❤❤❤❤❤
Vallaha bu karinin mıçmasi yüzünden 3 kere Ban yedim geldim çok içerde yattım ama micma yüzünden içerde hiç yatmadım getttr ötede mıç heyeti umumiye karşında hemideeeeeKeki yakıyordum sizin yüzünüzden puhah
Mıçmayın çikom mıçmayın hayat zaten ağzımıza mıçmış topik temüz kalsın bari
Çamaşır suyu işlerindenAyyyyyy yikildimmm şuan da aman diyim Bacimmm mikrop negem kaparsin eşin doğru diyor başka yerden temin edersiniz çamaşır suyunu yatirdaniz da çıkmaz yohhhhh
Aaavv bu süper oldu Tmmdır soydaşım benimDur o zaman soydasimm diyek bu iyi
Tuz ruhuna yatırın kesin çözümÇamaşır suyu işlerindenNego anlıyor ya ona sormak lazım fantazi yapmak istediğimiz kelepçeyi eşimiz suriyelilere afganlara romanlara taktıysa nasıl dezenfekte edebiliriz sayın temizlik uzmanı Efoo hanım
Soydasimmm gara gaslimmm avradimm bu süper olduAaavv bu süper oldu Tmmdır soydaşım benim❤❤
Vallahi fevkaladenin fevkinde olduSoydasimmm gara gaslimmm avradimm bu süper oldu❤ ❤
Kız nuroşum yeşil olunca kaşlar sanki daha bir parladı ikimizinde, daha bir ön plana çıktı nur cemalimiz açıldı sanki ne dersinHayvanım yok da ama çok seviyorum sevenlerde üye olabiliyormuş bende yeşil oldum kaşlarımız çıksın şöle ön plana
Agzinii gadasini yidigimmmVallahi fevkaladenin fevkinde oldubal çikom soydaşım benim ❤❤
Oğlum ödev veriyonuz kaçmayayım da napayım bundan sonra çocuklara ödev vermicem kimse bu korkuyu yaşamasınTuz ruhuna yatırın kesin çözüm
Sen sayfamdan niye kaçtın gel bakıyım gel acımayacak
Iyiki suan K Kendinisevenbirii yohhhTopik şuanda 22.34 sıralarında kudurmus çıldırmış sexsü sexsü+18 konuşmalar yapiyürrrrrr
Get giiii benim micmama gurban olursunuz siz
Size kungfu panda yegeni verecünnn daha ne istiyürsünüüüz gi hem dogsun o micacah buralara
Dünürüm korkmaaa gii kohutmayacam
A ha ha çocuklar dua eder artık banaOğlum ödev veriyonuz kaçmayayım da napayım bundan sonra çocuklara ödev vermicem kimse bu korkuyu yaşamasın
Evet evet tubikim aciip parladı kaşlarımızKız nuroşum yeşil olunca kaşlar sanki daha bir parladı ikimizinde, daha bir ön plana çıktı nur cemalimiz açıldı sanki ne dersin
Bir de doğa kulübüne hayvan sevenler girebiliyorsa anneler kulübüne de annesini sevenler girebilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?