Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keki yakıyordum sizin yüzünüzden puhah
Mıçmayın çikom mıçmayın hayat zaten ağzımıza mıçmış topik temüz kalsın bari
Vallaha bu karinin mıçmasi yüzünden 3 kere Ban yedim geldim çok içerde yattım ama micma yüzünden içerde hiç yatmadım getttr ötede mıç heyeti umumiye karşında hemideeeee

Ayyyyyy yikildimmm şuan da aman diyim Bacimmm mikrop negem kaparsin eşin doğru diyor başka yerden temin edersiniz çamaşır suyunu yatirdaniz da çıkmaz yohhhhh
Çamaşır suyu işlerinden Nego anlıyor ya ona sormak lazım fantazi yapmak istediğimiz kelepçeyi eşimiz suriyelilere afganlara romanlara taktıysa nasıl dezenfekte edebiliriz sayın temizlik uzmanı Efoo hanım

Tuz ruhuna yatırın kesin çözüm
Sen sayfamdan niye kaçtın gel bakıyım gel acımayacak

Hayvanım yok da ama çok seviyorum sevenlerde üye olabiliyormuş bende yeşil oldum kaşlarımız çıksın şöle ön plana
Kız nuroşum yeşil olunca kaşlar sanki daha bir parladı ikimizinde, daha bir ön plana çıktı nur cemalimiz açıldı sanki ne dersin
Bir de doğa kulübüne hayvan sevenler girebiliyorsa anneler kulübüne de annesini sevenler girebilmeli

Tuz ruhuna yatırın kesin çözüm
Sen sayfamdan niye kaçtın gel bakıyım gel acımayacak
Oğlum ödev veriyonuz kaçmayayım da napayım bundan sonra çocuklara ödev vermicem kimse bu korkuyu yaşamasın

Evet evet tubikim aciip parladı kaşlarımız baak şekil şukul yaparken nasılsa pırıl pırıllar
Analar kulübüne herkes girebiliyor doğa severler kulübü süper olmuş rengi ama inşallah değişmezler analar kulübünün rengi eskiden mordu çogüzeldi sonra sarımı turuncumu garip bi renge değişince sevmedim iptal ettim ayarlardan inş bu renk değişmez çogüzel durdu ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…