- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.221
Hiç utanmıyolar da
Yoh gi utanmazlar arsiz avratlar
Çok utanıyoruz ama yapıyoruz işte napakÇok arsızızzzzzz dimi bonusum
İşler karışıyor cçığrından çıkıyor gibiio da nekırbaçla mi kullanılıyo yoksa
Yoh gi utanmazlar arsiz avratlar
Bakmayın nickimin yeşil olduğuna ben ağaç değil Vakko'dan son kreasyon bir kıyafet isterimAma sondan bir önceki kreasyon bile istemem illa son olacak yoksa giyemiyorum alerji yapıyor
Hee bacim hee cohh utaniyürsünüüüzzÇok utanıyoruz ama yapıyoruz işte napak
Kelepçe bizde varda eşim suriyelilere afganlara taktım mikrop kaparsın deyip kullanmıyor.Yıkılsınnnn ortalıkkkkkkkkkahaaaaa yarıldım koptum orta yerimden eşimin üstünde demesem mi acaba bide kelepçe fln iş +18 doğru gidiyürrrr (sakin diloş)
Micmayi mi diyürsünn bacim burayada micarim gii nolacah sankiciko sen de en son profillere kendi topigine ediyodunbence hiç bulaşma şimdi seksü olmak isteyenlere
Tabi. Maskeyi takıyorsun. Vuruyorsun kırbacı vuruyorsun kırbacı. Netten buldum sipariş edeko da nekırbaçla mi kullanılıyo yoksa
Ayyyyyy yikildimmm şuan da aman diyim Bacimmm mikrop negem kaparsin eşin doğru diyor başka yerden temin edersiniz çamaşır suyunu yatirdaniz da çıkmaz yohhhhhKelepçe bizde varda eşim suriyelilere afganlara taktım mikrop kaparsın deyip kullanmıyor.
Varlık içinde yokluk yaşıyorum
Micmayi mi diyürsünn bacim burayada micarim gii nolacah sanki
Nuroşum senin neyin var bitkin mi hayvanın mı, ol tabi. Güzel kaşlıları daha çok açıyor yeşilAyhh yeşil yeşil ne hoş olmuşun civcivim bende olucam bananee
Get giiii benim micmama gurban olursunuz sizcici seni kertenkelelikten afaroz eder vallao etmezse ben dünürlükten afaroz ederim
pandanin anasi manasi demeyiz heee
Hayvanım yok da ama çok seviyorum sevenlerde üye olabiliyormuş bende yeşil oldum kaşlarımız çıksın şöle ön planaNuroşum senin neyin var bitkin mi hayvanın mı, ol tabi. Güzel kaşlıları daha çok açıyor yeşil
Gara gaslii avradimmmmHayvanım yok da ama çok seviyorum sevenlerde üye olabiliyormuş bende yeşil oldum kaşlarımız çıksın şöle ön plana
Kisaltdasimmm mi diyek nörek ki acep giiBenim kısaltmam bal çikom❤❤❤
Micmayi mi diyürsünn bacim burayada micarim gii nolacah sanki
Keki yakıyordum sizin yüzünüzden puhahcici seni kertenkelelikten afaroz eder vallao etmezse ben dünürlükten afaroz ederim
pandanin anasi manasi demeyiz heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?