- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.561
Yaaaa inanamiyorum sana patiliii yaaa ...Şimdi benim 2. evliliğimdi biliyorsunuz artık hepiniz
adınız soyadınız gibi maşallah sübhanallah
Hernyseefendime söyleyeyim
Benim eşimin de ilk evliliği idi
Eşim tabi ki biliyordu evlenip boşandığımı 2 . evliliğim olacağını falan, doğal olarak bakire olmadığımı
Ben böyle düğüne haftalar kala, aklıma bir düğün hediyesi geldi
Onun böyle bir talebi olmadı hatta haberi de yoktu
gittim abii doktoratekrar kendimi 0 km hatun yaptırdım
Tabi gece iş oldueşim baktı bir kan eli ayağı titredi adama inme indi resmen
bu ne lağnnnn diyoooo
sonra anlattım dedim ben böyle böyle yaptımo sandı bana bişey oldu
Amaninnnn sen daha ponçik minnoş sinnoz biseysin kız :)Şubat'ta 20 olucam henüz 19 yaşında yolun çok çok başında mini minnak bi kertenkeleyim
Eşim bilerek evlenmişti zaten, ama böyle bir şeyle karşılaştığı için tabi ki çok mutlu olduYaaaa inanamiyorum sana patiliii yaaa ...
Esin ne yorumda blndu yaa cok merak ettim
Pişman değilimTövbe etcek kdr olmuş adam suprizden eline koluna inme iniyormus ahahhahahaha
Hoşbuldumm♥ Kayseri'den geldim 1 ay oldu köye taşındım
:dPişman değilim
özenle iğne iplik pparası verdik o kadar
Her turlu imkani kullanmissin esin icinn kiz masraftan kacinmamissinPişman değilim
özenle iğne iplik pparası verdik o kadar
Ben zarfa kesin bakardimpatilim diloyum size bişey sorcam
şimdi ben önceden hiç böyle şeyler düşünmezdim direk cinsiyeti öğrenmekten yanaydım
dün en samimi arkadaşım dedi ki '3 mart senin doğum günün, o zamana da cinsiyeti öğrenirsiniz şimdilerde bi moda var, doktor yazsın zarfa sana bi masa hazırlarız hem doğum gününü kutlarız hem cinsiyet partisi olur'
siyah bi balonun içine cinsiyete göre konfeti koyuyorlarmış sanırım
birkaç video izledim biraz abartı geldi bana
ama açıkçası öğrendiğimiz an hatıra kalsın da isterim
bilemedim ya çok gösterişli şeyleri hiç sevmedim bu zamana kadar o yüzden çok sıcak bakamadım
sizce nasıl olur
Amaninnnn sen daha ponçik minnoş sinnoz biseysin kız :)
Hoşgeldin o halde :)Hoşbuldumm♥ Kayseri'den geldim 1 ay oldu köye taşındımsevimli bir kar partisiyim ama artık kertenkelegillerdenim
AslaaaaHer turlu imkani kullanmissin esin icinn kiz masraftan kacinmamissin
Amanınn parti yokk perisiydim yaa benHoşbuldumm♥ Kayseri'den geldim 1 ay oldu köye taşındımsevimli bir kar partisiyim ama artık kertenkelegillerdenim
Okuyorsun o zaman :)
Bence evliay topige benden de küçük biri geldiii :))) hoşgeldin kar perisi evliyim deme sakın düşüp bayilazaaamm
ben burdayım zaten hep canısıAlistirirz sen gel yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?