- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.601
Hee acı olarak soruyorsun, yani sinek ısırığı gibi ufak minicik bir sızı hissediyorsun.acı olarak benim mesela acımıştı eskiye dönüyo ya yeniden o acı oldumu
MelodiaaaaaBi bakayım dedim çok kalabalık burası gözüm korktuhoçça ğalın gidiyom ben
Ulan diloooponcikvegece sıfır kilometre bir karı alırım mahallede ben o karıyla gezerim sağ çek sol çek yaparimmm vuuuummmm
Bas gaza ponçik bas gaza kim tutar seni baş gazaaaa yollar senin hiç durma hadi ucur enisteyiii vuuummmmmmmm
Evlilik yildonumlerinde yaptiranlar bile duymstm benTabikiii patilinin aklına gelirrrr
Patilimmm selam nasılsınMelodiaaaaa
Çok şükür Rabbime eşimi nasip ettiği için♥ Üvey babam ve tacizleri yüzünden erken evlendimKar perisi maşallah canım epey erken evlilik yapmışsın
Mutluysan, huzurluysan ne mutlu.
Çocuk var mı
0 km hatun her zaman daha tatlıdır abiYani sizin durum baska tabiki hosuna gitmjstir tanidign icin mtlu olacagni bildgn icin yapmissin ve oyle de olmus
Mıhtar ben değilimPatilimmm selam nasılsın
Bi bakayım ne oluyor burda diye girdim muhtarı senmişsin meğer
Var yani onu diyorum işteEvlilik yildonumlerinde yaptiranlar bile duymstm ben
Olsun meydanda en çok dolaşan sensinMıhtar ben değilim
mIhtar başka
ben garip bir kulum
iyiiymm balım sen nasılsınnn
Yani bilemiyorum kisisel gorus sen o hissi vermissin esine sevnmis ama afedersin ilk evlenip hic kanamasi olmayan da var bakire oldgnu esi zaten anliyor . Mesela sennkide dha once evlendgni biliyor ama kan gormesi mi tek fark hani hosuna giden yahut ilk gbi hissetmesi mi kandan dolayi ...0 km hatun her zaman daha tatlıdır abi
kimse gussura bakmasınnnn bummmmm
her erkek için bu böyleee
Bebiş iyii balımm :) şükürler olsunOlsun meydanda en çok dolaşan sensin
Ne yapayım yumurtlarım diye bekliyorum anca ne yapacağız başka
Sen napıyorsun bebişin nasıllll
Herşey gönlünce olsun güzelimmÇok şükür Rabbime eşimi nasip ettiği için♥ Üvey babam ve tacizleri yüzünden erken evlendim17 yaşındaydım daha henüz bebiş nasip olmadı bu ay klomene başladık c.tesi çatlatma iğnesi vurulucam gerisi kısmet bakalım
AminnHerşey gönlünce olsun güzelimm❤❤guzel haberlerle gell ❤
yok ben sabrederim o kadar kuzum doğum günümde öğrenmek var işin ucundaBen verene kadar coktan acmis olurum
vallahi lafı ağzımdan aldın he dicektim diloş ban yemek yerine siteyi çökertti diye hadi demim dedimBen çökerttim diloyummm
Hep ben ban yedim bu kez siteyi ben banlayım diye miBen çökerttim diloyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?