- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.421
Allahım bi adama herşey mi yakışır.ne vardı 50 sene önce doğaydım
Şu güzelliğe bakın aynı ben
Yok yaaa olum degil Allah korusun seviyoruz erkeklerimizi .Benimkinden daha uykucu var mıdır acabaBenimkisi bu konuda ciddi bir ilah
Tamam abla kızma espürük yaptım
Bir de erkeklere ölüm
Benim eşiminin de işi ağır plan yapamayız tam yemek yerken iş gelir gider gece 3 de gider 5 de gider saati yok düzensiz zaten yorgun geliyor 10 dkk benle ilgileniyor uyuyor kizarim bende arkadaşları ile olurken hiç uykusu yok adeta baykuş gibi evde uyuyor lanngel azcik ilgilen ilgilenir sağolsun ama yorgun argın gönlümü almaya çalışır uzulur snaa vakit ayiramiyorum.diye elinden gelebildiği kadar r biseyelr yapıyor ama ben dışarda aslan kesilip evde uyumasina sinir oluyorum oda anladı uyumuyorum aşkım TV izliyoruz yaaa diyor bak nezguzl filim açtık adam bir bakıyorum 5 dkk içinde uyumuş üzülüyorum yaaa ekmeği kazanmak çok zor
Geçmiş olsunBen yatıcamda aklınıza bişey gelmesin diye iyi geceler diyemiyorum
Zaten üşütmüşüm midem bulanıyo
Gerçekten bu kadarr benzer diloşum. Bayramda sen benim yanımda hemen uyuyorsun ama başkalarının yanında yarasa kesiliyorsun sabaha kadar oturursun diye kavga ettik de küsüştük sonra ben onu seksü geyşalıktan attım seksü hain yaptım adınıBenim eşiminin de işi ağır plan yapamayız tam yemek yerken iş gelir gider gece 3 de gider 5 de gider saati yok düzensiz zaten yorgun geliyor 10 dkk benle ilgileniyor uyuyor kizarim bende arkadaşları ile olurken hiç uykusu yok adeta baykuş gibi evde uyuyor lanngel azcik ilgilen ilgilenir sağolsun ama yorgun argın gönlümü almaya çalışır uzulur snaa vakit ayiramiyorum.diye elinden gelebildiği kadar r biseyelr yapıyor ama ben dışarda aslan kesilip evde uyumasina sinir oluyorum oda anladı uyumuyorum aşkım TV izliyoruz yaaa diyor bak nezguzl filim açtık adam bir bakıyorum 5 dkk içinde uyumuş üzülüyorum yaaa ekmeği kazanmak çok zor
Zor tabi Allah yardımcılari olsun başımızdan eksik etmesin onları biraz daha dayanıcazYa oyle de kuzu oyle boyle en guzel yillarimiz boyle gecip gidiyor. Evlenirkenki hayallere hic benzemiyormus dimi evlilik .. Allah beternden.saklasin da ben imde esimin isi agir pert gelir eve yemek sonrasi direk uyku . Bende kiz da aksama dek o gelsn diye bekleynce cok zor oluyor ozluyoruz . O da ister bizle vajit gecrmek ama.gercekten dayanamiyor yeri geliyo hazir kahveyi icemiyor nerdeyse .
Allaj yardmcilari olsn
Giz bacim seninde aklin hep herifinde leeGeçmiş olsungit sıcacık herifiyin kollarına at kendini, bulantı fln kalmaz iyi geceler
Ne zmn aklımdan çıkıyor ki be cikomGiz bacim seninde aklin hep herifinde lee
Taranser cnm şirket var bzikm ama ozel müşteri geliyor milelt vekili fln filan onalra bizim ki gidiyor yabancı müşteri oluyor eşim.gidiyor müşteri kaybetmemek için yeni başlayan ise pek bilmiyor nasıl gidileceğini konuşmayı fln filan işte cnmGerçekten bu kadarr benzer diloşum. Bayramda sen benim yanımda hemen uyuyorsun ama başkalarının yanında yarasa kesiliyorsun sabaha kadar oturursun diye kavga ettik de küsüştük sonra ben onu seksü geyşalıktan attım seksü hain yaptım adınıertesi gün barıştık ama gün gece aynı mevzusundan tartışma yaşadık. Tartışma dediysem de ben deli karılar gibi bağırıyorum o uyuyor. Böyle bir görüntü hayal et puhah
Ne işle meşguldü eşin
Aha yokluktan birbirimize yürüyoz
Hmmmmmmmmmmmmmm demek sadece yatıp uyuyacaksınız peki öyle olsun hadi tamam öyle olsunBen yatıcamda aklınıza bişey gelmesin diye iyi geceler diyemiyorum
Zaten üşütmüşüm midem bulanıyo
Allah daim etsin bacimmNe zmn aklımdan çıkıyor ki be cikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?