- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.401
Allahım olucem
Ben bir ara laf yetiştiremeyince 2 kere kapatıp kaçıp gittim.Ulan yaa bana 15 sayfa okuttunuz yahemde bensiz seks meks noliiyy kulaklarim cinliyodu da meğer ne muhabbet dönmüş hbrm yok ben herifi yaglayip ballamakla meşguldüm de accuk kacirmisim
AhahahhhahahahaKız onlar biz değiliz allah seni ne etmeye emiay biri açıklasın şu karıya
Kız onlar biz değiliz allah seni ne etmeye emiay biri açıklasın şu karıya
Unuttu unuttuu kadın da haklıKuş olmaya heves etti ses etme mali
Sen ben misin?Adam gözünü açmıyor yaaaa hadi aşkım kalk aşkım yatağa gidek aşkım yok aşkım.tv izliyoruz ben hep kızarım erken uyuyorsun diye şimdide uyumuyorum numarası çekiyor
Koptum
Bozduk kafayı napak ateşli hatunlar kelepçeler dudaklar kirbaçlar derken seksleee araya girdiYatinnn garii gii yatinnn Allah sizi netmeyeseksle meksle bozdulaaa gafayii
Vallahi dejavu oldum yineSen ben misin?
ByNkoaLa okusana şu mesajı. Resmen birebir mesajı geçen Rosa ben attım.
Çoklu kişilik bozukluğuna mı yakaladım Bana gerçekleri söyleyin diloş aslında ben mi
Ne içtin bacımm noglüyürrrrrrSen ben misin?
ByNkoaLa okusana şu mesajı. Resmen birebir mesajı geçen Rosa ben attım.
Çoklu kişilik bozukluğuna mı yakaladım Bana gerçekleri söyleyin diloş aslında ben mi
Sie, ben bugün 40 sayfa karıya cevap yetiştirdim burda benimle dalga geçmeyin çok gerginimKuş olmaya heves etti ses etme mali
Sie, ben bugün 40 sayfa karıya cevap yetiştirdim burda benimle dalga geçmeyin çok gerginim
Boyle diyip erkekleri hakli cikarma iste ne guzel sohbet ettik hanim hanima de arkadasim...Sie, ben bugün 40 sayfa karıya cevap yetiştirdim burda benimle dalga geçmeyin çok gerginim
Vallahi dejavu oldum yine
Ciddeen ayni msj bire bir aynisi
Bu kdr olabilir ahahahahah
İçine dilos mu kaçtı dilosa mi cici kaçtı kim.kime kaçtı
Kuzum o kadar aynı ki durumumuz şu tv karşısında uyuma ve sinir harbi içerikli mesajın aynısını dün gece rosss a ben attımNe içtin bacımm noglüyürrrrrr
Cidden aynisiKuzum o kadar aynı ki durumumuz şu tv karşısında uyuma ve sinir harbi içerikli mesajın aynısını dün gece rosss a ben attım
Ondan dedim sen ben misin diye
Benimkinden daha uykucu var mıdır acabaValla bu erkeklerin.hepsi uykucu demekki ...
Sinir oluyorum benmkide oyledir zaten alistik gerci artik uyku herseyn ustunde yemek icmek o az once bahsi gecen durumlarben benmki oyle sanardim da demejki genel halleri boyle yorgunken uykudan baska sey istemiyorlar
Tamam abla kızma espürük yaptımBoyle diyip erkekleri hakli cikarma iste ne guzel sohbet ettik hanim hanima de arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?