- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.081
hahahahaİyiyim canmm
Akrosa kahvaltıyı kilitledim kk da takiliyorm
ohh ne güzel mehlikamm o günleri görebilecek miyim yaaaEvet bugün ilk izin günüm
O hep evde yavrumhahahaha
akroş niye evde kızzz
ohh ne güzel mehlikamm o günleri görebilecek miyim yaaa
abovv işine karışan koca hiç sevmemmO hep evde yavrum
Onun evde olmadığı gün yokki
Tepemde habire onu oraya koyma bunu şöyle yapma onu çok sıktın burayi havalandir dir dir dir
Güya kadınlara derler dirdirci diye peeeeh
Babamı hiç saymiyorum bileabovv işine karışan koca hiç sevmemm
benim babam öyleydi eşim öyle değil allahtan
hahahahaha ya kıyamam çözmüşsün adamı kullanıyosun çok iyi vallaBabamı hiç saymiyorum bile
Sabah bende kalktım sen çok güzel tost yapıyorsun kahvaltılar sendn olsun hadi dedm nasıl gazla gitti mutfağa görsen
Hahahahahhahahahahaha ya kıyamam çözmüşsün adamı kullanıyosun çok iyi valla
öyle olsunlar zaten yaa heleki gebeyiz yaniHahahahahha
Güzel bir dille hadi surayi supur desem süpürür
Geçenlerde dedm hatta mutfak hep ekmek kırığı Yaaa off çok da yoruldum bugün diye gitmiş elektrik süpürgesiyle geliyor
Adam ol akıllı ol dedm(içimden) jaahahhssbbaab
HahagVshabababajöyle olsunlar zaten yaa heleki gebeyiz yani
benimkide özellikle şu lekelenmelerden beri bana 1 tane iş bırakmıyor banyoya bile benle giriyorfsdlkdlg
bak bi dene seversin rossum hahahahaHahagVshabababaj
Habire bana seni yıkayım gel diyor
Dedm sen yıkamazsin beni fesatsin dedm
Ben kendim yikanirm diyirm
Görürsün canım, su gibi akıp geçiyor,inan ben de şaşkınım şu an, çalıştığım ortam iş arkadaşlarım iyiydi, içimde bir burukluk var şuan,hahahaha
akroş niye evde kızzz
ohh ne güzel mehlikamm o günleri görebilecek miyim yaaa
4 ay sonra devam edeceksin zaten kuzum tadını çıkar boşverGörürsün canım, su gibi akıp geçiyor,inan ben de şaşkınım şu an, çalıştığım ortam iş arkadaşlarım iyiydi, içimde bir burukluk var şuan,
Onun niyeti kötü kaç kere beni öyle gel seni yıkayım dedibak bi dene seversin rossum hahahaha
tamamen o yıkamıyor tabi canım amaç yalnız kalmamak
abuvv o zaman iş başkaOnun niyeti kötü kaç kere beni öyle gel seni yıkayım dedi
Tabi ben gözü açılmamış gonca olarak saf niyetmle tamam deyip girdim anaaa bir de megersem kötü emelleri varmış
Bir kaç güne alisitim bu sefer de ise donesim gelmez4 ay sonra devam edeceksin zaten kuzum tadını çıkar boşver
sen tek başına yıkanmaya devam rossumAhhh busum ahh
Başka olmaz mı
Benim kocam gel seni yikayim dese emelleri de kötü olsa koşa koşa giderim vallahiOnun niyeti kötü kaç kere beni öyle gel seni yıkayım dedi
Tabi ben gözü açılmamış gonca olarak saf niyetmle tamam deyip girdim anaaa bir de megersem kötü emelleri varmış
ay inşallah o günleri görebilirsem bende 5-6 ayı buldurmayı düşünüyorum kuzum tam yıl sonuna geliyor benimde 4 aylık iznin sonu 2021 de rapor haklarım yenilenmiş olacak 40 gün onları 5er 5er alıp 8 hafta almayı sonrasında da nolur nolmaz diye yıllık izinlerimi bırakmayı düşünüyorum 16 gün hepi topu zaten yıllık iznim, seninde yılın başı ya rapor hakların duruyordur öylece zaten kullanırsınBir kaç güne alisitim bu sefer de ise donesim gelmez
Ben senelik izinleri raporları 5 gün 5 gün alıp hafta sonlarını katmadan 5-6 ayı buldurmayi düşünüyorum, bir de alabilirsem heyet raporu almaya çalışacağım, bebeğimle evde ne kadar gecirebilirsem kardır
Senin lekemeler geliyor mu dahasen tek başına yıkanmaya devam rossum
8 senedir yıldım kötü emellerdenBenim kocam gel seni yikayim dese emelleri de kötü olsa koşa koşa giderim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?