Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahaha
akroş niye evde kızzz

ohh ne güzel mehlikamm o günleri görebilecek miyim yaaa
O hep evde yavrum
Onun evde olmadığı gün yokki
Tepemde habire onu oraya koyma bunu şöyle yapma onu çok sıktın burayi havalandir dir dir dir
Güya kadınlara derler dirdirci diye peeeeh

O hep evde yavrum
Onun evde olmadığı gün yokki
Tepemde habire onu oraya koyma bunu şöyle yapma onu çok sıktın burayi havalandir dir dir dir
Güya kadınlara derler dirdirci diye peeeeh
abovv işine karışan koca hiç sevmemm
benim babam öyleydi eşim öyle değil allahtan

abovv işine karışan koca hiç sevmemm
benim babam öyleydi eşim öyle değil allahtan
Babamı hiç saymiyorum bile
Sabah bende kalktım sen çok güzel tost yapıyorsun kahvaltılar sendn olsun hadi dedm nasıl gazla gitti mutfağa görsen

Babamı hiç saymiyorum bile
Sabah bende kalktım sen çok güzel tost yapıyorsun kahvaltılar sendn olsun hadi dedm nasıl gazla gitti mutfağa görsen
hahahahaha ya kıyamam çözmüşsün adamı kullanıyosun çok iyi valla

hahahahaha ya kıyamam çözmüşsün adamı kullanıyosun çok iyi valla
Hahahahahha
Güzel bir dille hadi surayi supur desem süpürür
Geçenlerde dedm hatta mutfak hep ekmek kırığı Yaaa off çok da yoruldum bugün diye gitmiş elektrik süpürgesiyle geliyor
Adam ol akıllı ol dedm (içimden) jaahahhssbbaab

öyle olsunlar zaten yaa heleki gebeyiz yani
benimkide özellikle şu lekelenmelerden beri bana 1 tane iş bırakmıyor banyoya bile benle giriyorfsdlkdlg

öyle olsunlar zaten yaa heleki gebeyiz yani
benimkide özellikle şu lekelenmelerden beri bana 1 tane iş bırakmıyor banyoya bile benle giriyorfsdlkdlg
HahagVshabababaj
Habire bana seni yıkayım gel diyor
Dedm sen yıkamazsin beni fesatsin dedm
Ben kendim yikanirm diyirm

HahagVshabababaj
Habire bana seni yıkayım gel diyor
Dedm sen yıkamazsin beni fesatsin dedm
Ben kendim yikanirm diyirm
bak bi dene seversin rossum hahahaha
tamamen o yıkamıyor tabi canım amaç yalnız kalmamak

hahahaha
akroş niye evde kızzz

ohh ne güzel mehlikamm o günleri görebilecek miyim yaaa
Görürsün canım, su gibi akıp geçiyor,inan ben de şaşkınım şu an, çalıştığım ortam iş arkadaşlarım iyiydi, içimde bir burukluk var şuan,

Görürsün canım, su gibi akıp geçiyor,inan ben de şaşkınım şu an, çalıştığım ortam iş arkadaşlarım iyiydi, içimde bir burukluk var şuan,
4 ay sonra devam edeceksin zaten kuzum tadını çıkar boşver

bak bi dene seversin rossum hahahaha
tamamen o yıkamıyor tabi canım amaç yalnız kalmamak
Onun niyeti kötü kaç kere beni öyle gel seni yıkayım dedi
Tabi ben gözü açılmamış gonca olarak saf niyetmle tamam deyip girdim anaaa bir de megersem kötü emelleri varmış

Tabi ben gözü açılmamış gonca olarak saf niyetmle tamam deyip girdim anaaa bir de megersem kötü emelleri varmış
abuvv o zaman iş başka

4 ay sonra devam edeceksin zaten kuzum tadını çıkar boşver
Bir kaç güne alisitim bu sefer de ise donesim gelmez
Ben senelik izinleri raporları 5 gün 5 gün alıp hafta sonlarını katmadan 5-6 ayı buldurmayi düşünüyorum, bir de alabilirsem heyet raporu almaya çalışacağım, bebeğimle evde ne kadar gecirebilirsem kardır

Benim kocam gel seni yikayim dese emelleri de kötü olsa koşa koşa giderim vallahi

ay inşallah o günleri görebilirsem bende 5-6 ayı buldurmayı düşünüyorum kuzum tam yıl sonuna geliyor benimde 4 aylık iznin sonu 2021 de rapor haklarım yenilenmiş olacak 40 gün onları 5er 5er alıp 8 hafta almayı sonrasında da nolur nolmaz diye yıllık izinlerimi bırakmayı düşünüyorum 16 gün hepi topu zaten yıllık iznim, seninde yılın başı ya rapor hakların duruyordur öylece zaten kullanırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…