- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.101
yok kuzum çok azaldı bitti gibi bi geliyor baya bi gelmiyor artık çok şükürSenin lekemeler geliyor mu daha
Aynen ben kendim saaparim (yikanirm)
Daha önce kum döktün muyok kuzum çok azaldı bitti gibi bi geliyor baya bi gelmiyor artık çok şükür
zaten işte kumdan dolayıymış o lekelerde bebekten değilmiş
dökmemiştim kuzum ve evet çok kötüymüş deneyimlemiş oldumDaha önce kum döktün mu
Ayy onun ağrısı çok fena oluyor valla
Aman bebekten olmasın zaten canmm
Bir daha olmaz ins canm :)dökmemiştim kuzum ve evet çok kötüymüş deneyimlemiş oldum
2 gün kıvrandırdı valla
Bizimki de önceden pek bir hevesliydi birlikte banyoya girmeye , ben her seferinde sığmıyoruz olmuyor böyle, senin pis suların üstüme geliyor (falan diyordum hijyen takıntımdan) diye söylendiğim için adamın hevesi kacti8 senedir yıldım kötü emellerden
Kosasim gelmior
Kendin saapinca (yıkanınca) daha zevkli di miSenin lekemeler geliyor mu daha
Aynen ben kendim saaparim (yikanirm)
Günaydın, elektrikler geldi mi, karanlıkta nasıl güzel uyudunuz mu
Ulan benim adım çıkmış siz benden de fenasiniz anasını satiyimBeraber Yürüdük biz bu yollarda
hayırlı olsun . alışırsın buna da. güzelce dinlen . çok önemli.Evet bugün ilk izin günüm
sık sık sen yıkıyorsun adamı herhalUlan benim adım çıkmış siz benden de fenasiniz anasını satiyimsbhtan beri yazdığınız duş muhabbetini canım çekti iyi mi sizin yine iyi, kocalariniz yıkayım gel diye cagiriyormus, ben benimkine o fırsatı hiç vermiyorum bilin bakalım neden
canımmmmmmmmmmmmm
hahahahha.O kadar belli oldu mu
Ulan benim adım çıkmış siz benden de fenasiniz anasını satiyimsbhtan beri yazdığınız duş muhabbetini canım çekti iyi mi sizin yine iyi, kocalariniz yıkayım gel diye cagiriyormus, ben benimkine o fırsatı hiç vermiyorum bilin bakalım neden
Gunaydin da yazmamissin neden nedencanımmmmmmmmmmmmm
damla çikolatalıııı kekimmmm nabıooossunnnn
Buralardayımmm az işlerim vardı onları hallettimm geldim, birazdan yemeğe çıkacağımmm
Ben ne dersem diyeyim yilmiyir daha çok hevesleniyorBizimki de önceden pek bir hevesliydi birlikte banyoya girmeye , ben her seferinde sığmıyoruz olmuyor böyle, senin pis suların üstüme geliyor (falan diyordum hijyen takıntımdan) diye söylendiğim için adamın hevesi kacti
Bende birazdan bebişiii doyuracağımmm acıkmışşşGunaydin da yazmamissin neden neden
İyiyim bende gibisini doyurdum ortalık toparlicam
:)
Ay o zaman ben gormemisimBende birazdan bebişiii doyuracağımmm acıkmışşş
Günaydın yazdım ama sana özel yazmayı atlamışımyarın böyle olmayacak gülim söz veriyorummmm
Çok yorma kendini bebişim boşver bırahh yaaaaa, napıyorsun görüşmeyeli özledim seni gel sarılakk
Çocuk yani bu mahvetmek için var başka ne olcak ki sankiiiAy o zaman ben gormemisim
Bnde sana özel yazarm
Yorulcak bişey yok çocuklar mahvetmis ortalığı :) görsen bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?