- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.901
AhahahahKocalarımız birmiş bence ruh öküzleri
Ödül olarak siir aliyonAhahhh cici tedavinde ilk sıraya beni al ama ağaya beleş tamam mı o kadar stratejinin bi ödülü olmalı
Ay ben bu resmi göstercem ama nerde gördüğümü sorarsa ne dicemAhahahah
Bence hepsi ayni fikirde ve düşüncede çünkü hepsinin akli seyinde
Benmkinin isi olmaz ama bakıyor da olabilir bilemiyirm şimdi psikopat ruhlubenim esim burada olabilir mesela
ne konular aciyorum diye bakiyodur muhtemelen
İlk sıra için @RosSsS un kocasına sözüm var akrep efendiyi tedavi edicemAhahhh cici tedavinde ilk sıraya beni al ama ağaya beleş tamam mı o kadar stratejinin bi ödülü olmalı
O bininci mj ödülü stratejiye ayrı almam lazımÖdül olarak siir aliyon
Basta benim.kocayi tedavi edecek umitliyim ahhahahahhah
Bi akim başlamış internette gordm snce bu ayak mo deAy ben bu resmi göstercem ama nerde gördüğümü sorarsa ne dicembakayım adamı iyi tanıyo muyum
Bende akrebim bananeİlk sıra için @RosSsS un kocasına sözüm var akrep efendiyi tedavi edicem
2.sıraya seni koydum şuan
3 e de kaynanamı ama o tedaviye cevap vermez onun şifası Bakırköyde
bizimki piskopatliktan degil de sorunum ne acaba diye bakiyodurBenmkinin isi olmaz ama bakıyor da olabilir bilemiyirm şimdi psikopat ruhlu
Sosyal medya kullanmıyorum nerde gördüğümü sorar ispatlayamamBi akim başlamış internette gordm snce bu ayak mo de
İns tedaviye tepki veririİlk sıra için @RosSsS un kocasına sözüm var akrep efendiyi tedavi edicem
2.sıraya seni koydum şuan
3 e de kaynanamı ama o tedaviye cevap vermez onun şifası Bakırköyde
Sen zararsız akrepsin bnmki zararlıBende akrebim banane
Ayyy kaynanan seni deli etmesin sonra
Arkads wp den göndermiş de bir arkadaşına at samimi olduğun o sana tekrar atsinSosyal medya kullanmıyorum nerde gördüğümü sorar ispatlayamam
Ayy sorunlarını kabul edebiliyor mubizimki piskopatliktan degil de sorunum ne acaba diye bakiyodur
Ahahaha benim yükselenim de yay bak oda kötüİns tedaviye tepki veriri
Sen zararsız akrepsin bnmki zararlı
Sen seker akreosij bnmki aci
Sen muhteşem akrepsin bnmki egolu
Zaten benim ilk sıraAhahaha benim yükselenim de yay bak oda kötütamam hadi ilk sırada seninki olsun
Bak bu olabilir ama bana kesin der o arkadaşınla irtibatını kesArkads wp den göndermiş de bir arkadaşına at samimi olduğun o sana tekrar atsin
Hahahahaha
Arkada kafam nasıl zehir yaa
Heeeee yay olduğun için sekersinAhahaha benim yükselenim de yay bak oda kötütamam hadi ilk sırada seninki olsun
Vermezsen virmeeee baanneeeZaten benim ilk sıra
Virmem sirami ahhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?