- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.881
Adam kobrayi salmış terlige
Ayak diye yutturmus
Ben ayak dedim ya, ne var ki bunda dedim hatta
önemli olan bakmak değil, görebilmekseni tebrik ediyorum
Vallaha mııı ayyy bak işte birinde bi sorun var ama kimdeayak kol sananda mı yoksa ç.k sananda mı problem orası tartışılır
O zaman arayalım bugünden psikoloğu sıra alalım
Psikoloğun yarın başlayan mesai saatinin ilk randevusunu alıyorum.millet zumlayip bakiyor bu ney diye cici bir bakista anlamis
Ayyy o kadar güldüm ki aklım cıkıyo herif uyanacak diyeay ben bunu eşim göstersem ne sanar acaba ya
Benim öküz de anlar ilk bakışta, onun içi benden daha fesatAyyy o kadar güldüm ki aklım cıkıyo herif uyanacak diyeay ben bunu eşim göstersem ne sanar acaba ya
Cici bari beraber gidelim ya yakın sayılırız zaten konumuz ortak ücretide ortak öderizPsikoloğun yarın başlayan mesai saatinin ilk randevusunu alıyorum.
Birazdan çıkıp mesai saatine kadar kapıda beklesem yeridir şuan.
Benim gözümde değil midemde şimşek çaktı o iğrenç şeyi görünce bacılarım
Kadin dolu değilmiş demekki burası herkes kendini kadın olarak mi gösteriyor kafamda deli sorularPsikoloğun yarın başlayan mesai saatinin ilk randevusunu alıyorum.
Birazdan çıkıp mesai saatine kadar kapıda beklesem yeridir şuan.
Benim gözümde değil midemde şimşek çaktı o iğrenç şeyi görünce bacılarım
esim bi ara bana ne guluyosun kiz sabahtan beri dediAyyy o kadar güldüm ki aklım cıkıyo herif uyanacak diyeay ben bunu eşim göstersem ne sanar acaba ya
Ahahhaha benimkide anlar ama bi test etsem ni acaba arada saflığı tutabilir belki deneyelim mi hep beraber ne dersinizBenim öküz de anlar ilk bakışta, onun içi benden daha fesat
Elaleminkine ne bakion diye yasaklarlaresim bi ara bana ne guluyosun kiz sabahtan beri dedi
gosterecektim de başıma geleceklerden korktum
gel ben sana canlisini gostereyim falan der de
Olmaz derse ama taksilerde oluyor sizin taksici amcalardan ne farkınız var derizCici bari beraber gidelim ya yakın sayılırız zaten konumuz ortak ücretide ortak öderiz
Ahahahahesim bi ara bana ne guluyosun kiz sabahtan beri dedi
gosterecektim de başıma geleceklerden korktum
gel ben sana canlisini gostereyim falan der de
Az önce aynısını dedimElaleminkine ne bakion diye yasaklarlar
Ahhahahahsha
psikolojileride bozulabilirElaleminkine ne bakion diye yasaklarlar
Ahhahahahsha
Kimbilir kaç erkek var kadın diye takılıyor yıllardır sitede beheheyttt nereden bileceğiz.Kadin dolu değilmiş demekki burası herkes kendini kadın olarak mi gösteriyor kafamda deli sorular
Ahahhh cici tedavinde ilk sıraya beni al ama ağaya beleş tamam mı o kadar stratejinin bi ödülü olmalıOlmaz derse ama taksilerde oluyor sizin taksici amcalardan ne farkınız var deriz
Ya da sabredelim seneye inşallah kazanıp psikoloji okuyacağım.
Ben hepimizi tedavi ederim
Kalbimiz birmisAz önce aynısını dedim:|
bence bir cogu erkektirKimbilir kaç erkek var kadın diye takılıyor yıllardır sitede beheheyttt nereden bileceğiz.
Temkinli olalım dedektif onnn theee modeKimbilir kaç erkek var kadın diye takılıyor yıllardır sitede beheheyttt nereden bileceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?