Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam kobrayi salmış terlige
Ayak diye yutturmus
Ben ayak dedim ya, ne var ki bunda dedim hatta
önemli olan bakmak değil, görebilmek seni tebrik ediyorum
Vallaha mııı ayyy bak işte birinde bi sorun var ama kimde ayak kol sananda mı yoksa ç.k sananda mı problem orası tartışılır
O zaman arayalım bugünden psikoloğu sıra alalım
millet zumlayip bakiyor bu ney diye cici bir bakista anlamis
Psikoloğun yarın başlayan mesai saatinin ilk randevusunu alıyorum.
Birazdan çıkıp mesai saatine kadar kapıda beklesem yeridir şuan.
Benim gözümde değil midemde şimşek çaktı o iğrenç şeyi görünce bacılarım

Cici bari beraber gidelim ya yakın sayılırız zaten konumuz ortak ücretide ortak öderiz

Kadin dolu değilmiş demekki burası herkes kendini kadın olarak mi gösteriyor kafamda deli sorular

Ayyy o kadar güldüm ki aklım cıkıyo herif uyanacak diye ay ben bunu eşim göstersem ne sanar acaba ya
esim bi ara bana ne guluyosun kiz sabahtan beri dedi
gosterecektim de başıma geleceklerden korktum
gel ben sana canlisini gostereyim falan der de

Cici bari beraber gidelim ya yakın sayılırız zaten konumuz ortak ücretide ortak öderiz
Olmaz derse ama taksilerde oluyor sizin taksici amcalardan ne farkınız var deriz
Ya da sabredelim seneye inşallah kazanıp psikoloji okuyacağım.
Ben hepimizi tedavi ederim

esim bi ara bana ne guluyosun kiz sabahtan beri dedi
gosterecektim de başıma geleceklerden korktum
gel ben sana canlisini gostereyim falan der de
Ahahahah ben eşime göstersem der sen milletin şeyine mi bakıyon nerelere giriyon sen hani orası kadınlar kulubuydu falan telefonu kırabilir

Kadin dolu değilmiş demekki burası herkes kendini kadın olarak mi gösteriyor kafamda deli sorular
Kimbilir kaç erkek var kadın diye takılıyor yıllardır sitede beheheyttt nereden bileceğiz.

Olmaz derse ama taksilerde oluyor sizin taksici amcalardan ne farkınız var deriz
Ya da sabredelim seneye inşallah kazanıp psikoloji okuyacağım.
Ben hepimizi tedavi ederim
Ahahhh cici tedavinde ilk sıraya beni al ama ağaya beleş tamam mı o kadar stratejinin bi ödülü olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…