- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Zaten hep öyle yapıyorlar
Benim eşim 9/milyar açılınca limiti çıkarınca bnde zivanadan çıktım
En sonunda kapattı bir şekilde 0/ladi dedim keseceksin kartı o sende oldukça kullanirsin sen onu dedim.kesmek istemedi ama BN naotm KITIR kitir bir güzel kestimiyi de yaptım hahahahahaha
Olmaz konsept bozulurkız insan çiçek der böcek derkeertenkelede neymiş
Kız iste benmkinde o yok para çıkmıyor gibi geliyormuş herşeye taksit taksit yaptırdı taksit manyağı olduydukİyi bari yapsın o kadarınıbize lazım ya ertesi aya borç bırakmayız genelde. Eşim bütçe kontrolünü kredi kartı üstünden yapar ay ay ne harcamışız hesaplar falan.
Kız onu ne zaman verecek hic haberm olmadı hahahahahahahahahahOlmaz konsept bozulurcicinelli öyle açtı topiği birde hepimize alev desenli bikini vercekmiş
Yoo bende var üş çocukAynen
Seninde mi iki cocuk
Aynen balım.o sadece fragmanmis meğeriyi yaptın kız bağımlılık resmen bide 9 milyar evlerden uzak anacım
Bir ara dedi ama vermedi belkide verdi ben kaçırdım :) ama alev deseni şartmişKız onu ne zaman verecek hic haberm olmadı hahahahahahahahahah
Maşallah BN ucuncuden korkuyorumYoo bende var üş çocuk
Bir ara dedi ama vermedi belkide verdi ben kaçırdım :) ama alev deseni şartmiş
Eşim eski donanımhaber ölücülerindendir en büyük mottosu kazık yemeyi sevmemKız iste benmkinde o yok para çıkmıyor gibi geliyormuş herşeye taksit taksit yaptırdı taksit manyağı olduyduk
Hesabını bilmiyor kredi kartını görünce kendinden geçiyor
Cumartesi karneleri verdikten sonra uçuşa geçeceğiz di mi kız B Brunello CicinelliBir ara dedi ama vermedi belkide verdi ben kaçırdım :) ama alev deseni şartmiş
Evet güven yok maalesef canm valla ne güzel dediğin gbi harcamayı bilmek lazm bizde en gereksiz harcamalari eşim yaor benmde gereksiz aldığım hiçbirşey yoktur ama bnm kafam boyle rahat valla varsa cebinde parası alsın yoksa da almasınEşim eski donanımhaber ölücülerindendir en büyük mottosu kazık yemeyi sevmemben de fuzuli harcama yapmam zaten. Dün alışveriş yapmam gerekti. Yemek kartıyla yapıyoruz normalde kart eşimde kalmış. Nasıl yapacaksın diyor. Dedim param var şükür alırım o da doğru ya kredi kartın var al doya doya dedi sırf bendeki kart 12.000 limitli bu geçmezse diye 2000 limitli başka bir kartım daha var. Aylık gelen ekstre 300 ü geçmez ama harcamayı bildikten sonra kredi kartı rahatlık. Nakit taşıyınca tedirgin oluyorum kimseye güven yok bu devirde
O da psikolojik işte. Eşim de harcamasını bilir aslında ama ramazanda ekmek salça su al diye gönderirim iki poşet abur cuburla gelirEvet güven yok maalesef canm valla ne güzel dediğin gbi harcamayı bilmek lazm bizde en gereksiz harcamalari eşim yaor benmde gereksiz aldığım hiçbirşey yoktur ama bnm kafam boyle rahat valla varsa cebinde parası alsın yoksa da almasın
Olmaz konsept bozulurcicinelli öyle açtı topiği birde hepimize alev desenli bikini vercekmiş
aynen iyi yapmışsın canım vallah darısı banaaaaaaaaaaa amin diyin gızlarrAynen balım.o sadece fragmanmis meğer
Obyuzden bnde aylığına ne kdrsa o kdr yeriz kafasına girdim
O abur çubuklardan çektiğini kimse çekmemiştir yemin olsun ekmek al gel derm uç posetle gelirdi eve delirirdim bende sadece yemek değil eşim tamiratlar ilgili herşeyi çok sever ivir zıvır ne varsa toplardı eve tamirci çantasından tut matkapa silikon da tut vidalara kadar illallah ettm yaaaa şükür azaldı bitti artıkO da psikolojik işte. Eşim de harcamasını bilir aslında ama ramazanda ekmek salça su al diye gönderirim iki poşet abur cuburla geliraçken yollamamaya çalışıyorum bu yüzden nakit bu yüzden güzel kontrolü sagliyor
Amiiiiiiiiinnnnnnnnn :)aynen iyi yapmışsın canım vallah darısı banaaaaaaaaaaa amin diyin gızlarr
bilirsin zır deliyiz bizAhahahaha arar bulurum izini
valla duş aldım yarın mülakat var 3.5 atıyorum yeminlebende iyiyim canım iş güç sen napıyorsun
oyyy maşallah canım oğullarına allah sağlık uzun ömürler versin
Amiiiiinnnnnaynen iyi yapmışsın canım vallah darısı banaaaaaaaaaaa amin diyin gızlarr
Kanımızda var delilikbilirsin zır deliyiz biz
valla duş aldım yarın mülakat var 3.5 atıyorum yeminle
Amiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?