- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Evet aynen benim eşim de çok katıdır bu konuda, işi eve yansıtmayı sevmiyorum diyor,hiç anlatmaz, ama işte her ne kdr iyim desede gergin olduğunu gizleyemiyor çoğu zaman.Vallahi gerçekten çok zor abuk sabık insanlarla uğraşmak cidden psikoloji kalmıyor önceleri eve çok yansitmazdi buraya geldiğimden beri memlekete yani çok hissettiriyor strestini bu da beni veriyor haliyle bide hic anlatmaz bnm esm neymiş psikolojik bozulcakmis sen yeterince boyle davranan bozuyon daha nolsun diyorum
Bizimkinin şuan 56 gun izni var daha ayrılmadı ne zaman ayrılacak merakla bekliyorum
Vrdiyaya zor alsitim 56 gün de evde kesin yeriz birbirimiziEvet aynen benim eşim de çok katıdır bu konuda, işi eve yansıtmayı sevmiyorum diyor,hiç anlatmaz, ama işte her ne kdr iyim desede gergin olduğunu gizleyemiyor çoğu zaman.
bizim ki 40 günlük izne ayrıldı valla bir hafta oldu daha bakalım nasıl geçecek bu 40 gun, bunalirsam kovamaya başlarım adamı artikhadi çık dışarı git,nereye gidiyorsan akşamdan önce de gelme diye
İyiyim seni sormalı :)Hosbuldum canimnaber nasilsin
Yok yok iyi olur çoluk çocukla ilgilenir iste,imkânınız varsa tatilde iyi olur bak okullar flnda tatil olcak yakında,okuyan çocuğunuz varsa falan yani,tam zamanı izin almanınVrdiyaya zor alsitim 56 gün de evde kesin yeriz birbirimizi
O zaman bende sürüngengillerden olurum ama hangisi olduğunu bilmiyorumBen yedim ama bukelamungillerden oldum
Sende nasıl bir reaksiyon gösterir bilemem şimdihani yiyip kendini şahin gbi de gorebilirsin yada kendini bi karınca gbi de
Yaaaa evet tatil planimz var aslnsa ama maalesef çok az gidicez ailem hacıya gidecek onları yolluycaz falanYok yok iyi olur çoluk çocukla ilgilenir iste,imkânınız varsa tatilde iyi olur bak okullar flnda tatil olcak yakında,okuyan çocuğunuz varsa falan yani,tam zamanı izin almanın
O zaman bende sürüngengillerden olurum ama hangisi olduğunu bilmiyorum
Kız sende yilanlik birşey yokkiBen buldum yılansssssss
Sürüngen deyince aklıma yılan geliyor sürüngen yazınca da ipuçlarında kertenkele cıkıyo Allahım yarabbşmKız sende yilanlik birşey yokki
Asil yılanlar dusunsun
Hahahshshsjahshah
Timsah veya kaplumbağa olabikirsin bakSürüngen deyince aklıma yılan geliyor sürüngen yazınca da ipuçlarında kertenkele cıkıyo Allahım yarabbşm
Timsah iyimiş oturduğum şehiri de temsil ediyo hemTimsah veya kaplumbağa olabikirsin bak
Ay olsun oda bisey,ya hiç gidemeseniz,bence Azda olsa değerlendirin bu izniniziYaaaa evet tatil planimz var aslnsa ama maalesef çok az gidicez ailem hacıya gidecek onları yolluycaz falanondan sonra gidicez o da az olacak
Eylülde de okullar açılacakizin var kullanamıyoruz arkadaş
Nasıl bir şehirde oturuyorsn sen timsah mi dolu ortalıkTimsah iyimiş oturduğum şehiri de temsil ediyo hem
İns annesinin ev isleri biterse gidicezAy olsun oda bisey,ya hiç gidemeseniz,bence Azda olsa değerlendirin bu izninizi
Yok şehrin sembollerinden biri timsahNasıl bir şehirde oturuyorsn sen timsah mi dolu ortalık
Ay yok siz tatile fln gidemez mişsinzİns annesinin ev isleri biterse gidicezha bi de arabanın vizesi sigortası muayenesi virti sırtı
Bende ayni dusuncedeyimAy yok siz tatile fln gidemez mişsinz
Biliyorum kız dalga gectiydimYok şehrin sembollerinden biri timsah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?