- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.381
Benim öğrencilerin enteresan halleri işte... Okula birkaç dakika geç kaldım, öğretmen gelmeyecek bizi bıraktı diye başlamışlar ağlamaya. İdare de zaptedememiş. Sonra okulda cici hoca okuldan ayrılıyor söylentisi çıkmış. İdare bile inanmış sabah okul yolundayım müdür arıyor gelemeyecek misiniz diyeHoşgeldinnn fıstıklı katmerimmmm
Vallaha ben bir şey yapmadımmben o zar olayını +18 topiğinde yazdım sonra burda bir arkadaşımız isim vermek istemiyorum adı @imzaben konuyu açınca söylemiş bulundum yoksaa topiği aslında cinsellik topiğine getirip senin canını çektirmek istemezdik Herneyse bu cinsel zar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum hahahahahaahha
Ben iyiyim, çalışıyorum; çok yoğun bir gündü benim içinde. 3 tane toplantıya girdim. Beynim error veriyor
Sen nasılsın ? ne gibi sıkıntılar oldu anlat bakalım
Kıyamam sanaÇok büyük ihtimalle direk uyurum kuzum
İfitraya baaaaak iftiraaaaaB Brunello Cicinelli sen burada dün yokkene neler oldu neler
isimlerini vermek gene istemiyorum amaByNkoaLa D Dilos06 @imzaben
Astrolojimizin en nadide ve naif burçlarından olan İkizler burcu hakkında bir sürü şey söylediler
Halbusem ben ikizler burcuyum; tek karakterliyim dedim minnoşum dedim, ponçikim dedim, güzellik abidesiyim dedim.. dedim de dedim.. ama inanmadılar.
Sonra tabi ben ikizlerin gerçek kişiliğini anlattıktan sonra kendileri de ikizler olmak istediler.
Ondan sonracığıma işteee , hep üzerime oynadılar türk filmlerinde ki gibi vurunnnnn k..h... yaptılar
Wayyy ben öleydimmmmmmmİfitraya baaaaak iftiraaaaa
Ben kv me dedm balık görünümlü ikizler heralde diue
Sana bişey demedim ajajsnbssbnsm
Aman be ponçiğim derdin bu olsunB Brunello Cicinelli sen burada dün yokkene neler oldu neler
Astrolojimizin en nadide ve naif burçlarından olan İkizler burcu hakkında bir sürü şey söylediler
Halbusem ben ikizler burcuyum; tek karakterliyim dedim minnoşum dedim, ponçikim dedim, güzellik abidesiyim dedim.. dedim de dedim.. ama inanmadılar.
Sonra tabi ben ikizlerin gerçek kişiliğini anlattıktan sonra kendileri de ikizler olmak istediler.
Ondan sonracığıma işteee , hep üzerime oynadılar türk filmlerinde ki gibi vurunnnnn k..h... yaptılar
Yalan ben bişey söylemedim asla ikizlere laf bile söylemedimB Brunello Cicinelli sen burada dün yokkene neler oldu neler
Senin bile haberin yok yani okuldan ayrıldığınınBenim öğrencilerin enteresan halleri işte... Okula birkaç dakika geç kaldım, öğretmen gelmeyecek bizi bıraktı diye başlamışlar ağlamaya. İdare de zaptedememiş. Sonra okulda cici hoca okuldan ayrılıyor söylentisi çıkmış. İdare bile inanmış sabah okul yolundayım müdür arıyor gelemeyecek misiniz diyeCinnet geliyeahhh esmer bombam cinnet geliyeahhh bildiğin gibi değil
Bir ton şeyle uğraştım yani.
Bende orucu bozsam mı diyorum ponçiğim çok zor durumdayız tahmin edemezsin
Evet sonra zekiler soyleler falan diye iltifata başladılarAman be ponçiğim derdin bu olsunben 2 gün önce profil msjlarında birinin çocuğu koç burcu olmasın diye salavat zinciri kurduğunu gördüm. Yorumlarda toplaşıp bir ton kadın çocuk koç doğmasın diye duaya başlamışlar. Hatta ByNkoaLa da yazmış haksızlık ediyorsunuz diye (dipnot koç burcuyum)
Üzdülerrr beniiii fıstıklı katmerimmmmmmAman be ponçiğim derdin bu olsunben 2 gün önce profil msjlarında birinin çocuğu koç burcu olmasın diye salavat zinciri kurduğunu gördüm. Yorumlarda toplaşıp bir ton kadın çocuk koç doğmasın diye duaya başlamışlar. Hatta ByNkoaLa da yazmış haksızlık ediyorsunuz diye (dipnot koç burcuyum)
Tövbe estWayyy ben öleydimmmmmmm
Ben resmennn şokiinnggg sağlı sollu hemdeeeepessssssssssssssssssssssssssssssss
Ben ilk bebeğimi 32 hastalıkken tansiyondan kaybetmişim preeklempsi geçirdim tansiyon için iğne oluyorlar mutlaka doktora gidin önlem alınBenim de gebelikte çıktı hiç tansiyon problemi yaşamamıştımgerçekten kötüymüş
Vallahi okuldan ayrılmışım haberim yokSenin bile haberin yok yani okuldan ayrıldığının
Çok enteresan gerçektenMüdür aradığında bağırsaydınnn gonyaaaa yolundayımmmm gonyaaaa diyee
Valla tahmin edebiliyorum fıstıklı katmerim zor olsa gerekkkkacaba acıcıkk ucundann yapsanızzz bişilerr
Onu da gördüm zeki ve komik olurlar yazmışlarEvet sonra zekiler soyleler falan diye iltifata başladılar
Gel senin oğlanı koç yapalım esmer bombam, sinir hastası olsun hep kavgalara karışsın Polat Alemdar'ın İstanbul şubesi olsunÜzdülerrr beniiii fıstıklı katmerimmmmmm
hormonluyum dedimmmm gebeeemmm dedimmm şehzadee doğuracammm dedimmmm acımadıllarrrrvurdularrrrrrrğğğğğğ
dua zinciri harikaaa
dur bende dua edemde çocuk erken gelip İkizler olmasın, erkeği ikizleri çekilmezzz
Yani şeyden ötürüüü çok çekicii karizmatikkk oluyorlar ondan
Smdi öyleyiz desem egoist diyeceklerOnu da gördüm zeki ve komik olurlar yazmışlar
Cevap verecektim de bak unutmuşum
Yağ çekmeeee yağğ çekmeeeeeee kendineee gelllllllB Brunello Cicinelli aşkım fıstığım kaymağim kremalı sütlü çöreğim ballı kaymağim lokman hoşgeldin
Geyşayla iyi olmaniza okadann sevindim kiiicici bebemiz nasıl sen nasılsın
Bende iyiyimm
Ciddi misin kuzumBen ilk bebeğimi 32 hastalıkken tansiyondan kaybetmişim preeklempsi geçirdim tansiyon için iğne oluyorlar mutlaka doktora gidin önlem alın
Kanında bir yerler de İkizler kokusuu alıyorummmm hmmmmmmmSmdi öyleyiz desem egoist diyecekler
Yok çanak filan desem.kendime hakaret hahahaha
Ne diyeceğimi bilemedim falan dedim bende
Bence biz çok harikayiz ama değerimiz bilinmiyor
Evet sınırımız var ama geçince çok poncigiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?