Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim öğrencilerin enteresan halleri işte... Okula birkaç dakika geç kaldım, öğretmen gelmeyecek bizi bıraktı diye başlamışlar ağlamaya. İdare de zaptedememiş. Sonra okulda cici hoca okuldan ayrılıyor söylentisi çıkmış. İdare bile inanmış sabah okul yolundayım müdür arıyor gelemeyecek misiniz diye Cinnet geliyeahhh esmer bombam cinnet geliyeahhh bildiğin gibi değil
Bir ton şeyle uğraştım yani.
Bende orucu bozsam mı diyorum ponçiğim çok zor durumdayız tahmin edemezsin

İfitraya baaaaak iftiraaaaa

Ben kv me dedm balık görünümlü ikizler heralde diue
Sana bişey demedim ajajsnbssbnsm

İfitraya baaaaak iftiraaaaa

Ben kv me dedm balık görünümlü ikizler heralde diue
Sana bişey demedim ajajsnbssbnsm
Wayyy ben öleydimmmmmmm
Ben resmennn şokiinnggg sağlı sollu hemdeeee pessssssssssssssssssssssssssssssss

Aman be ponçiğim derdin bu olsun ben 2 gün önce profil msjlarında birinin çocuğu koç burcu olmasın diye salavat zinciri kurduğunu gördüm. Yorumlarda toplaşıp bir ton kadın çocuk koç doğmasın diye duaya başlamışlar. Hatta ByNkoaLa da yazmış haksızlık ediyorsunuz diye (dipnot koç burcuyum)

Yalan ben bişey söylemedim asla ikizlere laf bile söylemedim

Senin bile haberin yok yani okuldan ayrıldığının
Çok enteresan gerçekten Müdür aradığında bağırsaydınnn gonyaaaa yolundayımmmm gonyaaaa diyee

Valla tahmin edebiliyorum fıstıklı katmerim zor olsa gerekkkk acaba acıcıkk ucundann yapsanızzz bişilerr

Evet sonra zekiler soyleler falan diye iltifata başladılar

Üzdülerrr beniiii fıstıklı katmerimmmmmm
hormonluyum dedimmmm gebeeemmm dedimmm şehzadee doğuracammm dedimmmm acımadıllarrrr vurdularrrrrrrğğğğğğ

dua zinciri harikaaa
dur bende dua edemde çocuk erken gelip İkizler olmasın, erkeği ikizleri çekilmezzz
Yani şeyden ötürüüü çok çekicii karizmatikkk oluyorlar ondan

Benim de gebelikte çıktı hiç tansiyon problemi yaşamamıştım gerçekten kötüymüş
Ben ilk bebeğimi 32 hastalıkken tansiyondan kaybetmişim preeklempsi geçirdim tansiyon için iğne oluyorlar mutlaka doktora gidin önlem alın

Vallahi okuldan ayrılmışım haberim yok hazır söylenti çıkmışken bıraksa mıydım diyorum şimdi
Yaaa kanama gelmiyor 2 haftadır (2 hafta kanama gelmemesi çok büyük birşey benim için ahah) hazır gelmiyor artık diyerekten acaba diyorummmm
Gerçi bu akşam anam geliyeahh kalacak. Ne zaman gider bilemedim de şimdi
Çok kalırsa zaten pazartesi randevum var doktora sorar şey ederim artık

Gel senin oğlanı koç yapalım esmer bombam, sinir hastası olsun hep kavgalara karışsın Polat Alemdar'ın İstanbul şubesi olsun

Onu da gördüm zeki ve komik olurlar yazmışlar
Cevap verecektim de bak unutmuşum
Smdi öyleyiz desem egoist diyecekler
Yok çanak filan desem.kendime hakaret hahahaha
Ne diyeceğimi bilemedim falan dedim bende

Bence biz çok harikayiz ama değerimiz bilinmiyor
Evet sınırımız var ama geçince çok poncigiz

Yağ çekmeeee yağğ çekmeeeeeee kendineee gelllllll
derdin ne seninnnnnnn ne yapmaya calısıyorsunnnnnn
B Brunello Cicinelli suçunu ört pas etmeye calısıyor böyle oyunlara gelme

Ben ilk bebeğimi 32 hastalıkken tansiyondan kaybetmişim preeklempsi geçirdim tansiyon için iğne oluyorlar mutlaka doktora gidin önlem alın
Ciddi misin kuzum
Kaçlardaydı tansiyonun genelde?

Kanında bir yerler de İkizler kokusuu alıyorummmm hmmmmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…