Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa ciciiii kahkaha attım enerjine hastayım ben arkadaşımdayım çaya geldim eve yürüyerek gideceğim yürüyüş yapmış olmak için
Çevik kuvvetin önünden geçerken tükürecek misin bana bundan haber ver, tükür geyşama puuu de

Ayyy büşom deme
Doktoruna danıştın mı?

Ayyy büşom deme
Doktoruna danıştın mı?
Evet kuzum prilam dr diye bi ilaç yazmıştım size bulantılar başladı dediğimden beri geceden içiyordum ertesi günü nispeten iyi geçiriyordu dün içmeyi unutmuşum uyuyakalmışım yanımada almamıştım zehir oldu bugün bana şimdi servis bekliyorum bakalım yol nasıl geçecek 1 saat geçsin eve varayım başk bişey istemiyorum

cicim eşinle ne oldu bilmiyorum ama simdi daha iyi olmanjza sevindim :)
Sağol ayparem
Büyütülecek şeyler değil ama hormonlarım zıplakken bazı şeylere tahammül azalıyor

Hoşgeldinnn fıstıklı katmerimmmm
Vallaha ben bir şey yapmadımm ben o zar olayını +18 topiğinde yazdım sonra burda bir arkadaşımız isim vermek istemiyorum adı Diktorya Secret konuyu açınca söylemiş bulundum yoksaa topiği aslında cinsellik topiğine getirip senin canını çektirmek istemezdik Herneyse bu cinsel zar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum hahahahahaahha

Ben iyiyim, çalışıyorum; çok yoğun bir gündü benim içinde. 3 tane toplantıya girdim. Beynim error veriyor
Sen nasılsın ? ne gibi sıkıntılar oldu anlat bakalım

valla nasıl mi? hiç bilmiyorum.. geziyordum sayfa sayfa
31 yaşındayim 89 model. evliyim 3 yaşında bir prensesim var :)
çalışıyorum ya siz:)
Maşallah prensesini Allah bağışlasın kuzum yerim oni
Bende 93 model The Cici 5 yıllık evliyim. Benim prensesim de yolda teyzesi
Öğretmenim. Hobi olarak hormonlardan dolayı arada cinnet geçiririm

Çok üzüldüm büşom bulantılı geçirmene ya Offf.. Ama sabret bebişim ilk trimester bitmesine ne kaldı. Allahtan geç başladı şükredelim.
Eve geçince yat uyu istersen

Çok üzüldüm büşom bulantılı geçirmene ya Offf.. Ama sabret bebişim ilk trimester bitmesine ne kaldı. Allahtan geç başladı şükredelim.
Eve geçince yat uyu istersen
Çok büyük ihtimalle direk uyurum kuzum

B Brunello Cicinelli sen burada dün yokkene neler oldu neler
isimlerini vermek gene istemiyorum ama ByNkoaLa D Dilos06 Diktorya Secret
Astrolojimizin en nadide ve naif burçlarından olan İkizler burcu hakkında bir sürü şey söylediler
Halbusem ben ikizler burcuyum; tek karakterliyim dedim minnoşum dedim, ponçikim dedim, güzellik abidesiyim dedim.. dedim de dedim.. ama inanmadılar.
Sonra tabi ben ikizlerin gerçek kişiliğini anlattıktan sonra kendileri de ikizler olmak istediler.
Ondan sonracığıma işteee , hep üzerime oynadılar türk filmlerinde ki gibi vurunnnnn k..h... yaptılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…