- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.361
Çevik kuvvetin önünden geçerken tükürecek misin bana bundan haber ver, tükür geyşama puuu deYaaaa ciciiii kahkaha attım enerjine hastayımben arkadaşımdayım çaya geldim eve yürüyerek gideceğim yürüyüş yapmış olmak için
valla nasıl mi? hiç bilmiyorum.. geziyordum sayfa sayfaO zaman tanışalım
Kendinden bahsetsene, nasıl düştün bizim topiğe
Ayyy büşom demecicimmm aman geyşanla iyi olun iş yerinde sıkıntılar hep oluyor
ben çok kötüyüm bugün
mide bulantısı şiddetlendi tek 1 yudum su 1 lokma bir şey yedirmedi hepsini çıkardım çok ama çok fenaydım
Benim de gebelikte çıktı hiç tansiyon problemi yaşamamıştımtansiyon çok kötü .. mutlaka mücadele edin ben yaşadığımdan biliyorum
Aaaaaa anlat gülomHoşgeldin bebegimmmm
Bende bir kaç gündür buhranliydim
Ama bugün çok iyi haber aldm
Moralin duzleince anlatcam
Evet kuzum prilam dr diye bi ilaç yazmıştım size bulantılar başladı dediğimden beri geceden içiyordum ertesi günü nispeten iyi geçiriyordu dün içmeyi unutmuşum uyuyakalmışım yanımada almamıştım zehir oldu bugün bana şimdi servis bekliyorum bakalım yol nasıl geçecek 1 saat geçsin eve varayım başk bişey istemiyorumAyyy büşom deme
Doktoruna danıştın mı?
Yolum oraya uzak yaÇevik kuvvetin önünden geçerken tükürecek misin bana bundan haber ver, tükür geyşama puuu de
Sağol ayparemcicim eşinle ne oldu bilmiyorum ama simdi daha iyi olmanjza sevindim :)
lohusa zamanı cinayet cikmasin amanSağol ayparem
Büyütülecek şeyler değil ama hormonlarım zıplakken bazı şeylere tahammül azalıyor
Kizim çok şanslı geldi sultanimmm YaaaAaaaaa anlat gülomSenin sevincinle neşem yerine gelir
Minik kuşlarımm ben geldim
1 gün girmedim yine neler kaynatmışsınızOkunamayacak kadar fazlaydı sayfalar hoplaya zıplaya geldim ama pozisyon seçme zarı gibi siyah iç çamaşırı gibi çarşaf adetleri gibi konuşmalara hasıl oldum
Sizi gidi azgınlar, hani komşusu açken tok yatan bizden değildi. Hiç kocalarınızla aşnafişne yaparken Cici oruçlu deyip utanmıyor musunuz yaptığınızdaGerçekten insanlık ölmüş
Bu arada bakmayın güldüğüme berbat bir gün geçirdim. Okulda bir sürü sıkıntı ile uğraştım. Tansiyonum da yüksek
Geyşamla da daha iyi gibiyiz. Şu birkaç gündür sorun ettiğim davranışları sergilemiyor pek ilgili ama önemli olan bu halini sürdürmesi. Onu da zamanla göreceğim
Sizler nasılsınız çukulatalarım?
Yeni üyeler mi var yoksa nick değişikliği mi?
@MigiMadid @_Hiram_
________
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Maşallah prensesini Allah bağışlasın kuzum yerim onivalla nasıl mi? hiç bilmiyorum.. geziyordum sayfa sayfa
31 yaşındayim 89 model. evliyim 3 yaşında bir prensesim var :)
çalışıyorum ya siz:)
Çok üzüldüm büşom bulantılı geçirmene yaEvet kuzum prilam dr diye bi ilaç yazmıştım size bulantılar başladı dediğimden beri geceden içiyordum ertesi günü nispeten iyi geçiriyordu dün içmeyi unutmuşum uyuyakalmışım yanımada almamıştım zehir oldu bugün bana şimdi servis bekliyorum bakalım yol nasıl geçecek 1 saat geçsin eve varayım başk bişey istemiyorum
Olsun yollar kat edilmek içindir git ve tükür. Hatta cicinin sana selamı var de tükür kaçYolum oraya uzak ya
Bana bir masal anlat baba der gbi oldu
Yani düşününce evet biraz öyle olduBana bir masal anlat baba der gbi oldu
Çok büyük ihtimalle direk uyurum kuzumÇok üzüldüm büşom bulantılı geçirmene yaOfff.. Ama sabret bebişim ilk trimester bitmesine ne kaldı. Allahtan geç başladı şükredelim.
Eve geçince yat uyu istersen
AhahhaahhahaYani düşününce evet biraz öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?