- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.601
Ben hiç üzülmüyorum ya aksine seviniyorum babasına benziyor diyinceİnşaallah canım, çok insan üzülüyor hiç benzeten olmayınca
Aynen ben de öyle duymuştumEvet bak çiftler birbirini çok severse zamanla birbirlerine benzermiş
YaaaBen ilkokul sira arkadaşımla evliyim
Yok kızıma koymayı düşündüğüm isimdi, kayınvalidemin ismini koyunca ikinci isim olarak uzun olur diye koyamadikmehlika kızının adi mi:)
Ne güzel ya, maşaallah,ben de hep imrenmisimdir, benim de unide platonik olarak hoşlandığım vardıYaaaay ne güzel ya
Bende lise aşkımla evliyim ilk aşkım
Ne güzel eşini sevdiğin için hep bunlarBen hiç üzülmüyorum ya aksine seviniyorum babasına benziyor diyince
Rabbim nasip etmiş oldu kuzum liseden cook uzun zaman sonra evlendik tabi bizNe güzel ya, maşaallah,ben de hep imrenmisimdir, benim de unide platonik olarak hoşlandığım vardı
valla ben o yıllarda aşk meşk yaşamadimAaaa ne güzelokul aşklarıyla evlenenlere imrenmisimdir hep,
Benim de unide platonigim vardı,
Aynen kuzum yaa seviyorum ona benzemesinide istiyorum zaten gözleri sen olsun diyodum öyle oldu kızım aynı babası gibi bakarNe güzel eşini sevdiğin için hep bunlar
Mevlam yazmış sizi işte vesileyle karşılaştırıyor olacak yavalla ben o yıllarda aşk meşk yaşamadim
eşimle ilkokulda sirada deftere yazışıyormuşuz hatirlamiyorum bana dedi eşim..
sonra o başka okula gitti bi daha da görüşemedik
13 yıl sonra kaynanamla görümcem birilerin düğünde karşılaştık..
kaynanam eşimin fotografini gösteriyor bunu taniyormusun diye..
bende baktim baya yakışıklı olmuş anammmsonra kaynanam evet biliyorum dedim..
görümcem feyste ekliyor ben uzunca istegi kabul etmedim
öle böle derken eşim feysi ekliyor ve konuşmaya başladik..
beni görmeye geldi birbirimize bakmadan duramadik
derken gelişti 10 ay içinde evlendik
nasip işte bilemiyorsun ilkokulda birbirmize baya yazışıyormuşuz deftere..Mevlam yazmış sizi işte vesileyle karşılaştırıyor olacak ya
Eşin iyi hatırlıyor amanasip işte bilemiyorsun ilkokulda birbirmize baya yazışıyormuşuz deftere..
ben hiç hatirlamiyorum..
aşkım meşkim yazmiyordukEşin iyi hatırlıyor amaay ya ne temiz saf duygular dimi
Kısmet bu işler, eşimle uzun uzadıya aşk flört vs yaşamadık ama iyiki de karşıma çıkarmış Rabbim,Rabbim nasip etmiş oldu kuzum liseden cook uzun zaman sonra evlendik tabi biz
Çok güzel bir hikaye, Rabbim yazmış demek kivalla ben o yıllarda aşk meşk yaşamadim
eşimle ilkokulda sirada deftere yazışıyormuşuz hatirlamiyorum bana dedi eşim..
sonra o başka okula gitti bi daha da görüşemedik
13 yıl sonra kaynanamla görümcem birilerin düğünde karşılaştık..
kaynanam eşimin fotografini gösteriyor bunu taniyormusun diye..
bende baktim baya yakışıklı olmuş anammmsonra kaynanam evet biliyorum dedim..
görümcem feyste ekliyor ben uzunca istegi kabul etmedim
öle böle derken eşim feysi ekliyor ve konuşmaya başladik..
beni görmeye geldi birbirimize bakmadan duramadik
derken gelişti 10 ay içinde evlendik
Kenar Süsü ciziyorsunuzdur başka ne olacakaşkım meşkim yazmiyordukne yaziyorduk bilmiyorum..
komşusuna vermiiş bizim yaziklarimizi
komşu kızı okuyor defterin arkasini
vay seni gidi seni diyo eşime
eşimde utanip defteri alıp kaçmiş
Yaa işte yinede kötülük olmayan saf temiz duygular en kötü kalemin çok güzel yada tokan çok güzel yazmistir kötülük yok art niyet yok ne bilim çocukluk saflık bunlaraşkım meşkim yazmiyordukne yaziyorduk bilmiyorum..
komşusuna vermiiş bizim yaziklarimizi
komşu kızı okuyor defterin arkasini
vay seni gidi seni diyo eşime
eşimde utanip defteri alıp kaçmiş
Kismet tabiki kuzum iyiki karsima çıkmış iyiki kocam olmuş iyiki çocuklarımın babası olmuş diyebilmek önemli olan geçmiş hiç önemli değilKısmet bu işler, eşimle uzun uzadıya aşk flört vs yaşamadık ama iyiki de karşıma çıkarmış Rabbim,
Çok güzel bir hikaye, Rabbim yazmış demek ki
yine de temiz saf duyguyla evlendik..Eşin iyi hatırlıyor amaay ya ne temiz saf duygular dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?