Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam verdim ya kimse bisey yazmayınca bisey oldu sandım geri döndüm memleketten pek yazamadım buraya
Yok kuzun dikkat etmemisizdir
K Kendinisevenbirii sevgililer günümüz kutlu olsun şahikammm
Özel olarak kutlayan caağğnımm arkadaşlarım sizlerinde kutlu ve mutlu olsun inşallah
Diloş mu fotoğrafını attı
Biz orayı geçeli çok oldu be limonsuzum ama eveett çok güzel bı dilosumuz var bizim

B BUSR4 gittin mi kuzum minik sevgiliyi görmeyee
Gittik patilimm çok şükür her şey yolunda, 6 marta tekrar randevumuz var ikili tarama da o gün olacak Annemlerdeyiz çok giremedim bugün, sen nasılsın napıyorsun balımm

Gittik patilimm çok şükür her şey yolunda, 6 marta tekrar randevumuz var ikili tarama da o gün olacak ❤❤ Annemlerdeyiz çok giremedim bugün, sen nasılsın napıyorsun balımm ❤
Oh maşallaahh yavrummm
2 li testiniz de sorunsuz geçsin inşallahhh, o gün belki cinsiyette öğrenirsinizzz

İyiyim bende balımm, çalışıyorum. Biraz erken çıkacağım bugün işten, işleri toparlamaya çalışıyorum

İnşallah patilimm
O günden sonra ufaktan bişeyler alırım cinsiyeti öğrenirsem

Ayy buyrunuz benim kocişkom cuma namazından çıkınca almış Eki Görüntüle 2590419
Adam gibi adam köşemizde bugün 3.sıra da büşümüzün sevdiceği yer alıyordu
Enişte bey'e bu güzel inceliğinden dolayı teşekkür ediyor, bir ömür mutluluklar diliyoruz
Sevgililer günü değil, sevenlerin günü kutlu olsun

Ümit besen-seni unutmaya ömrüm yeter mi şarkısını tüm sevenlere armağan ediyoruz

Son düzenleme:
valla beni utandırdı ya ben bi bok yapamadım mide bulantılarından adam gibi adam kocişkom

valla beni utandırdı ya ben bi bok yapamadım mide bulantılarından adam gibi adam kocişkom
Olsunnn olsunnn hiç bişey olmazzz, sembolik bu. Hatırlaması güzel, sende güzel bir öpücük kondur kocişkonaa
bende bonnyfood gönderdim yaaa amaannn

Olsunnn olsunnn hiç bişey olmazzz, sembolik bu. Hatırlaması güzel, sende güzel bir öpücük kondur kocişkonaa
bende bonnyfood gönderdim yaaa amaannn
Ben ona bugün güzel bir hediye vereceğim
Doktor ilişki serbestttt dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…