- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.621
Sagolasin tatlisimmm insallahgüzel gün lerde kullan canim
Sagolasin beybisi cok incesinnn
nerdeydin ben burayi çok sevdim valla bak:)Hiccc acimamissiniz sayfalarca konusmussunuz
Sagolasin tatlisimmm insallah
Sagolasin beybisi cok incesinnn
Sevgililer gunumuz kutlu olsunn.... cumlemizinnn dostlarrr
Bende seviyorum bagmlilik yapiyornerdeydin ben burayi çok sevdim valla bak:)
Yok kuzun dikkat etmemisizdirselam verdim ya kimse bisey yazmayınca bisey oldu sandım geri döndüm memleketten pek yazamadım buraya
Özel olarak kutlayan caağğnımm arkadaşlarım sizlerinde kutlu ve mutlu olsun inşallahB Brunello Cicinelli sevgililer günümüz kutlu olsun gülüm
@Yasnaz sevgililer günümuz kutlu olsun bitanem
LadyMorganas sevgililer günümuz kutlu olsun beybimm
@ByNkoaLa sevgililer günümuz kutlu olsun aşkım
@Blue_Perii sevgililer günümuz kutlu olsun güzellik
@HayatSevinceGuzel sevgililer günümuz kutlu olsun findik
@Limonsuzzcay sevgililer günümuz kutlu olsun fındığım
poncikvegece sevgililer günümuz kutlu olsun fıstığım
K Kendinisevenbirii sevgililer günümuz kutlu olsun aşkım
@mehlika nur sevgililer günümuz kutlu olsun canım
@KedidirKedii sevgililer günümuz kutlu olsun canimcimm
@Eki Görüntüle 2590272 hepimizin sevgiler günü kutlu olsun hergünümüz bugün olsun
@Dilos06 senin de sevgililer günün kutlu olsun kız manyak
Biz orayı geçeli çok oldu be limonsuzumDiloş mu fotoğrafını attı
Gittik patilimm çok şükür her şey yolunda, 6 marta tekrar randevumuz var ikili tarama da o gün olacak
Maşallah güzelimGittik patilimm çok şükür her şey yolunda, 6 marta tekrar randevumuz var ikili tarama da o gün olacak❤❤ Annemlerdeyiz çok giremedim bugün, sen nasılsın napıyorsun balımm ❤
Oh maşallaahh yavrummmGittik patilimm çok şükür her şey yolunda, 6 marta tekrar randevumuz var ikili tarama da o gün olacak❤❤ Annemlerdeyiz çok giremedim bugün, sen nasılsın napıyorsun balımm ❤
İnşallah patilimmOh maşallaahh yavrummm
2 li testiniz de sorunsuz geçsin inşallahhh, o gün belki cinsiyette öğrenirsinizzz
İyiyim bende balımm, çalışıyorum. Biraz erken çıkacağım bugün işten, işleri toparlamaya çalışıyorum
Adam gibi adam köşemizde bugün 3.sıra da büşümüzün sevdiceği yer alıyorduAyy buyrunuz benim kocişkom cuma namazından çıkınca almışEki Görüntüle 2590419
valla beni utandırdı ya ben bi bok yapamadım mide bulantılarındanAdam gibi adam köşemizde bugün 3.sıra da büşümüzün sevdiceği yer alıyordu
Enişte bey'e bu güzel inceliğinden dolayı teşekkür ediyor, bir ömür mutluluklar diliyoruz
Sevgililer günü değil, sevenlerin günü .
Ümit besen-seni unutmaya ömrüm yeter mi şarkısını tüm sevenlere armağan ediyoruz
Olsunnn olsunnn hiç bişey olmazzz, sembolik bu. Hatırlaması güzel, sende güzel bir öpücük kondur kocişkonaavalla beni utandırdı ya ben bi bok yapamadım mide bulantılarındanadam gibi adam kocişkom
Ben ona bugün güzel bir hediye vereceğimOlsunnn olsunnn hiç bişey olmazzz, sembolik bu. Hatırlaması güzel, sende güzel bir öpücük kondur kocişkonaa
bende bonnyfood gönderdim yaaa amaannn
WuhuuuuuuuBen ona bugün güzel bir hediye vereceğim
Doktor ilişki serbestttt dedi
canımı çektirmee baak bende kendime çiçek göndertcem
oooouuuuuyyyyyyyBen ona bugün güzel bir hediye vereceğim
Doktor ilişki serbestttt dedi
göndert kız imzoşummm hakkındırrr , alsınnnn hıhhhcanımı çektirmee baak bende kendime çiçek göndertcem
Ayy en son adam akıllı 29 aralıkkkkk nurayımoooouuuuuyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?