Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocamı bile pul-boncuk kaplayabilirdim
Ya bu çok iyi fikirmiş

Ben gün boyu 2.5 yaşinda ki bir bebeyle sürekli ayakta durmaktan, oyun oynamaktan ,sürekli onunla konuşup bir şey anlatmaktan, bir yandan ögrensin bir yandan konuşma beceresi güçlensin diye ugraşan bir anneyim ( huni yapcaksin dimi bana da hakediyorum bence )

Gün boyu kendime hiç vakit ayiramadigim için bu sakinlik hoşuma gidiyor o yüzden uyumak istemiyorum .dogumdan önce erken uyuyup erken uyanmayi çok severdim halbuki

Kolay gelsin, en hareketli yaşlar, hem anlar hem anlamaz gibi ortada bir yerde, sana da peşinde dönmek kalıyor tabi. :)
Yaparım tabi istediğin huni olsun, silikon tabancasına tevbeliyim, ama akrilik boya ve asetat kalemlerle bir şey yapabilirim. : p

Valla oldum olası erken uyuyamam; ilaç gerekir arada uyumam için ve 5 dkya kadar hap atacağım mesela.
Erkenden uyuyabilen, dalıp giden insanlara da imrenirim. :/

Huni olsun da kara kalemle boyasan da olur

Yatınca uyuyan insanlardan olmasam da uyurum ( uyurdum yani eskiden )

Ilaç alacak derece de uykusuz kalmakta kolay degildir eminim

Bende uyuyayim yeter bu kadar sosyalleşmem Iyi geceler size de

Yokuspokus hoşgeldin aramıza

Sağol tatlım. Evet ateşlenmişti şimdi daha iyi

Hoş buldum, güzel dönüyormuş burada muhabbet, sıkılana kadar yolu var ^_^ : p
Geçmiş olsun kuzuya.

Benim kafa kayıyo bu arada, saçmalarsam kusura bakma 15 dkya muhtemel, ben nakavt.

Hoş buldum, güzel dönüyormuş burada muhabbet, sıkılana kadar yolu var ^_^ : p
Geçmiş olsun kuzuya.

Benim kafa kayıyo bu arada, saçmalarsam kusura bakma 15 dkya muhtemel, ben nakavt.
Sağol teyzesi Burada muhabbette arkadaşlıkta çok güzel arada gel, hatta hep gel bekleriz
Benim de çok uykum var gözümün biri kapalı yazıyorum resmen

Sağol teyzesi ☺ Burada muhabbette arkadaşlıkta çok güzel ❤ arada gel, hatta hep gel bekleriz
Benim de çok uykum var gözümün biri kapalı yazıyorum resmen

Gelirim, şu ara fena sıkılıyor içim; yan yana değil de uzaktan uzağa lak lak edecek birini de istiyor arada insan, eskinin mektup arkadaşları gibi. :))
Sizin buranın muhabbeti de hem aktif hem geyikmiş, sevdim.

Gelirim, şu ara fena sıkılıyor içim; yan yana değil de uzaktan uzağa lak lak edecek birini de istiyor arada insan, eskinin mektup arkadaşları gibi. :))
Sizin buranın muhabbeti de hem aktif hem geyikmiş, sevdim.
Yardımcı olamasam da dinlerim ne zaman istersen yazabilirsin. Hem ben olmasam da burada bir sürü arkadaş varsıkma tatlı canını
Zaten yanımızdakiler yalnızlığımızı çözemiyorlar ki

Yardımcı olamasam da dinlerim ne zaman istersen yazabilirsin. Hem ben olmasam da burada bir sürü arkadaş var☺sıkma tatlı canını
Zaten yanımızdakiler yalnızlığımızı çözemiyorlar ki

Teşekkür ederim zaten öyle yardımlık şeylik bi şeyler değil, basit can sıkıntılarının birleşmesi gibi.
Gelir-giderim öyle arada; insan muhabbete kaptırınca kendini, olmayacak şeyine kadar ifşalayabilir, ondan ben arada gidersem şahsi almayın onu da baştan söyleyeyim. Frene bastım gibi düşünün, sanal alem malum, yazı kalıyor. :)
Araya kaynar diye yazılmış kim bilir neler vardır şu 7445 sayfada.

Gün bir miktar yoğun geçebilir benim için; doğum günü işleri filan var, ama yine buralara uğrar katılırım.

Bir sürü konun var bulunsaydın çoktan ifşa olmuştun
Senin doğum günün mü?

Bir sürü konun var bulunsaydın çoktan ifşa olmuştun
Senin doğum günün mü?

Zaten bulan da beni naapsın yağni? :))
Yok kuzenin çocuğun.

Ben ufaktan iyi geceler diliyorum, yatağa yetişemeden antrede bayılmak istemem. :))) : p
Tatlı rüyalar,
Görüşürüz.

Zaten bulan da beni naapsın yağni? :))
Yok kuzenin çocuğun.

Ben ufaktan iyi geceler diliyorum, yatağa yetişemeden antrede bayılmak istemem. :))) : p
Tatlı rüyalar,
Görüşürüz.
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin görüşürüz

Müge Anlı benim kraliçem ya. :))
Kova-yükselen ikizler olabilir amma burçların günaanı alıyon, tamamen kişisel deli olmamla ilgili.

Aklıma şu geldi:

hahaha izlemistim bunu benim kendi burcum ikizler ondan dedimdi yav. ben de normal sayilmam gidip gidip geliyolar bana da

müge anlı sevenleri bı ayrı seviyorum

resim ben de yapıyorum ama fırsat bulamadım . çocuklar biraz büyüdü ama yine de yapamıyorum . az daha büyüsünler . küçük daha meraklı çok karıştırıyor . çalışınca da fırsat yok . emeklilikte belki.

Günaydın ballarım kaymaklarımfistiklarimmmm
günaydın . beyaz don maceranı bulursan kopyala yapıştır yap . yazmaya yorulma. öyle yapıyorum ben eski şeyler ile ilgili bi şey sorulduğunda.
10 yılı burda devirdim çünkü. bende de macera çok .

günaydın . beyaz don maceranı bulursan kopyala yapıştır yap . yazmaya yorulma. öyle yapıyorum ben eski şeyler ile ilgili bi şey sorulduğunda.
10 yılı burda devirdim çünkü. bende de macera çok .
Arasın bulsunlar beee teeee bilmem neyin kaçıncı sayfasına. Gidemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…