Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kefilim cicim sen dümdük ilerle ben arkandayım merak etme

Çok amin cicim benim Rabbim gönlüne göre versin herşeyi

Hakkaten profiline de benziyor işte saclarini tam profilde ki gibi hayal etmiştim
ahahaha. ben de profilime kendimi benzetirim . güleç yüzlü bi profil .ben de öyleyimdir
övünmeden duramadım hee. çüş diyorum .

Kızlarrrr Günaydınnnn
Bugün kendimi daha iyi hissetmekle beraberrr, ctesi pazar pazartesi salı günü olan halime göre çok daha iyiyim ama dün geceden beri de bir migren başladı ki evlere şenlik Elhamdülillahh
Napıyorsunuz ? kimler var kimler yok..
Aramıza katılanlar olmuş, hoşgeldiniz

Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum 4 gündür çok hastaydım hiç girip okuyamadım vallah.
Bendenizz Patilii :)
30 yaşındayım, İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.
3 yıllık evliyim, 1 tane 4 ayaklı oğlum var. Biri de şuan karnım da :) 19 haftamız bitmek üzere
Özel bir şirkette İthalat ve İhracat müdürüyüm, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim, sırma saçlım .. dün gelmişsin; hoş geldin sefa getirdin sana da çok geçmiş olsun balım, ben daha iyiyim.

Kafan ıslakk yatma sonra o sünizitler Allah korusun benimki gibi migrene döner, hayattan soğursun.

Patilim günaydın canım,iyi olmana sevindim ya şükür izinli misin gülüm yatıp dinlensen iyi olur aslinda

aayy ponçiğimm senin her bir zerreni ezberledim yeminle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…