- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.481
Aaa tam hayallerimde ki gibisin maşallahsilecem ha .oğa göre.
silecem ha .oğa göre.
Vay maşaallah çok güzelsin demir leydim....silecem ha .oğa göre.
Kuzu sence omu yaaa geçen gelinlik muhabbeti olmuştu yaa ozman ki konu
Yaa o konu bu konu diyon da dilosum 7448 sayfaya sığdırdığımız konuların çoğu uçtu bende beeKuzu sence omu yaaa geçen gelinlik muhabbeti olmuştu yaa ozman ki konu
profildekiniki aynisi ben çok şaşirdim :)Aaa tam hayallerimde ki gibisin maşallah❤ ama sarışınmışsın sen ben kumral hayal ediyordum, saçı tutturamadım bı
Hakkaten profiline de benziyorprofildekiniki aynisi ben çok şaşirdim :)
tenk yudemir lady dedikleri kadar varmışçok güzel ve asil bi kadınsın
Aaa tam hayallerimde ki gibisin maşallah❤ ama sarışınmışsın sen ben kumral hayal ediyordum, saçı tutturamadım bı
mucukVay maşaallah çok güzelsin demir leydim....
Kefilim cicimDüşerse sorarım imzoşum sana bak kefilsin ona göre
Ben vajinamdan çocuk çıkardıktan sonra değil cima etmeye hayata bile küsebilirim o anı yaşadıktan sonra ama du bakalım
Allahım o aşamaya sağ salim ulaştır amin
Hakkaten profiline de benziyorişte saclarini tam profilde ki gibi hayal etmiştim
ahahaha. ben de profilime kendimi benzetirim . güleç yüzlü bi profil .ben de öyleyimdirHakkaten profiline de benziyorişte saclarini tam profilde ki gibi hayal etmiştim
göremedim senin resmiben de profilimi benziyo muyum
Alakan yokben de profilimi benziyo muyum
Gerçekten Pp çok guzel senin amaahahaha. ben de profilime kendimi benzetirim . güleç yüzlü bi profil .ben de öyleyimdir
övünmeden duramadım hee. çüş diyorum .
Dönüşüm muhteşem olacakk cicimmSilkelen ve kendine gel imzoşum
Patilim günaydın canım,iyi olmana sevindim ya şükürKızlarrrr Günaydınnnn
Bugün kendimi daha iyi hissetmekle beraberrr, ctesi pazar pazartesi salı günü olan halime göre çok daha iyiyim ama dün geceden beri de bir migren başladı ki evlere şenlikElhamdülillahh
Napıyorsunuz ? kimler var kimler yok..
Aramıza katılanlar olmuş, hoşgeldiniz
Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum 4 gündür çok hastaydımhiç girip okuyamadım vallah.
Bendenizz Patilii :)
30 yaşındayım, İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.
3 yıllık evliyim, 1 tane 4 ayaklı oğlum var. Biri de şuan karnım da :) 19 haftamız bitmek üzere
Özel bir şirkette İthalat ve İhracat müdürüyüm, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim, sırma saçlım .. dün gelmişsin; hoş geldin sefa getirdin sana da çok geçmiş olsun balım, ben daha iyiyim.
Kafan ıslakk yatmasonra o sünizitler Allah korusun benimki gibi migrene döner, hayattan soğursun.
aayy ponçiğimm senin her bir zerreni ezberledim yeminleKızlarrrr Günaydınnnn
Bugün kendimi daha iyi hissetmekle beraberrr, ctesi pazar pazartesi salı günü olan halime göre çok daha iyiyim ama dün geceden beri de bir migren başladı ki evlere şenlikElhamdülillahh
Napıyorsunuz ? kimler var kimler yok..
Aramıza katılanlar olmuş, hoşgeldiniz
Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum 4 gündür çok hastaydımhiç girip okuyamadım vallah.
Bendenizz Patilii :)
30 yaşındayım, İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.
3 yıllık evliyim, 1 tane 4 ayaklı oğlum var. Biri de şuan karnım da :) 19 haftamız bitmek üzere
Özel bir şirkette İthalat ve İhracat müdürüyüm, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim, sırma saçlım .. dün gelmişsin; hoş geldin sefa getirdin sana da çok geçmiş olsun balım, ben daha iyiyim.
Kafan ıslakk yatmasonra o sünizitler Allah korusun benimki gibi migrene döner, hayattan soğursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?