- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.601
Yok sana değil canım Nego nunkineben bisey kapatmdim kibende de suan bı özel mesaj görünüyo ama daha acmadim usenip
Yok sana değil canım Nego nunkine
Topikte bir süre kk ya girmek istemediğini yazmışnego sohbet yok demişti ama sırf sohbete dönmüştü orası:) belki ondan kapatmıştır:)
Yapmam mi giii hazırlanın öğlene mangal partisi var
Evet canım bu hafta sonu biraz girmeyecekmiş elinden telefonu bırakmak istiyormuşTopikte bir süre kk ya girmek istemediğini yazmışbelki ondandır.
Topikte bir süre kk ya girmek istemediğini yazmışbelki ondandır.
Yapmam mi giii hazırlanın öğlene mangal partisi varesortmanları çekin totoya topuklularla gelmeyin mangala
Yakmasi benden eti sizden
Mümkünse o ayakkabılarla gelinmesinbeyaz ayakkabıyla da gelmesin kimse mangala dilos
ben kuzu getireyim
Allah kolaylık versin imzacim
hadi ya hain köfteleriyi yapmışsın geç gelerek:) akşam hep ayni saatte miydi senin çıkış
İnşaallah canım :)Olacak olacak bu ay olmadı ama gelecek ay ins olacak o efsunlu kadına güven :)
Amin canımHayirlisi olsn cnm
Mayis 2012 de bizz girdikkk dunya evine
Yok canım hiç korunmadik evlendigimiz günden berifıstığım hiç korunmak için bi yöntem uygulandınmı peki ve nekadar süre uyguladın..
bende stilettomu arıyordum mangala gidicem diyeMümkünse o ayakkabılarla gelinmesin
Samdan dan bir adet kuzu
Yok mu arttıran
Balım benimİnşaallah canım :)
Amin canım
Yok canım hiç korunmadik evlendigimiz günden beri
bende stilettomu arıyordum mangala gidicem diyesende az hayın deelsin ha etin kilosu donla yarışıyor H M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?