- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.581
İnşallah canım ya valla 2012 temmuz da evlendim ben 7 yıl bitti 8in içindeyizGünaydın lokumum
balımm benimm elbet olurr bu ay olmadı bidahaki ay olur elbet.. kuzum sen nekadar süredir evlisin
İnşallah canım hayırlısıBu ay olmaz diyer ay olsun tatlimm amannnndiyelim veeee calismalara devamm
Yaaa imzoşum o kadar güzel şeyler var ki aman Yarabbimmahahah buna bayıldım tam benlikmiş
Kimseciklerrr gelmediii cay davetimee 1 kisi bileee cok kirginimGünaydın kızlar nasılsınız ☺
Ah canım nasıl kaçırdım yaeşim evdeydi giremedim
Hayırlısı canım sıkma canını yerim seni ben bende hasta olucam zatenİnşallah canım ya valla 2012 temmuz da evlendim ben 7 yıl bitti 8in içindeyiz
İnşallah canım hayırlısı
Bebeğim burda istediğin herşey varYeni emojiler mi eklenmiş kız nasıl yapiyonuz bunlari
Olacak olacak bu ay olmadı ama gelecek ay ins olacak o efsunlu kadına güven :)İnşallah canım ya valla 2012 temmuz da evlendim ben 7 yıl bitti 8in içindeyiz
İnşallah canım hayırlısı
Hayirlisi olsn cnmİnşallah canım ya valla 2012 temmuz da evlendim ben 7 yıl bitti 8in içindeyiz
İnşallah canım hayırlısı
erkenden iş başı şamdanım
aynen canım :) bugunde eşime izin yazmışlar ayrı kaldık valla bende sabah işe geç gelme hakımı kullandım :))))
fıstığım hiç korunmak için bi yöntem uygulandınmı peki ve nekadar süre uyguladın..İnşallah canım ya valla 2012 temmuz da evlendim ben 7 yıl bitti 8in içindeyiz
görsel anlatımlarına hastayım diloşum
o mesaj kimden hııı
Uuu beybi
Ben giremedim canım davetini de görmedim. Dediğin gibi müsait olmamışlardırKimseciklerrr gelmediii cay davetimee 1 kisi bileee cok kirginim
Saka yaa musait olan olmadi demekki ben de minnosumla ictm o cilekl sut icti ben cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?