- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.101
Günaydınnnnnnn askimm .Kuzularım uyuyakalmışım şimdi de uyandım midem felaket halde. Yarım kg yeşil zeytin yedim bugün ondan olsa gerek
Çok fenayım. Hem gaz yaptı hem bulantı hem de yanma. Geyşam da horul horul uyuyor boğacağım adamı şimdi
Eki Görüntüle 2595250
Günaydınnnnnnn askimm .Kuzularım uyuyakalmışım şimdi de uyandım midem felaket halde. Yarım kg yeşil zeytin yedim bugün ondan olsa gerek
Çok fenayım. Hem gaz yaptı hem bulantı hem de yanma. Geyşam da horul horul uyuyor boğacağım adamı şimdi
Eki Görüntüle 2595250
Ahhahaha saol balimmm
En çok da benim balima yakışmışAhhahaha saol balimmm
Ispanaklı kek hürmetine guru guruya oldum
Oy oy ben seni yerimmmmEn çok da benim balima yakışmış
Nasıldı cicim anlatsana birazBilmiyoruz ki çayım isterim aslında
O anki maddiyata bağlı neden olmasınama iyi biriyle anlaşmak lazım kimisinin klibi de saçma oluyor.
Biz de eşimle izliyoruz arada geçen gün eski ev sahibimizin eşinin doğum klibine denk geldik yarıldık gülmekten
Pıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@samdan
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Yaa inşallah imzosum inşallah
İspanakli kekin güzelliği bı başka duruyordu be RossGünaydın bebikler :)
Yaaa kuzumm ne güzel tarifler var bizimki devede kulak kaldıİspanakli kekin güzelliği bı başka duruyordu be Rosshakedene yakışıyor proluk hayırlı olsun darısı bize ❤
Ya seninki de güzeldi hakkını vermişsin çok güzel görünüyordu ama tadida çok güzeldir eminimYaaa kuzumm ne güzel tarifler var bizimki devede kulak kaldı
İnsss seninde el becerin harika katılmalısin bence
Teşekkür ederm balimmm :)Ya seninki de güzeldi hakkını vermişsin çok güzel görünüyordu ama tadida çok güzeldir eminim
Canım ben de niyetleniyorum aslinda ara ara ama prosedürü anlayamadım bı türlü,nereye ne yazcam nerden ne tarifi secicem hangi zmn hangi yere ekliycem vs karışık duruyor anlayamadım vallabelki bı gün inşallah :)
Ya teşekkürler rosumm, bakalım cesaret edersem katılırım pro olmak uğrunaTeşekkür ederm balimmm :)
Evet bitti bile anında lopur lopur yediler
Konu hakkında bilgi almak istersen nevresteye özel msj atıyorsun kafanda tarif varsa onu söylüyorsun falan o sana anlatır herşeyi balım :)
Karısı deil aslında her aşamayı fotografliyorsun ve ayrıntılı anlatıyorsun ama en önemlisi sunum oluyor :)
Bir proluk uğruna ya rab ne kimler yarışmaya katılıyorYa teşekkürler rosumm, bakalım cesaret edersem katılırım pro olmak uğruna
Kız kurabiyeyi niye küçümsüyon şeklini şemalini oluşturmak ne zor o kurabiyelerin habarın var mıBir proluk uğruna ya rab ne kimler yarışmaya katılıyor
Yaaaa bende beklemiyordum bu sefer en son kurabiye yapmıştım onda üçüncü olmuştum
Ama onda kurabiyeydi yalnız
Yarışmaya katıldığım kurabiye güzeldiKız kurabiyeyi niye küçümsüyon şeklini şemalini oluşturmak ne zor o kurabiyelerin habarın var mıellerine sağlık sen yapıyorsan kötü olmasının mümkünatı yok bak bende dün akşam yaptim kurabiye duramadim
Eki Görüntüle 2595342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?