- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.141
Bende smdi hep dengeli davransam.bnm kendi bunyem de kabul etmez bunuben de alıştım artık ya. dengelensek bünye kabul etmez artıkin bizim
Bende smdi hep dengeli davransam.bnm kendi bunyem de kabul etmez bunu
Ahhahaahhbence boşver
dengesiz olunca daha kolay hayat
dengeli olursan en ufak müdahale alaşağı ediyo insanı
yaşasın dengesizm
Yaaaa maşallah dilossss ne güzel buyumuslerBakin bebiklerime babaları onları nasıl güzel yaptı yavrularını aldık yeni saksilarinaEki Görüntüle 2595385
Dimi aşkım nasıl güzeller yaa artık büyük olan yan yatmaya başladı ağırlaştı yeni saksilar toprak aldık yavrularını yeni yerlerine aldikAhhahaahh
Dengesizliği de bu kdr oven biziz heralde
Yaaaa maşallah dilossss ne güzel buyumusler
Bakin bebiklerime babaları onları nasıl güzel yaptı yavrularını aldık yeni saksilarinaEki Görüntüle 2595385
Ahhahaahh
Dengesizliği de bu kdr oven biziz heralde
Yaaaa maşallah dilossss ne güzel buyumusler
Benmde vardı ama soldu çürüdü yeniden alıp dikicem ins böyle.olurDimi aşkım nasıl güzeller yaa artık büyük olan yan yatmaya başladı ağırlaştı yeni saksilar toprak aldık yavrularını yeni yerlerine aldik
Ahahahha hep oglanalr bozuyor dengemizi dimioglan anası olmak kolay değil
İnşallah bebeğim sen al da ben sana derim neler yapacağına askimmmmBenmde vardı ama soldu çürüdü yeniden alıp dikicem ins böyle.olur
Ahahahha hep oglanalr bozuyor dengemizi dimi
Tam konunun üstüne. Benim oğlan şuan ebi talan ediyortabiiki dk durmuyolar ki
Selammm bebek
Ahhaahhahah bncede bana kurban olsinlarİnşallah bebeğim sen al da ben sana derim neler yapacağına askimmmm
Sen Aloe Vera dan da güzelsin akroş gurban olsun sana
Dursalar gene iyi sabah kahvaltı hazirliyirm on kere kavga ettiler Yaaa valla delirdimtabiiki dk durmuyolar ki
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin limonsuz
Tam konunun üstüne. Benim oğlan şuan ebi talan ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?