- 12 Temmuz 2006
- 59.024
- 225.359
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #86.641
Görselini de ben atayım Kazen bey, zira sahte rapor düzenlediniz sanacaklar neredeyse.Yaslilar hakkinda benzetmesi 'vahşi hayvanlar' bayıltıcı iğne avlamak vs çok rahatsız edici. Şikâyet ediyorum
- Bugün 10:32
- Şikayet
Bu mesajı şikayet edenin raporu. Kendisi bu sene üye olmuş ama eski üyeliğini kapatmış eski bir üye. Kim olduğunu dilerse kendisi açıklar.
Ben belirttim zaten haberin olmadığını, kimseye yalan borcumuz yok, haberin yoktu rapora ben baktım ve evet şikayet gerekçesi çok haklıydı ve kurallara göre hareket edip banladım, ki senin adın geçince senden bildikleri için açıklama yapma gereği duydum.hele ByNkoaLa bu üye bana sormuş neden ceza aldı diye
benim bir bilgim yok bir mesajından dolayı yemiş olabilir.
demişim
Hangi msj olabilir ki sadece geyik topiginde takiliyoruz birden ban yemesi çok ilginc
arkasına bunu yazmış...
haberim dahi yok, ayrıca X kişisi ceza yediyse başkasına ceza sebebi açıklanmaz.
Ben suan burda yaşananlar için çok üzgünüm ya... suan şaşkınlıklar içinde okudum hepsini... hepsi sevdiğim insanlar ve yaşananlar üzücü.. böyle bişeye bence hiç gerek yoktu... burdan kime kızsakta bagırsakta ne faydası var ki sonuçta sanal... ben bilerek ban verme görüşüne katılmıyorum bişeyin doğrusu neyse onu savunmak zorundayım ki maalesef çok üzüldüm... ne diyeyim bilmiyorum
Bencede diyecek hic bisey yok bende cok şasrdim ve cok üzüldümBen suan burda yaşananlar için çok üzgünüm ya... suan şaşkınlıklar içinde okudum hepsini... hepsi sevdiğim insanlar ve yaşananlar üzücü.. böyle bişeye bence hiç gerek yoktu... burdan kime kızsakta bagırsakta ne faydası var ki sonuçta sanal... ben bilerek ban verme görüşüne katılmıyorum bişeyin doğrusu neyse onu savunmak zorundayım ki maalesef çok üzüldüm... ne diyeyim bilmiyorum
Okadar uzgunum ki anlatamam.. hepside deger verdigim sevdigim insanlar.. bunun tek bi sorumlusu var oda 4 gunluk muhhabetin gerisine gidip gozune kestirdigi bir yorumu rapor etmek.. umarim o olmayan egon tatmin olmustur mutlusundur..!!!
Kazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?yok abla şikayet eden üyenin eski üyeliğine de baktım buna da acaba bir beğendim beğenmedim butonu veya atışmamı diye alakası yok kadının tüm mesajlarına ve burası ile alakasına baktım hiç bir alakası yok.....
yemin ediyoru myok
Bende aynisini düsundum tamam biraz sert davranmıslar yanlis tavır sergilemişler ama bianlık şeyle söylemislerdir gecici banlansalar döndüklerinde hatalarini anlarlar eminimkiKazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?
Kazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?
Kazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?
Bende aynisini düsundum tamam biraz sert davranmıslar yanlis tavır sergilemişler ama bianlık şeyle söylemislerdir gecici banlansalar döndüklerinde hatalarini anlarlar eminimki
Yani niye olsun ki düşünüyorum da zaten sitenin sahibi sizsiniz ban verecek olsanız niye düşünesiniz. Ama gene de töhmet altında kalmamak için kanıtta sundunuz şikayet mjına kadar...abla bilerek ban diye bir şey mi olur ?
yahu ben birini siteden atmak istesem sebep mi ararım ? ceza mı veririm ?
direk atarım yahu sebep asla aramam....
bu kadar mı sığ düşünceye sahipler ? yoksa kendilerini çok matah bir halt mı sanıyorlar ?
yeter artık yahu ! evde bunalan, kocasından sıkılan bize sarıyor.....
hamile olan hormonlarım diyor !
evdeki kocana desene yersen diye ..... saygısız
Ay resmen çok üzüldüm ya vallahi...Bencede diyecek hic bisey yok bende cok şasrdim ve cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?