- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.721
Kertenkelelerim günaydınnnnSize şuan marketten sesleniyorum
Biraz işlerim var onları halledip bir sürpriz ile döneceğim
Öptüm hepinizi
Ay insallah kuzum yaIns canmm yaaa oyle olmustur
Allah ikimiz icin de ikimize biseyler soyletiyor ins ikimizn de istedigi olur
BekliyoruzKertenkelelerim günaydınnnnSize şuan marketten sesleniyorum
Biraz işlerim var onları halledip bir sürpriz ile döneceğim
Öptüm hepinizi
Bence bi yonden yanls dusunuyorsun borca girip 3 4 sene sonra kjra tutarina gelecek sekilde bi ev alabilirsiniz sahsen ben oyle yaptim. Kirayi ver ver bosa gidiyor ama krediyle ev alinca elbet sonunca bitecek senin olacakAhahhahaha
Dunya mali icin cabalamaya deger mo bilmiyorm
Degmez mo oni da bilmiyorm
Ya da kendi hayatimi yasamak varken neden birca harca gireyim diyorm
Ama evde gerekli diye dusunuyorm esime cok baski yapamiyorm yani
Cok helecann yaptimBekliyoruz❤
Ben yapmadımCok helecann yaptim
Bitti cNm.bitti ins firin ve halilar gelcek gerisi tamam
Gunaydin canmm nasilsin
Ssn neler yaptin
yaaa ne kadar güzel kuzummmAy insallah kuzum ya❤ Kv kp görümcem hep rüyalarında çocuğum olduğunu görmüşler
iyiyiz canm sen nasılsnHayırlı günler kızlar nasılsınız
B Brunello CicinelliByNkoaLa Diktorya Secret hizuran hicmet16 Blue_Peri Bonus
Aman etiket etmek zormuş
bende buharlaşacam da bugun dedm salayım kendimi boşver ev işiniOoohh keyfini sürme vakti geldii demeekk
Kardeşceğizimin ütülenecek kıyafetleri vardı onları hallettim ben dee, buharlaşıyorum
valla biz o kdr cok kredi ödedik cektik ki artık 10 15 yıllık uzun vadede kredi cekmeyi düşünmüyorz zaten illa bir gün ev sahibi olucam kasmıyorm kendimiBence bi yonden yanls dusunuyorsun borca girip 3 4 sene sonra kjra tutarina gelecek sekilde bi ev alabilirsiniz sahsen ben oyle yaptim. Kirayi ver ver bosa gidiyor ama krediyle ev alinca elbet sonunca bitecek senin olacak
maalesef cenemiz acıldı mı bkapanmıyormerhaba kızlar,
Tatildeydim, yeni döndüm. yazılanları kaldığım yerden şöyle bi okumak istedim ama ne mümkün. Ne geveze hatunlar varmış burda kız bitmedi bi türlü. :)
Gerçekten öyleyaaa ne kadar güzel kuzummm
inş olur en kısa zamanda
B Brunello Cicinelli için görülmedik rüya kalmadı inş o da yapacak
Ha gayret geleydin birGerçekten öyleYoulost16 Rossum da dahil kaç kişi benim bebemi gördü. Yalnız ilginç olan herkesin istisnasız erkek görmesi. Bende anlatıcam birazdan rüyamı konuşuruz zebram bir evi süpürüp geleyim de..
AnneAslan vayyy eski dostum diye boynuna sarılasım geldi hoşgeldin topiğimize anaaslanım. Nerelerdesin neler yapıyorsun
yakında cicim senin yerne biz dogurcaz sana vericzGerçekten öyleYoulost16 Rossum da dahil kaç kişi benim bebemi gördü. Yalnız ilginç olan herkesin istisnasız erkek görmesi. Bende anlatıcam birazdan rüyamı konuşuruz zebram bir evi süpürüp geleyim de..
AnneAslan vayyy eski dostum diye boynuna sarılasım geldi hoşgeldin topiğimize anaaslanım. Nerelerdesin neler yapıyorsun
İyim tatlım. Bende o kadar hafıza yok sanırımiyiyiz canm sen nasılsn
yaa cicim ne zorluklar cekiyor ah ah
sabahtan işlerimiz vardıHa gayret geleydin bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?