Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhahaha
Dunya mali icin cabalamaya deger mo bilmiyorm
Degmez mo oni da bilmiyorm
Ya da kendi hayatimi yasamak varken neden birca harca gireyim diyorm

Ama evde gerekli diye dusunuyorm esime cok baski yapamiyorm yani
Bence bi yonden yanls dusunuyorsun borca girip 3 4 sene sonra kjra tutarina gelecek sekilde bi ev alabilirsiniz sahsen ben oyle yaptim. Kirayi ver ver bosa gidiyor ama krediyle ev alinca elbet sonunca bitecek senin olacak

Bence bi yonden yanls dusunuyorsun borca girip 3 4 sene sonra kjra tutarina gelecek sekilde bi ev alabilirsiniz sahsen ben oyle yaptim. Kirayi ver ver bosa gidiyor ama krediyle ev alinca elbet sonunca bitecek senin olacak
valla biz o kdr cok kredi ödedik cektik ki artık 10 15 yıllık uzun vadede kredi cekmeyi düşünmüyorz zaten illa bir gün ev sahibi olucam kasmıyorm kendimi

yaaa ne kadar güzel kuzummm
inş olur en kısa zamanda
B Brunello Cicinelli için görülmedik rüya kalmadı inş o da yapacak
Gerçekten öyle Youlost16 Rossum da dahil kaç kişi benim bebemi gördü. Yalnız ilginç olan herkesin istisnasız erkek görmesi. Bende anlatıcam birazdan rüyamı konuşuruz zebram bir evi süpürüp geleyim de..
AnneAslan vayyy eski dostum diye boynuna sarılasım geldi hoşgeldin topiğimize anaaslanım. Nerelerdesin neler yapıyorsun

Ha gayret geleydin bir

yakında cicim senin yerne biz dogurcaz sana vericz
o seye geldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…