- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.761
Sagol kuzumGeçmiş olsun balım. İyim bende @Brunello Cicinelli cicim e özendim iş yapmaya gidiyorum.
@Negohatun bak gör nasıl çalışıyorum
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAyy çatlıycam, güzel bir şey mi bari, keyfim yerine gelir mi
Dip köşe temizlik cezası vericem bir çekirge demiş
Şimdi sevinsem mi üzülsem mi, benim gazımla kalkmayıp cicinin gazıyla kalktın, bilmiyorum sanırım kırıldım
saclara noldu mavişim :SSagol kuzumbak baaak hadi bakem marş marşş iş başına tamda özenmişken
Benimde misafirim var gel anlat bende bekliyorumGerçekten öyleYoulost16 Rossum da dahil kaç kişi benim bebemi gördü. Yalnız ilginç olan herkesin istisnasız erkek görmesi. Bende anlatıcam birazdan rüyamı konuşuruz zebram bir evi süpürüp geleyim de..
@AnneAslan vayyy eski dostum diye boynuna sarılasım geldi hoşgeldin topiğimize anaaslanım. Nerelerdesin neler yapıyorsun
Gene benim etiket olmamışEveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
BugünByNkoaLa ve benim için önemli bir tarih. 2 Eylül 2018'de başlayan aşk hikayemizin bugün 1.yıl dönümü
Sıcak bir eylül günüydü... Kocam polis okulundaydı.. Daha gözleri açılmamış yeni üye ben istihare namazı kılmış fakat rüyayı yorumlayamıyordum. Yardım istedim. Ve... Oradan bir ses geldi uzaktan.. Ross'umun sesiydi.. Ve diyordu ki:
Eki Görüntüle 2303686
İşte böyle başladı bu büyük aşk ve giderek büyüdü
Mübarek ve dini bir konu hasebiyle tanıştığımız için okunmuş bir aşk hikayesi bizimkisi
Bunun şerefine bugün pro olalım dedik. Aşkımızın kırmızısı adımız da da olsun dedik. Ama RosSsS umun işleminin azizliğine uğradık onunki yarına kaldı ama olsun
Nice yıllara birlikte inşallah @RosSsS um seni çok seviyorum biliyorsun nice senelere haşmetlim
İnşallah hepinizle böyle senelere adım atalım kertenkelelerim, hepiniz benim için çok özelsiniz♥
Yalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
Evet bu kadar aşk yeter, napıyorsunuz yavru kertenkelelerim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
kubdef
Ben yazımı böyle kocaman mor istemiyorum napıcam nerden düzelir bu medet. Benim neyime proluk imdattttGene benim etiket olmamış
Dostluğunuz ömür boyu daim olsun canımın içi kelebeğim ♥ Artık aşık atarız birbirimizeproooo
Ayarlardan düzelt kızBen yazımı böyle kocaman mor istemiyorum napıcam nerden düzelir bu medet. Benim neyime proluk imdatttt
Forum seçeneklerinden yapılıyo ama bence boyutu iyiBen yazımı böyle kocaman mor istemiyorum napıcam nerden düzelir bu medet. Benim neyime proluk imdatttt
Ayyy ben çok farklı bir şey bekliyordumEveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
BugünByNkoaLa ve benim için önemli bir tarih. 2 Eylül 2018'de başlayan aşk hikayemizin bugün 1.yıl dönümü
Sıcak bir eylül günüydü... Kocam polis okulundaydı.. Daha gözleri açılmamış yeni üye ben istihare namazı kılmış fakat rüyayı yorumlayamıyordum. Yardım istedim. Ve... Oradan bir ses geldi uzaktan.. Ross'umun sesiydi.. Ve diyordu ki:
Eki Görüntüle 2303686
Mübarek ve dini bir konu hasebiyle tanıştığımız için okunmuş bir aşk hikayesi bizimkisi
Bunun şerefine bugün pro olalım dedik. Aşkımızın kırmızısı adımız da da olsun dedik. Ama RosSsS umun işleminin azizliğine uğradık onunki yarına kaldı ama olsun
Nice yıllara birlikte inşallah @RosSsS um seni çok seviyorum biliyorsun nice senelere haşmetlim
İnşallah hepinizle böyle senelere adım atalım kertenkelelerim, hepiniz benim için çok özelsiniz♥
Yalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
kubdef
Eveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
Eki Görüntüle 2303686
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
kubdef
Benim yazdıklarım çok uzun oluyor bu kadar büyük yazıyla hepten çok durur göz bozmayayım sonraForum seçeneklerinden yapılıyo ama bence boyutu iyi
Ne gibi negomAyyy ben çok farklı bir şey bekliyordum
Düzelt o zaman küçük boy seç cicikkkBenim yazdıklarım çok uzun oluyor bu kadar büyük yazıyla hepten çok durur göz bozmayayım sonra
Organizasyona ne gerek var rossum senin varlığın en büyük organizasyon banayaaaa ama yerim bugunun serefine olacagimizi once sen hayata gecirdin bebegimm
Nice istihare yorumlarina nice yilllarimiza nice deliliklerimize
seni cok seviyirm hayatimin ciceeee
bir yil ne de cabuk gecti yaaa hic anlamadm
hepberabarr nica yillarimz olsun ben senin icin organizasyon olarak normu tuttum biliyorsun sarabin icinden de her an bisey cikabilir aksam 8 de alicam seni hazir ol bebeikim jahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?