- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.241
Ahahahhaha birazcıkkkTabi sen liseye giderken ben koca kadındım
Bence erkeklern geneli daginik ya
Evde cok titiz erkek bnce hos degil
Bir arkdasn kocasi basak burcuydu asiri titizdi evde bos bis ne duruyorsun banyodali fayanslari sil uzernde su damlasi bile gormucem diyordu
Birde kontrol ediyormus her yeri
Ben duyunca sok olmustum
Bence sukretmeliyiz
Boyle erkek ile omur mi gecer yacanlı örneği var bende de. kp başak burcu, kaynanamin yaptığı tarhananin mazlemesinin dogranma inceliğine kadar karışıyo
ütülü tişörtü tekrar ütületiyo
evde bir tane saç teli görsün cildirir
hep kaynanama bi is bulur. her sene duylari değiştirir yenileriyle pis oluyo diye
Boyle erkek ile omur mi gecer ya
Hic benlik degildeliririm ben
Hele isime karisinca
Ilk zamanlar esim cok mudahele ediyordu dedm al buyur sen yap diyince sustu artik
Haahahahahahahben de çağırır ayak islerimi yaptırırım
dolaptan salça ver. pirinci getir. soğan lazimgel sunu bi karıştır
valla işte kadin emekli olmasin diye gözünün içine bakiyo Ross. ama kaynanam da titizim diye geçinir aslında kayinpeder yüzünden mecburen yapıyobi yönden titiz kadin diye ekmegini yiyo o karismalarin
Haahahahahahah
Babannemde oyle bnm dedem varken iki dakika oturmazdi oturtmazdi dedm oldu oturan kadin oldu
Niçünn bebiş
Etmiyiiiii gerçekten hodukKız öpe öpe mi doğurdun senAt şokunu üstünden kalk yerinden.
Ben sana sırnaş demiyorum, seninki hak etmiyor. Sadece delirt diyorum
Eslerimiz a dan z ye ayni huya sahip. Ayriyeten okadar uyuyup sonunda da ne kadar uyusam dinlenemiyorum diyir mubak kuzum benim kocam bi hafta evde olsa bi hafta ful uyur. bu çalışma düzeninden önce bı gün sabah gidip aksam yedide geliyodu ertesi gün izinli oluyodu sonraki gün yine sabah gidip aksam geliyodu yani 1+1
ama evde olunca ful uyuyodu. yani bizimkinin uykusu yorgunluktan degilondan gitsin diyorum.
dusunsene ben doğumdan beri hic gece uykusu uyumamisim gündüz dinlenmemisim o sürekli fosur fosur uyuyup herseyden kaytariyo
birak calistirsinlar eşek gibi
Eslerimiz a dan z ye ayni huya sahip. Ayriyeten okadar uyuyup sonunda da ne kadar uyusam dinlenemiyorum diyir mu
Şimdi geldi benim ki dondurma yiyoruzama eli kulağında uyuyacakkk
sendeki ates faal yanardağ gibi beybisi
bi süreliğine sadece duman görünse de çok kısa sürede patlar
cidden çiftle alakali bi durum bu. yıllardır bu şekilde gittiyse sonrasında da cok farklı bi yere evrilmez :)
Herşeyin bir ilki vardir canimcimHeyaaaatimda duymadım böle syler
Dermişim .
Sizlen 1 hafta takilsak yeticukkkk galibaevrilmez insallah
Herşeyin bir ilki vardir canimcim
Hadi hadiKizlarrr sayfalari okumadan atĺayamiyorum nedense gelnce ya naptiniz. Bugun melemenlik yaptim 5 kg sonra da findik kirdik kocisleama yanls anlamayn gercek findik aykla aykla ellerm acidi domates dograrkende ayri yoruldum . Yorgunum a dostlar cay iciyorm smdi sizj okudum napmjssiniz diye
Bir hafta takilsan yeter yetmeye deSizlen 1 hafta takilsak yeticukkkk galiba
Benim sorun kizginliktan
Ha bu god kafaliiiii sinir edeyiii beni sonra olan libidoda gideyiii
Agzini kirdigimun camisi
Öyle anılarımız var şekerimŞimdi geldi benim ki dondurma yiyoruzama eli kulağında uyuyacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?