Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canlı örneği var bende de. kp başak burcu, kaynanamin yaptığı tarhananin mazlemesinin dogranma inceliğine kadar karışıyo
ütülü tişörtü tekrar ütületiyo
evde bir tane saç teli görsün cildirir

hep kaynanama bi is bulur. her sene duylari değiştirir yenileriyle pis oluyo diye

Boyle erkek ile omur mi gecer ya
Hic benlik degil deliririm ben
Hele isime karisinca

Ilk zamanlar esim cok mudahele ediyordu dedm al buyur sen yap diyince sustu artik

Boyle erkek ile omur mi gecer ya
Hic benlik degil deliririm ben
Hele isime karisinca

Ilk zamanlar esim cok mudahele ediyordu dedm al buyur sen yap diyince sustu artik

ben de çağırır ayak islerimi yaptırırım
dolaptan salça ver. pirinci getir. soğan lazim gel sunu bi karıştır

valla işte kadin emekli olmasin diye gözünün içine bakiyo Ross. ama kaynanam da titizim diye geçinir aslında kayinpeder yüzünden mecburen yapıyo bi yönden titiz kadin diye ekmegini yiyo o karismalarin

Haahahahahahah
Babannemde oyle bnm dedem varken iki dakika oturmazdi oturtmazdi dedm oldu oturan kadin oldu

Haahahahahahah
Babannemde oyle bnm dedem varken iki dakika oturmazdi oturtmazdi dedm oldu oturan kadin oldu

napsin kadin ya ahir ömründe totosu oturak görmesin mi demi iyi yapmış valla

sen doktora ne zaman gitceksin

Eslerimiz a dan z ye ayni huya sahip. Ayriyeten okadar uyuyup sonunda da ne kadar uyusam dinlenemiyorum diyir mu

Eslerimiz a dan z ye ayni huya sahip. Ayriyeten okadar uyuyup sonunda da ne kadar uyusam dinlenemiyorum diyir mu

yok uyumadim ki nerde uyumusum diye cemkiriyo benimki çünkü ben kaldırırım genelde
işe gidiyoz iste yoruluyoz eve geliyoz evde yoruluyoz dinlenemiyoz ki diyo. ben de cocuk istemek farklı bisey bakmak farklı bisey öğrenmis oldun diyorum
beni ilgilendirmez yorgunluğu üstüne düşeni yapmak zorunda. sabah kalkip bi cay demlemeyen adam öyle keyfince yatip uyuyamaz. müsade etmem

Kizlarrr sayfalari okumadan atĺayamiyorum nedense gelnce ya naptiniz. Bugun melemenlik yaptim 5 kg sonra da findik kirdik kocisle ama yanls anlamayn gercek findik aykla aykla ellerm acidi domates dograrkende ayri yoruldum . Yorgunum a dostlar cay iciyorm smdi sizj okudum napmjssiniz diye

Hadi hadi

Sizlen 1 hafta takilsak yeticukkkk galiba
Benim sorun kizginliktan
Ha bu god kafaliiiii sinir edeyiii beni sonra olan libidoda gideyiii
Agzini kirdigimun camisi
Bir hafta takilsan yeter yetmeye de iste senin ki hakediyor mu onu sen bilcenbuyuk yanlış yapmış sanaaicinden geliyyse yap bebiş zorlama yok sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…