- 11 Nisan 2007
- 88.127
- 518.586
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.201
tam bir ikizler beybisi yaaa
bide duymus muydun bilmiyorum rosss insanin 30 yaşından sonra yükselen burcu asıl burcu olmaya baslarmis :) daha etkili olurmuş kişi üzerinde. senin yukselen neydi :) bu koç burcusu şeyleri belki kacar giderler
Ay aklımı çeliyorsun sen hep benim
Kadın da terziymiş iyice merak ettim
Ocağımı batıracak bu hatunlar, yine kitaba gidecek paramEvet ama ya ben hala etkisindeyim 7 senedir o kitabin Harika bi kitap
Benm yukselenm terazitam bir ikizler beybisi yaaa
bide duymus muydun bilmiyorum rosss insanin 30 yaşından sonra yükselen burcu asıl burcu olmaya baslarmis :) daha etkili olurmuş kişi üzerinde. senin yukselen neydi :) bu koç burcusu şeyleri belki kacar giderler
Kesinlikle almalısınNotumu aldım ☺
Bende duymuştum bunu, benim burç terazi, yükselen başaktam bir ikizler beybisi yaaa
Ucuncusunde hamilelik sedromu yasicma mi bakalimçok ayıp çok
hamilelik duygusallığı yapışmadan izle lütfen
Et et fuarda 5 liraya satılan kitapları da var o kadının onlardan da alabilirsinOcağımı batıracak bu hatunlar, yine kitaba gidecek param
Tutunamayanlar la beraber sipariş vereyim bari
Senin titizlik ordan gelme o zamanBende duymuştum bunu, benim burç terazi, yükselen başak
Hıh teraziye kurban olBenm yukselenm terazi
Terazo olursam daha beter
Hahaha hadi ya bnm oglan olcak bi ikizler o. Zaman
Aşk,korku,gizem,polisiye üzerine tavsiye edebileceğiniz,bildiğiniz ne varsa duymak isterimKesinlikle almalısın
Kurban oluyorm zatenHıh teraziye kurban ol
Bende duymuştum bunu, benim burç terazi, yükselen başak
neden kihayırdır inşallah
Valla çoğunu bunların lise zamanında okumuştum aklımda kalan bu var bu kitabin serisi var ama aklıma gelirse yazarım :)Aşk,korku,gizem,polisiye üzerine tavsiye edebileceğiniz,bildiğiniz ne varsa duymak isterim
Benm yukselenm terazi
Terazo olursam daha beter
Hahaha hadi ya bnm oglan olcak bi ikizler o. Zaman
Ben de balığım. Yükselenimle ilgilenmiyorumYükselen kendi burcum olucakmış ya balık burcuna bi balık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?