- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.661
assjshv sonra adam sabahı edemeden çıksın gelsin yanimamesaj atarsin sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın diye
Uuu baby yakiyosun kırmızı arabanla çok etkilendim,kocam bile böyle etkileyememisti beni zamanında vay anasınıYanlız mısın bu geceee geliyim mı sana kirmizi arabamla
Oy serom başarılarının devamını dilerimHee kızlarrr kendime don sipariş verdim
Tammm yiter galiiiii yiter bu kadaryavrum abartmayin be
bu saatler gelmeyim ya da ben
Ahahahaa roosssK Kendinisevenbirii
Bugün doktora gittik neyse ultrason falan girdik gördük keseyi ben kalkiyordum tam eşimin tam olarak sorduğu şey hocam ikiz gebelik değil dimi tek kese gördünüz
Hahahahahhahhahhahah nasıl güldüm nasıl
Konum at geliommmmm pakizeeemmmmUuu baby yakiyosun kırmızı arananlar çok etkilendim,kocam bile böyle etkileyememisti beni zamanında vay anasınıve evet yalnızım dilosum sizin dondurma yalama şey yani yeme fasliniz bittiyse çık gel bana
Allah Allah dilooss aslında dondurmanın dokunmamasi daha bi enerjik etmesi lazımdı sankiKonum at geliommmmm pakizeeemmmmherşeye hazırlıklı olun dondurma bitti artık benim ki pilot oldu uçuyor uyuduuu dondurma dokundu zaağarrrrr
Yaaa valla koptmAhahahaa roosssben sana demiştim o şaşkınlıkla hayırlısı sağlıklıdır demiştir senin ki diye bende çok güldum okuyunca ama ahahahaa
2 yaşında bir oğlum var ilkimize de enerji falan bırakmıyor. İnanılmaz hareketlibenim gibi gündüz temizlik yapma sen de, enerjini emikleyen küçük bir bebeğin yoksa her zaman enerjik olursun
Zilli miHee kızlarrr kendime don sipariş verdim
Ahaha orası belli canimYaaa valla koptm
Dün duyunca şoka girdi ondan öyle tepki verdi bnce
Gizli sekmeden araBundan daha komikleri var da iste bende korkumdan arattiramiyom google amcaya esim bakmaz telefnuma da ne bilimmm gene de bi tirsiyor insan
Yaaa gördün mü keseni cokkk sevindim canım benimK Kendinisevenbirii
Bugün doktora gittik neyse ultrason falan girdik gördük keseyi ben kalkiyordum tam eşimin tam olarak sorduğu şey hocam ikiz gebelik değil dimi tek kese gördünüz
Hahahahahhahhahhahah nasıl güldüm nasıl
2 yaşında bir oğlum var ilkimize de enerji falan bırakmıyor. İnanılmaz hareketli
neyse kız arada giy bari araya gitmesnevet canım ya ben de aynısını dedim ama adet adet diye tutturdular
Hiç de tarzım değiller, ihtiyaç sahiplerine vereyim hic kullanmadim diyeceğim ama kimin ihtiyacı olur ki dantelli satenli ic camasirina
biri mor bri gırmızı biri pudraassjshv sonra adam sabahı edemeden çıksın gelsin yanima
Uuu baby yakiyosun kırmızı arabanla çok etkilendim,kocam bile böyle etkileyememisti beni zamanında vay anasınıve evet yalnızım dilosum sizin dondurma yalama şey yani yeme fasliniz bittiyse çık gel bana
Oy serom başarılarının devamını dilerimlutfen rengi kırmızı de bana
Yoooh fiyonkluZilli mi
Ve as canım nasılsınSelamın aleyküm Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?