Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mesaj atarsin sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın diye
assjshv sonra adam sabahı edemeden çıksın gelsin yanima
Yanlız mısın bu geceee geliyim mı sana kirmizi arabamla
Uuu baby yakiyosun kırmızı arabanla çok etkilendim,kocam bile böyle etkileyememisti beni zamanında vay anasını ve evet yalnızım dilosumsizin dondurma yalama şey yani yeme fasliniz bittiyse çık gel bana
Hee kızlarrr kendime don sipariş verdim
Oy serom başarılarının devamını dilerimlutfen rengi kırmızı de bana

Ahahahaa roosss ben sana demiştim o şaşkınlıkla hayırlısı sağlıklıdır demiştir senin ki diye bende çok güldum okuyunca ama ahahahaa

Uuu baby yakiyosun kırmızı arananlar çok etkilendim,kocam bile böyle etkileyememisti beni zamanında vay anasını ve evet yalnızım dilosumsizin dondurma yalama şey yani yeme fasliniz bittiyse çık gel bana
Konum at geliommmmm pakizeeemmmm herşeye hazırlıklı olundondurma bitti artık benim ki pilot oldu uçuyor uyuduuudondurma dokundu zaağarrrrr

Konum at geliommmmm pakizeeemmmm herşeye hazırlıklı olundondurma bitti artık benim ki pilot oldu uçuyor uyuduuudondurma dokundu zaağarrrrr
Allah Allah dilooss aslında dondurmanın dokunmamasi daha bi enerjik etmesi lazımdı sanki

benim gibi gündüz temizlik yapma sen de, enerjini emikleyen küçük bir bebeğin yoksa her zaman enerjik olursun
2 yaşında bir oğlum var ilkimize de enerji falan bırakmıyor. İnanılmaz hareketli

Olaya gelin abla heryerini sergilemiş bı de bana kiziyonuz bune resimler diye

Yaaa valla koptm
Dün duyunca şoka girdi ondan öyle tepki verdi bnce
Ahaha orası belli canim doktora çıkmadan ikiz değil demi diye sorduguna göre adam kesin uyuyamamistirda sbha kdr uykularını kaçırdık enistenin el birliğiyleama rahatlamıştır artik

Yaaa gördün mü keseni cokkk sevindim canım benim

evet canım ya ben de aynısını dedim ama adet adet diye tutturdular
Hiç de tarzım değiller, ihtiyaç sahiplerine vereyim hic kullanmadim diyeceğim ama kimin ihtiyacı olur ki dantelli satenli ic camasirina
neyse kız arada giy bari araya gitmesn
biri mor bri gırmızı biri pudra
Yoooh fiyonklu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…