- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.681
Evet kuzum bugün gördükYaaa gördün mü keseni cokkk sevindim canım benim❤
Harika bi duygu değil miEvet kuzum bugün gördük
İki hafta sonra kalp atışını duyabiliriz dedi
Ayyyyy yerimmm senin oooo gebelik takviminiEvet kuzum bugün gördük
İki hafta sonra kalp atışını duyabiliriz dedi
Ahahhahaha uyudu valla horul horulAhaha orası belli canimdoktora çıkmadan ikiz değil demi diye sorduguna göre adam kesin uyuyamamistirda sbha kdr uykularını kaçırdık enistenin el birliğiyle ama rahatlamıştır artik
Tam açılamıyom diloşum karnım ağrıyürrr
Valla ilk de olsa 3 de olsa hepsinin duygusu farklıymış onu hissettim bugünHarika bi duygu değil mi
İyim hamdolsun sen nasılsın kuzum BM her zaman ki gibi çocuk uyutuyor mVe as canım nasılsın
Dilosss alemsin alemmmm yaa iyice temizle gecmisiniŞittttt susss
En sevdiğim kaynana modellerindenAyy bizimki tövbe gelmiyor para gitcek diyekocam ameliyat oldu kışın ona bile gelmedi bakmaya kendi oğluna
Rabbim en kısa zamanda sana ve zeprama ve seksume gostersn takvmlernizi gorelim.insAyyyyy yerimmm senin oooo gebelik takviminibende istiomm yaaa ondannnn
Niye mıçında ki don iyi gelmedi ellammmTam açılamıyom diloşum karnım ağrıyürrr
Iatisnasiz bi sekilde nasil oluyorsa hergunun aksami konu buraya geliyor@Amecey gündüz söylemişti de inanmamıştım
Timizledimmmm iyiceneDilosss alemsin alemmmm yaa iyice temizle gecmisini
İkincide bnm de öyle olmuştuAyy çok sevindimRabbim sağlıcakla kucağına aldırsın cnm. Alttan ultrasonla bakmışlardı bana 6. Haftada bebeği göremeyince
Burdaki herkesin libidiosu tavan
Bana diye ne bakın benden beter çıktınız
Hayır hayır kötü düşünme ben dış gebelik geçirdim Allah korusunValla ilk de olsa 3 de olsa hepsinin duygusu farklıymış onu hissettim bugün
Hatta acaba dış gebelik falan mı diye sordum değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?