- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.941
benim annem kiz annesi olarak 20 gr bilezik takinca kaynanam yarim altin takıp kurtulcam derken 20 gram bilezik takmak zorunda kaldi
baya uzun uzun dil döktü bana. yarım altin varms evinde onu kolye yaptiriyim yeter diye. ben takmam yapcam dersen de karismam sonuçta herkes icinden geleni yapiyo dedim.
esim olmaz bilezik takcan diye tutturdukadin matem havasiyla bilezik takti bana bayraklar yarıya indirilmisti o gün o derce yani
Rabbim hepimize kolaylik wersin canm walla ne zor ne zorlar.Heleki calisan annesin masallah sana senin icin eminim daha zordurAnneAslan
ben 28 yaşındayım kuzu bi oğlum var 2 yaşına yakin
memurum yakında işe donucem :) İstanbuldayim ben de:)
tek cocukla bas edemiyorum
Bende kimseye emanet etmem...Öyle valla, napalım ciğer onlar. Emanet etmem, çekerim her türlü nazlarını. Bu saatler benim ama, tadını çıkarıyorum işte
Dimeee öyle bende başagımhayır oğlak :)
başak kadınları çok domestik, sevmiyorum diye diye kizim basak oldu iyi mi
Ayyy benim koca da başakKoca konusunda ömür törpüsü başağı tek geçerim ,kafamda siyah saç kalmadı sayesinde
@Negohatun ve ben başakzedeyiz
Gördü gördü canmHaa gördü mü iyi maşaAllah
Günaydın çiçeğimmmmGünaydın kertenkeleler
Muhtemelen okulda miniklerle uğraşıyorGünaydın çiçeğimmmmaneyyy kertenkele nerdeyseee
Aman bizlere mukayet ol, özellikle diloşaMuhtemelen okulda miniklerle uğraşıyor
Ben de anakertenkelenij bir diğer anayarisi olduğumdan topike sahip cikiyorm
Dilos zivanadan cikti onu kimse mukayyet olamazAman bizlere mukayet ol, özellikle diloşa
Regl döneminde daha da kuduruyo bu kızDilos zivanadan cikti onu kimse mukayyet olamaz
Dilos zivanadan cikti onu kimse mukayyet olamaz
Serooooo sabah sabah sana bir foto atarım hayatının en büyük yanlışını yaptığını anlarsın buna kimse hazır değil bence bu fotoyaRegl döneminde daha da kuduruyo bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?