Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy yıkıldııım valla pes yaa. Kız evi ile erkek evi aynı takmaz kii

Banada kayınvalidem ince bi bilezik yaparım geçerim diyordu. Yapmadığım çirkeflik kalmadı tüm yemekçi salon vs tutulmultu. 1 hafta kala dedim 100 gr altın parasını ve kına malzemeleri parasını hesabma yatırmazsan bende salona girmem. Gelinsiz düğün yaparsın dedim. bizim şehirler farklıydı. Onların düğüne bizden, bizim düğüne onlarsan gelen yoktu. Ben bu ilde nikahımı kıyar düğünümü yaparım. Sende orada tek başına 1000 kişilik yemeği yersin dedim ben balayındayken 2 gün sonra telefon geldi hesabıma 16 bin ₺ yatmıştı gittim sahte altın aldım. Sonra bozdurup değer kaybetmesinden iyidir. Ama halen bilmez

AnneAslan
ben 28 yaşındayım kuzu bi oğlum var 2 yaşına yakin
memurum yakında işe donucem :) İstanbuldayim ben de:)
tek cocukla bas edemiyorum
Rabbim hepimize kolaylik wersin canm walla ne zor ne zorlar.Heleki calisan annesin masallah sana senin icin eminim daha zordur
Napalim boyle yuwarlana yuwarlana gitcez yaşlanana kadar artık

Öyle valla, napalım ciğer onlar. Emanet etmem, çekerim her türlü nazlarını. Bu saatler benim ama, tadını çıkarıyorum işte
Bende kimseye emanet etmem...
Malum emanetin cani az derler duser kalkar bisi olur icime dert olur gozumun onunde olsunlar yisinlerrr beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…