Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanıtayım 22 yaşında 1,5 yıllık evliyim çocuğum yok ev hanımıyım
Tekrar hoşgeldin balım,bende 23 yaşında evli bi minnak kertenkeleyim bnimde çocuğum yok Allah nasip eder inşallah hepimize enn hayırlısından,enn sagliklisindan tez vakitte diyelim anne kertenkelemiz B Brunello Cicinelli dır bu arada

Hoşbuldum inşallh nasip eder bekliyoruz haylrısıyla vzşde darısos hepimize bu topik değişik ve yaratıcı olmuş gerçekten

Pembe Bal10cuk K KurkmantoluS kızlar bende kontrol ettim benim göbeğimde de kalp gibi pıt pıt atıyor birşeyler benimki de yerinde yani çok şükür valla transfer öncesi yerinde olmasaydı nerelerden ne çeşit teyze bulup yerine oturtturacagim belli değildi o düşüğü

Hoşbuldum inşallh nasip eder bekliyoruz haylrısıyla vzşde darısos hepimize bu topik değişik ve yaratıcı olmuş gerçekten
Amiinn inşallah bu topik libidosu fazla yüksek bi topik canim senin ki de yüksekse ne âlâdegilse de el birliğiyle çözüyoruz o sorunu

Demekki bizim melmekette göbek düzelten teyze yok benimkide yerinde olduğuna göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…