- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.981
Günaydın seksumm :)Günaydın meleklerim
Tekrar hoşgeldin balım,bende 23 yaşında evli bi minnak kertenkeleyimTanıtayım 22 yaşında 1,5 yıllık evliyim çocuğum yok ev hanımıyım
GünaydınGünaydın kızlar
O kdrina kafam goturmz yaslanirim benAy bence imkan varsa çok çocuklu olmak müthişşş. Bende isterim valla 4-5 tane olsun
Hoşbuldum inşallh nasip eder bekliyoruz haylrısıyla vzşde darısos hepimizeTekrar hoşgeldin balım,bende 23 yaşında evli bi minnak kertenkeleyimbnimde çocuğum yok Allah nasip eder inşallah hepimize enn hayırlısından,enn sagliklisindan tez vakitte diyelim anne kertenkelemiz B Brunello Cicinelli dır bu arada
günaydın hemşo kerkenkelemGünaydın meleklerim
Ahahhh güzel benzetmeO kdrina kafam goturmz yaslanirim ben
Heryerden mısır oatlagi gbi çocuk çıkar
Libidolaron gelişkin mi bu topik öyle bı topikHoşbuldum inşallh nasip eder bekliyoruz haylrısıyla vzşde darısos hepimizebu topik değişik ve yaratıcı olmuş gerçekten
Ahhaahgünaydın hemşo kerkenkelem
Ahahhh güzel benzetme
Amiinn inşallahHoşbuldum inşallh nasip eder bekliyoruz haylrısıyla vzşde darısos hepimizebu topik değişik ve yaratıcı olmuş gerçekten
Demekki bizim melmekette göbek düzelten teyze yok benimkide yerinde olduğuna görePembe Bal10cuk K KurkmantoluS kızlar bende kontrol ettim benim göbeğimde de kalp gibi pıt pıt atıyor birşeyler benimki de yerinde yani çok şükür valla transfer öncesi yerinde olmasaydı nerelerden ne çeşit teyze bulup yerine oturtturacagim belli değildi o düşüğü
RoossuummAhhaah
Bnm daha ne benzetmelerm var bir bilsen
İlerleyen vakitlerde hazır olDuymak isterim
Tamam dırİlerleyen vakitlerde hazır ol
Aslnda bayginimRoossuummbugun enerji mi yüklüsün sanki maşallah pıtırcığın nasıl annesi
Valla öyle olsaDemekki bizim melmekette göbek düzelten teyze yok benimkide yerinde olduğuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?