- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.081
Benden duymuş olma yapıyorlarkız ben burdayım yüzüme karşı dedikodumu yapiyosunuz
Dedikodu değil bacım ya yüzüne itiraf bu valla ben seni büyük zannediyordum ama neden böyle bir şey oldu bilmiyorum ben senden büyükmüşüm meğer
SoyleyememmmmBana bak gı ne şifreli konusuonnnn di bahammmm bağaaaaaanoğlüyürrrr
Dışın genç göstersin de bacım sallanormal hayatta da hep genç gösteren bir orta yaşlı zannediyorlar beni zaten, alışkınım
Bağa bahhh bağaaaa seni su konuşma stilinle döverim
Dışın genç göstersin de bacım salla
Haftasonu kaynımın düğünü var kertenkeleler ve kaynanama gidiyorum çooookkk mutluyumkaynanam şimdi heyecan içinde olur sözde gelin alıyor mutlu ayaklarında ben nasıl atlatacağım bu kına ve düğünü bana destek verin bakam
Gitmeden önce eğlenceli bişeyler izle. Canın sıkılınca aklına getir bu şekilde yüzün gülsünHaftasonu kaynımın düğünü var kertenkeleler ve kaynanama gidiyorum çooookkk mutluyumkaynanam şimdi heyecan içinde olur sözde gelin alıyor mutlu ayaklarında ben nasıl atlatacağım bu kına ve düğünü bana destek verin bakam
Dur bide kızgın emojisi yapam da tam olsunUla beğenmedim atmak nedir la yürek mi yedin
Ahah bak bu olur sonra da zorlarına gider bu sürekli gülüyor diye gıcık okurlar ben daha çok gülerimGitmeden önce eğlenceli bişeyler izle. Canın sıkılınca aklına getir bu şekilde yüzün gülsün
demi demi o teyze buraya gelecekValla öyle olsa @Pembe Bal10cuk u arar bulur yakasına yapışırdım ben galiba seroommkurtulamazdi benden o teyzelere götürene kadar
uyu gıı acuk bende turşu yapcamdaha pazardan geldmUyumazsam tabi
Yumuşamazsa koparırık başınıGeçmiş olsun Allah yumuşak başlılardan eylesin inşallah
Sorma 3. Elti hem de ve bu en tehlikelisi kaynanam kardeşinin kızını alıyor yani kan aynı kanooo elti geliyor desene, allah yardim etsin
Sorma 3. Elti hem de ve bu en tehlikelisi kaynanam kardeşinin kızını alıyor yani kan aynı kan
İşte ben de tam böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?