- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.061
Hahahahaha o abla sevilmeyen abla sanırmMahalleyi tanıyorum dedim kim bu gizemli, inşallak karşıda oturan abla değildir dedimsonra yaşın, çocuk sayın,memleketin alakasız çıkınca dedim tamam
Bende onu büyük saniyordumI inessa armand nedendir bilmem aklımda 35 yaş olarak kalmışsın sen de. 25 olduğunu duyunca şaşırmadım değil
I inessa armand nedendir bilmem aklımda 35 yaş olarak kalmışsın sen de. 25 olduğunu duyunca şaşırmadım değil
Yok sevilmeyen değil de gereksiz gerilim yaşatıyor. Her yerde karşıma çıkabiliyor. Arabama not yapıştırıyor evde olmadığım zamanlarHahahahaha o abla sevilmeyen abla sanırm
Hoşgeldin canm geçmiş olsun
İyiyiz sen nasılsın
Bende onu büyük saniyordum
Öyle demeDimi bak, nedenini bilmiyorum ama üyeler hakkında yaş tahminim genelde tutar
ruhum nine benim çünkü
35 ne ki ruhum en az 70
Öyle demeTam tersi olmak lazım. Ruhu dinç tutmak ve enerjiyle beslenmek lazım. Enerji emicilerin ağzına da kürekle vurmak lazım arada
Ay benim kalbim heyecanlı seyleri hiç kaldıramıyo ne zaman heyecan yapmışsam başarısız olmuşumdur her konudaBeni kovalayınca heycan olur.
Ben şiir sevmem pek dünya güzeli
Yok gayet sıcacıksın
Hııı tabi tabiEskiden bizde koşardık daBenden geçti zaten biz sıramızı gençlere bıraktık
Ben deBende onu büyük saniyordum
Anlamdimn gııı nedion sen bağaaaaaa
Dedikodu değil bacım ya yüzüne itiraf bu valla ben seni büyük zannediyordum ama neden böyle bir şey oldu bilmiyorum ben senden büyükmüşüm meğerkız ben burdayım yüzüme karşı dedikodumu yapiyosunuz
Bana bak gı ne şifreli konusuonnnn di bahammmm bağaaaaaa
Çok sarhoştum kesinYok gayet sıcacıksınavatarındandır belki gülüm değiştir
Hııı tabi tabidaha geçen gün kocacım diyip duruyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?