- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.201
İyi yapmışsıngeçtiim geçtiimm ponçik kalbimm dayanamadıı bazı yerlerde de gözlerimi kapattım elimin arasından baktıım da geçtim tam bir korku flmii modundaydım
Hep sizin yüzünüzden, az yazın ne olur, burda okuyacak insan varYaaaaNego ben de diom bu kız nerelerde de gülüyor diomm taaaa 1559 sayfa da dönüp dönüp yaaa oraya gidiommmm
İyi yapmışsın
Evlilerin içinde olunca biraz sooolabiliyor
Eve gireli bir saat oldu, çamaşır topladım, namaz kıldım, şimdi yemek yedim, okul saati geldi
Geri çıkıcam
Sen daha 15 k sın biz 17 k nasıl olacüğükkkk kiiiiHep sizin yüzünüzden, az yazın ne olur, burda okuyacak insan var
Tamamlayamadan yine gidiyorum imdaaat
Libidosu nedemekkk ımmm ımmmLibidosu ne demek ?
Çok teşekkür ederim burasıd olmasa evde skntıdan patlarım valla
Libidosu nedemekkk ımmm ımmmnasıl acıklücüğümmm
Sen beni daha tanımıyorsun beybiSen daha 15 k sın biz 17 k nasıl olacüğükkkk kiiii
Yavrummm benim bilmem mi gıı sen heryerlere yeetisürsünnn aneyyyyy baceyyyyimmmmmSen beni daha tanımıyorsun beybiben her halükarda okurum
A ha haa bu dediklerim 30 dk da yaptıklarım şekerim, sabahtan beri yaptıklarımı yazsam bunalıma girersinohoo hic is yapmamissin bugun, tembel ciktin. Ben neler neler yaptim
A ha haa bu dediklerim 30 dk da yaptıklarım şekerim, sabahtan beri yaptıklarımı yazsam bunalıma girersin
Senin için tıp oynucazHep sizin yüzünüzden, az yazın ne olur, burda okuyacak insan var
Tamamlayamadan yine gidiyorum imdaaat
Durun şimdi libidiloyu aciklicam kendimi toplamam lazgim önceacaba hazirmi ki bu açıklamaya yada resim videoya kız kaçmasın sonra
HahahahahahahaLibidosu nedemekkk ımmm ımmmnasıl acıklücüğümmm
Seni de en küçük kertenkele ilan edip hoşgeldin diyoruzNe güzel sohbetler herkes birbirini tanıyor vala bende sizin gibi olmak isterımbu arada temizlik yaparken bile buraya bakıyorum galiba merak işte çatlarım yoksa meraktan
Bahhh bahhh beni kötü amellerinize alet ediyorsunuzzzz diyimmmm bahhhhhh rosunmmHahahahahahaha
Açıkla hadi
Hadi hadi hadi
Neden mizaaah geldi aklıma hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?