- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.221
Senin hoslugin canmçok hoşsunuzz Roscuumm =)
Tosun sen çok yaşa emi aklıma da gelmedi değil bu videoooo
Neden selam okunuyirKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
HahahaahhajaTosun sen çok yaşa emi aklıma da gelmedi değil bu videoooo
Amecey balık burcu denilince benim gözümde sürekli ağlayan, mutsuz, romantik insanlar canlaniyor. Yanlış sanki o önyargı ne dersin?
NeyDiğer burçlar sanki çok şey
Evet sarı bombamKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Ah canım sende ayrı masummuşsunLibidosu ne demek ?
Çok teşekkür ederim burasıd olmasa evde skntıdan patlarım valla
Libidosu nedemekkk ımmm ımmmnasıl acıklücüğümmm
ehehhh yok kız ne 15 yılı daha 24 yaşındayım ben
aboo başladığı gibi giderse halimiz harap. İlk başlatımız poh gibiysi
bu forumda da herkes beni tatlı buluyogizliden bana yürüyonuz hee
Senin hoslugin canm
Haklısın kuzum senin düşünmen yerterli biraz çeki düzen vermek lagzim son bir kaç gündür fazla uctukKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Gülom cinsellik kategorisine dönmeyelim hepten di mi, belli süre dilimleri içinde belli sınırlar içinde daha tatlı oluyor konuşması, eğlenmesi. Fazlasına izin vermem. Ben uyarıyı yapayım da takan takar takmayan devam etsin geyiğine.Evet sarı bombam
Topige uyarı gelsin istemeyiz hiçbirimiz
Ve gerçekten daha dikkatli olalım
Zivitmayalim civitmayaljm
Zira bu topik en çok eglendigimz topik
Gergin fuatm bnm
Anlayışlı diloşum benimHaklısın kuzum senin düşünmen yerterli biraz çeki düzen vermek lagzim son bir kaç gündür fazla uctuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?