Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B baby0101 simcikk canım öncelikle libidoyu sormussun niyeyse açıklama gereği buldum kendimde libido demek kadının en sevhetli en derin konusudur +cinsellik hep bir azgın davşan gibi dolandığı zamanları olur o zamanlarda bu lobidoyu değerlendirme isteği olur biz buna +sex diyoruz kendini rahatlatma ihtiyacı duyduğu zamanlarda libido firlayı veriyor sagâ sola Arizona kertenkeleri gibi saldırmaya başlıyor ta kiii nezman oo libidoyu giderecek zamanı bulursa işte ozman sakinlik başlıyor

Kertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamı ByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand

Neden selam okunuyir
Neden dede neden ben

Evet sarı bombam
Topige uyarı gelsin istemeyiz hiçbirimiz
Ve gerçekten daha dikkatli olalım
Zivitmayalim civitmayaljm

Zira bu topik en çok eglendigimz topik
Gergin fuatm bnm

Libidosu ne demek ?
Çok teşekkür ederim burasıd olmasa evde skntıdan patlarım valla
Ah canım sende ayrı masummuşsun Küçüksün daha ondan zaar,desem evlisinde kizoğrenirsin zamanla buraya takildikca canım benim,o masumluktan eser kalmaz burda merak etme sen
Libidosu nedemekkk ımmm ımmm nasıl acıklücüğümmm

Haklısın kuzum senin düşünmen yerterli biraz çeki düzen vermek lagzim son bir kaç gündür fazla uctuk

Evet sarı bombam
Topige uyarı gelsin istemeyiz hiçbirimiz
Ve gerçekten daha dikkatli olalım
Zivitmayalim civitmayaljm

Zira bu topik en çok eglendigimz topik
Gergin fuatm bnm
Gülom cinsellik kategorisine dönmeyelim hepten di mi, belli süre dilimleri içinde belli sınırlar içinde daha tatlı oluyor konuşması, eğlenmesi. Fazlasına izin vermem. Ben uyarıyı yapayım da takan takar takmayan devam etsin geyiğine. , ⚰
Ben gidiyorum aç karnımı doyurmaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…