- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.401
Bana lazım değil anneaslana gönderAdres verin gönderiyorum
Eşin miSağolun kızlar. En çok korktuğum kişi de hasta oldu. Nazlarından geçilmiyor. Ev revire döndü. Giydim hemşire önlüğümü yine.
%30 hasta %70trip. Hem soğuk kahve siparişi veriyor, hem bekle beni iyi olcam diyoryavrularımı yalniz büyütemem de, evlenmemi istemiyorsan cabuk kalk de :))
Dellenir mi o zaman demeİyice dellensin diyosun
Yaaaa zepram ☹Eşin mi
Birazdan şiir faslına geçer. Tanıştığımız günü yadeder. Sonra film açalım der. Sonra acıkır. Kapanış ne zaman bilmiyorumDellenir mi o zaman deme
Islak odunu senin kocaya mı yollasakYaaaa zepram ☹
Yok kiz ciddiyim yaaa soyle soyliyim 2 saat once sivi alimini kesin dogru sonuc icin diyolar ya mantigim diyo ki yedigin herseyin icinde su var o da sivi hem biseyler yersen susarsin su icemezsin diyo 4e kadar benimle ilgilenceniz kaldi 1.51 saatŞaka yapıyosun
Uzlaşma araçlarımızın içinde yok oIslak odunu senin kocaya mı yollasak
O zaman iyi eğlenceler babanla canm ins güzel gunlernz geçer
Seni izleriz ara ara fırsat buldukça gel
%30 hasta %70trip. Hem soğuk kahve siparişi veriyor, hem bekle beni iyi olcam diyor
HYır alakası yok bu bir iki neden 4?Yok kiz ciddiyim yaaa soyle soyliyim 2 saat once sivi alimini kesin dogru sonuc icin diyolar ya mantigim diyo ki yedigin herseyin icinde su var o da sivi hem biseyler yersen susarsin su icemezsin diyo 4e kadar benimle ilgilenceniz kaldi 1.51 saat
Koca diye evlendim tripler kralı çıktı deseneHem de nasıl. Su içerken, elimden tut diyor ya
Uzlaşma araçlarımızın içinde yok o
Ahahahah bencede bi denemeli
12 ve 4 arasi en dogru sonuc dedilerrrHYır alakası yok bu bir iki neden 4?
tesekkur ederim canım, görüşürüz uğrarım tabi ki
Allah yardımcın olsun
Koca diye evlendim tripler kralı çıktı desene
Tüh olmadı bak bu şimdi
Normal günler 24 saatse bugün 124 saat bana. Balkona kaçtıkça hava almak için bakarım size uzaktan
Hastayken içinden romantizm fırlıyor demekkiBirazdan şiir faslına geçer. Tanıştığımız günü yadeder. Sonra film açalım der. Sonra acıkır. Kapanış ne zaman bilmiyorum
Bilmiyorum ama durum İyi değilHastayken içinden romantizm fırlıyor demekki
Ya da sanki seninle son dakikaları gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?