- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.421
Hoş geldin patronun piyemses kızıHelllöğğğ yamukpiyemsessss geldiiiiğğ
Tamam 12 de yap 1 de yap 4 olmak zorunda değil ki12 ve 4 arasi en dogru sonuc dedilerrr
koca hastalanması en dayanamadığımmmmNormal günler 24 saatse bugün 124 saat bana. Balkona kaçtıkça hava almak için bakarım size uzaktan
Daha kahvalti etmedim gerci 13.30 da anca kalktim zaten benim adam ise gitti bugun sayimi var ay ortasi o olmayinca bende uyudum
Hoş geldin patronun piyemses kızı
Sıvı midede pek durmuyor ondan içilmemesi lazım. Kuzum aç durma ne alaks onun içindeki de sıvı diye...hiç duymamıştım ... eziyet etme kendine...
Kiz 13:30 da uyandim iki bardak su ictim anca zaten 4du tutturabiliyorumTamam 12 de yap 1 de yap 4 olmak zorunda değil ki
Ahahha ye tabiki ama içme sadece ilk idrarını yptın mıDaha kahvalti etmedim gerci 13.30 da anca kalktim zaten benim adam ise gitti bugun sayimi var ay ortasi o olmayinca bende uyudumo zaman yiyebilir miyim biseyler
Benim huyumdur gozlerim acilinca idrar kesemde aciliyo ilk is wc ye gitmek millet el yuz yikamaya gider ben ciseAhahha ye tabiki ama içme sadece ilk idrarını yptın mı
Bende oyleBenim huyumdur gozlerim acilinca idrar kesemde aciliyo ilk is wc ye gitmek millet el yuz yikamaya gider ben cise
Beni 4e kadar yalniz birakmaaa zebraaaaammm herkes yalan sensin gercekkkBende oyleiyi o zaman bekle bakalım 4 e kadar ama yemek ye
Niye tek basına yemek yiyemiyomusunBeni 4e kadar yalniz birakmaaa zebraaaaammm herkes yalan sensin gercekkk
Yok nefret ederim hayatta kahvalti hazirlamam tek oluncaNiye tek basına yemek yiyemiyomusun
Ruh öküzümü buldum galibaYok nefret ederim hayatta kahvalti hazirlamam tek olunca
Nasilda sever beni öküzüm diyeee yaaaa desenlerine yandigimmmRuh öküzümü buldum galiba
Sen sevilmeyecek İnsan mısınNasilda sever beni öküzüm diyeee yaaaa desenlerine yandigimmm
Seni de ozluyceeezBilmiyorum ama durum İyi değil
İnsani bilmemde okuz olarak seviliyorum sanirimmSen sevilmeyecek İnsan mısın
Yok kız olur mu ruh sensin öküzü benimİnsani bilmemde okuz olarak seviliyorum sanirimm
koca hastalanması en dayanamadığımmmm
Gelinliğimi giyip otursam mı diye geçiriyorum içimdenSeni de ozluyceeez
Ne gelinliği yavvvGelinliğimi giyip otursam mı diye geçiriyorum içimdenÖzleyin beni kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?