- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.461
Amin kuzum sağol, kimin kalbinde ne var bir tek Allah bilir, o yüzden insanları göründüğü gibi yargılamayı bırakalı çok oldu, artık hislerime güveniyorum ben kalbim ısınmadıysa ne kadar sempatik olursa olsun o kişi beni yanıltmadı hiç.
Zaten surda bi seni sevdim iyi ki geldin bas kankim
Tamam sana yari alirim canim kankimmmkız daha sabahtan beridir okuyomherkeşe mavi boncuk dağıtıyon. ama ben sarı severim
Tammdir daha etkiliiii
Ayniiu bennevet çooooookkkkkk uzun saatler sonra gelen cevap
ben de aynı düşünüyorum senle negom. icimin isinmadigindan hayır görmedim dahaille insanlik yapıp iyi davranir yer kazığı otururum bi güzel
Tam ben yazacaktımkız daha sabahtan beridir okuyomherkeşe mavi boncuk dağıtıyon. ama ben sarı severim
Hayir yani niye geldin niye gidiyonBiraz dizi, biraz örgü yapayım bari.
Seni ve bugun ki muhabbeti hiç unutmuycam zepraaaEvlerinizdeki muhabbete bile dahil oldum iyi mizirvanaya sonunda ulaştım of ya gülmekten ne yazacağımı bile bilemedim
Yaptim anlar misin buraya atsam ben bilmiyorum pek anlamlariniMemeli Mestan ovu testi noldu yaptın mi ?
Yani gebelik testi gibi çizgiler en koyu olanı pozitif,yani yumurtlama olduğunu gostermez mi benim bildiğim,ama sen yine de at diğer kızlar da yorumlarYaptim anlar misin buraya atsam ben bilmiyorum pek anlamlarini
Baya silik hemde git gide koyulasacak işte ihmal etme yine deSilik cikti bugun
Koyulastigi gun baslicam dimi calismalaraBaya silik hemde git gide koyulasacak işte ihmal etme yine de
Bebeğine acil şifalar dilerim canım.Unutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?