- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.841
Gece babası çıkaracakbiraz akıllansın
Yeaahhh babe! E ben de kabul görenlerdenim sanırımÇünkü ben kutsalım
Azz kaldııı hissedemiyorum ama inşallaaaah
Al beni aallll o yerebir yer var biliyorum
orda totonun üstüne oturmak mümkün
epeyce yaklasmisim
duyuyorum
anlatamıyorum
Al beni aallll o yere
Pokerden aşağısı kurtarmaz 101 mi kaldı bahamalar diyorsun yasen bahamalar muhabbetinde yoktun
bak şimdi
bahamalardan malikane alıyoz onu havuzlu ve okyanus manzaralı :) topikteki kizlar hep geliyo
okey 101 falan oynicaz. herkes alevli bikini mayo tayt hasema giyiyo
elelrimizde kokteyller, saçlar boyalı, ellerimizde ışıklı bastunlar, altimizda girmizi klasik spor araba
orda yatip kalkarsin istediğin gibi
bizimle misin isgoçyalı
Pokerden aşağısı kurtarmaz 101 mi kaldı bahamalar diyorsun ya
Kuzum her mahallenin bir delisi vardır ya artık eminim , rozetimi elimden aldın. Buranın delisi açık arayla sensinulan ne guldum yaaaaa hahahahaha masallah hatunlar size kahkaha attirdiniz
Kutsi giysin alevli şortu ben giymemniye giz para yetmezse çiğ köfte yaprak sarma falan satcaktik
poker de oynariz nolcek
yalnız ben alevli şeyleri kabul etmemistim. puantiyeli giycemiki seçenek var yani alevli ya da puantiyeli
Kendim calip kendim oynuyorum hahahhahaKuzum her mahallenin bir delisi vardır ya artık eminim , rozetimi elimden aldın. Buranın delisi açık arayla sensin
Yumurtanın biri kist olmuş dedi sıvı gözüküyor dedi tamda bişey anlamadı adetin 21. Günü gel hormon ve hamilelik testi yapalım dedi ama gün aşırı ilşki devam edın dediNe dedi dr
Kendim calip kendim oynuyorum hahahhahaolsun ya baska mahallenin delisi olsaydimmm
Yaaaa kendimi cok ozel bi deli hissettimdaşı attığımınan yarardim gafani
neyseki bizim mahallenin delisisinseni koruma altına alıyorum
Kutsi giysin alevli şortu ben giymem
Canlandı gözümde, ben gelmiyom affeto alevli hasema giyecek zaten
Yaaaa kendimi cok ozel bi deli hissettim
Aaayyy indirimde alsaydin keskeeeeezaten seni tek kişilik vip odaya kapattircazhiç korkma yavaş yavaş yaklaş
bakalim bu gömlek olacak mi üzerineyeni sezon bak
Kabul görmesen bu kalpte işin ne !Yeaahhh babe! E ben de kabul görenlerdenim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?