- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.881
Ama telefonumuzu kimse dinlemesin madem şeaaapamicaz şeyolmasinburdan bakinca sen onu da delirtmissin gibi duriyyyonu da alt kattaki odalardan birine kapatırız günlük telefon görüşmesi yapabilirsin
Ama telefonumuzu kimse dinlemesin madem şeaaapamicaz şeyolmasin
Mesela sifre nasil olcak 3-2-1 hadi kaaaamonn bebek gibi mimektuplari okunan yerde telefon dinlenmez mi bacey
şifreli konusun
Mesela sifre nasil olcak 3-2-1 hadi kaaaamonn bebek gibi mi
Tamam sen beni sağda tükür kaptaaaannndeli olan sizsiniz ben ne bilem
bak bekletip durma daha bahamalara gidecem ben. isim gücüm var yavrum
Ağzım gözümoğlunun evine de misafir gibi sorarak mi gelecekmisniye yabanci adam muamelesine yapiyomusuz böyle şey görmemiş bu yaşına kadar bizden başka kimsede.
ben doğum yaptığımda kaynanam oturup anneme aglamis. oğlumun evini istediğim gibi karıştıramiyom bu ne biçim gelin. eşyaları kafama göre yerlestiremiyom hiç diye
böyle insanlar işte
ben atanip buraya taşınırken de kusmuslerdim niye gelin evimi yerlestirin dememisim de kendim yerlestirmisim evimiadet öyleymiş ben arayip cagircakmisim onlar de gelip evimi yerlestircekmis
normalde kelime haznem genistir ama bunlara diyecek bisey bulamıyorum peksen bulursan de bana
Tamam sen beni sağda tükür kaptaaaannn
Saydigin ablalar yok yanimda ama hatça ablayla gussun yengenin selami ver heeeec dert etmesin ben senin saclarini tarayiveririm diyotamam o zaman Allah'a emanet ol. tanımadığın delilerle konuşma. çoklu kişilik bölünmesi varsa da en uslu olaniniza veriyorum bu görevi. biz gelene kadar o göz kulak olsun. içindeki cakiye söyle çıkarsa onu çamaşır suyunda kaynatirim. tamaraya da söyle insan içine çıkacağıniz zaman saçlarını tarasin. son olarak da sen artık başkasını delirtmiyosun biz gelene kadar.
Ağzım gözümböyle okudum
O yüzden yorum yok
Gözümden yaşlar geldi şamdantamam o zaman Allah'a emanet ol. tanımadığın delilerle konuşma. çoklu kişilik bölünmesi varsa da en uslu olaniniza veriyorum bu görevi. biz gelene kadar o göz kulak olsun. içindeki cakiye söyle çıkarsa onu çamaşır suyunda kaynatirim. tamaraya da söyle insan içine çıkacağıniz zaman saçlarını tarasin. son olarak da sen artık başkasını delirtmiyosun biz gelene kadar.
Manyak diyince bi an ustume alindimyaaaa bi wonder woman olmasam da sade woman olarak çok savaştım ben
önüm arkam sağım solum manyak
sizinkiler ne zaman gelcekmis :)
GitmedenTamam sen beni sağda tükür kaptaaaannn
Aranan kan bulundu
Gözümden yaşlar geldi şamdan
Al işte, şamdanın da tık sesi gelditamam o zaman Allah'a emanet ol. tanımadığın delilerle konuşma. çoklu kişilik bölünmesi varsa da en uslu olaniniza veriyorum bu görevi. biz gelene kadar o göz kulak olsun. içindeki cakiye söyle çıkarsa onu çamaşır suyunda kaynatirim. tamaraya da söyle insan içine çıkacağıniz zaman saçlarını tarasin. son olarak da sen artık başkasını delirtmiyosun biz gelene kadar.
Manyak diyince bi an ustume alindim
Yasa be delileri koruma ve kalkindirma baskanimzaten alınman lazım
artık topigin resmi delisi sensin. seni himaye altına alan da benim
Al işte, şamdanın da tık sesi geldi
Bütün kertenkele bacilarima günaydın
Huzurunuz daim olsun.
Bugün doğum günü olan patronun kızı sana da sağlıklı bebekli bir yıl diliyorum iyi ki doğmuşsun.
Memeli Mestan
Anacım B Brunello Cicinelli nasılsın canım. Özledim seni
Geldim bebelerimben de geldim sonundaaaa
sabah beşte kalkan bir oğlum var artık
nabersiniz kizlar ne var ne yok
B Brunello Cicinelli bugün gelir demi :) bugün eşinin nöbet günü sanırım
K Kendinisevenbirii geçen günden beri eşimi kıyı köşe buldukça sarılıp öptüm. aptal aptal gülüyodubı baktım her gelisinde eli kolu dolu geliyo sana aldim senin için aldım diye. sabah da çocuğu yaninda götürdü ekmek almaya ben bisey demeden.
K Kendinisevenbirii izindeyiz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?