son aylar bebişlerimiz kaçıncı haftada kaç kg kaç boy????

benim kız 2300-2400gr.zayıf mı?dr 3kg doğar dedi ama sizce doğar mı?son 16 gün nasıl beslenirsem kilo alır?allaha şükür

bende pek inanmıyorum.. usg de tahmini kilo söylüyor.. benim bir arakdaşımada 3400 doğar dedi dr u.. 2650 gr doğdu.. baya fark oldu hemde((

bende bugün gittim kontrole 30+4günlük 1.600grm olmuş geçen ay 1.200grmdı doktorum az almış dedi.
buara cenazemiz vardı çok üzüldüm ondan alamadı klo bebeğim

bende 34 haftama girdiğim gün gittim 2 kilo 500 gr dedi doğumuna beklediğim kilo 3 buçukla 3700 arası dedi bakalım doğru çıkacakmı

sedacım bebişini tombullaştırmışsın işe yaradı galiba öneriler a.s.cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla önüme ne verirlerse yiyorum ben onu geçtim
galiba kendimi daha çok besliyorum ,doğumda ikimizde tosuncuk gibi olmazsak iyidir semacım :)))))))

benim kızım 9.haftadan beri hep 1hafta önde tezesi ama böyle devam etsin istiyorum
inş. böyle devam eder
yarın dr gidicemdelikafaduldendelikafadulden bakalım nolmuş boncuğummmm

kızım 28+2de 1350gr

ohh ohh maşallah 4 kilo doğuracan bu gidişle güzelim şimdiden böyleyse ye ye bebişine et olsun inşallah bende senin gibiyim gece gündüz yiyorum inanki bir gün doğru dürüs bişeyler yemezsem rahatsız oluyorum kuzucum aç gibi geliyor yemek yapmaya üşenen ben çeşit çeşit yemekler yapıyorum valla cokacimcoook

en son ben yazmısım
yıne ben yazayım
kac aydır kımse gelmedımı nannn
30. haftada kuzum 2 kılooo 50 gr dı masllahha kuzumaaaa

en son 28 sekiz haftalıkken gittim canı oğluşum 1340 gramdı rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…