son aylar bebişlerimiz kaçıncı haftada kaç kg kaç boy????

30+1 1750gr dı can oğlum benim maşallah tüm bebişlerimize rabbim korusun onları

Bende minicik, ufacım, tulumbacık yeğenimin kilosunu yazayım istedim... 27+4 1300 gr ..( bundan sonra haftada 250 gr alacak dedi doktoru )...Herksin bebeiğine de kendine de maşallah...

28 haftada 1200 gr.bugün ayrıntılı ultrasona girdim boyunu sordum kıvrıldığı için tam net olmamakla beraber yaklaşık 40 cm dedi

Benim oğlum da 34+0 iken 2150 gram idi. Doktor normal dedi ama sanki burdaki bebişlere göre kilosu birazcık az gibi. Gerçi normal doğum için çok kilolu olması iyi değil ama.
Çoğunu takip ettim de yazılanların ; böyle kilo almaya devam ederse bebişler çoğu 4 kiloya yakın doğacak :)
Ayrıca ultrason cihazları +- 300 gram farklı gösteriyormuş.

kızlar bu kilo ve boylara çok takılmayın bunlar gerçek değerler değil..bebişleriniz sağlıklı olsun yeter..

22 haftada 567 gr 28 cm kilosu 17. Gr fazla ama boyu 3 cm uzunmus bende eşimde uzunuz kaynanam diyor benim iki cocukta 60 cm doğdu. 60 cm çok uzun yaa

merhaba arkadaşlar pazartesi kontrolüm vardı.34+2 idik.oğlum 1890gr ve 42cm olmuş. Maşallah oğluşuma. NST ye bağladılar. Dr rahimde ufak ufak sertleşmeler oluşmuş. Artık rahim kendini doğuma hazırlamaya başlıyor normal dedi. Birde suyunda birqaz azalma var bol bol su iç günde 3 lt kadar dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole. Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

yaw benım oglumda 35. haftada 2.890 gr dı ama banada az geldı benım ablam 38 de dogum yaptı 4.600 dogurdu
anam nıy ebenımkı zayıf yaw

31+5 bugun doktora gıttım boyumuz 43 kılomuz 2000gr kılomuz sızınkılere bakınca az gıbı geldı
gulsem_22 nasıl beslenıyorsun anlatırmısın]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…