son aylarda adet sancısı

ozlembln

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
263
114
323
35 hft lık hamileyim son bir haftadır sanki adet olucam gibi sancı ve baskı hissediyorum, sabahlarıda aşırı kasık ağrım oluyor,dr rahim boyunda kısalma var ,2 hafta daha idare et fazla ayakta kalma dedi .birde bebeğim 2 hafta önden gidiyor.benimle aynı haftalarda olan arkadaşlardada böyle şikayeti olan varmı acaba???benim şimdi erken doğum riskimmi var???
:uhm::uhm:

35 hft lık hamileyim son bir haftadır sanki adet olucam gibi sancı ve baskı hissediyorum, sabahlarıda aşırı kasık ağrım oluyor,dr rahim boyunda kısalma var ,2 hafta daha idare et fazla ayakta kalma dedi .birde bebeğim 2 hafta önden gidiyor.benimle aynı haftalarda olan arkadaşlardada böyle şikayeti olan varmı acaba???benim şimdi erken doğum riskimmi var???
:uhm::uhm:

Yalancı sancı dedikleri şey olmasın o canım. bilmiyorumkismile Doğuma yakın böyle sancılar oluyomuş , anneyi doğuma hazırlamak için sanırım. Geçen bende de adet sancısı gibi ağrı oldu ama kısa sürdü.

benimde 35.haftam bitmek üzere aynı ağrılar bendede oluyor sanırım doğuma hazırlanıyor vücut gerçi bende bide bel fıtığı çıktı bugün onun ağrısı bunu bastırıyor allah yardımcımız olsun

bende rahim hazırlanıyordur diye düşünürordum ama dr 2 hafta nie yat dedi anlamadım?erken olmasını istemeyiz dedi

bende de bu sancilar 32.haftadan beri oluyor, bazen gun icinde 10 kere falan hissettigim oluyor. doktorumla konustum, muayenede rahimde agzinda incelme cikti ama henuz acilma olmamis. Vucut kendini doguma hazirliyor bunlarin olmasi normal dedi. Ama dinlen falan demedi, senin doktorunda muayene ederekmi soyledi 2 hafta dinlen diye yoksa oylesinemi?

canım aynı sorun bende 2 haftadır var. 34+2deyim. O adet ağrıları yalancı doğum sancısı merak etme yani. erken doğum tehdidi değil.

usg ile muayne etti rahim ağzı kısalmış dedi, pazartesi tekrar çağırdı bakalım ne dicek! çok merak ediyorum

benimde 35.haftam bitmek üzere aynı ağrılar bendede oluyor sanırım doğuma hazırlanıyor vücut gerçi bende bide bel fıtığı çıktı bugün onun ağrısı bunu bastırıyor allah yardımcımız olsun

canım hamileyken nasıl bel fıtığı teşhisi konuldu? mr çekilemiyor sadece muayene ederekmi? benimde çok bel şikayetlerim var dr. gitmedim daha ama gitsemde net bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.

dr gittim normal dedi haftaya birdaha çağırdı,doğum için hazırlıkmış bunlar,demirim çok düşük çıktı serum verdi onun için ,başka problem yok şu anda şükür .her an doğumu bekliyoruzyerimseniben

Back
X