Son ayrılmamızda beni çok hırpaladı

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
ilişki diye başka bir bölüme atabilirsiniz banene derdim sonuçta

anlatmaya kişileri tanıtmaya başlayarak başlıycam
X: Sevdiğim kişi
Y: BEN
c: ara bozucu pislik kız .s.ss.
d: yazlıktaki arkim sebepini bilmediğim bi sebepten benle konuşmuyor çokta tın !

X le ben yazın çıkıyordum ama bu c onun eski sevgilisiydi ve öpüşmüştü bununla c hep bana x i kötülüyordu ama arkadaşımdı öpüştüğünü ve çıktığını ben x den ayrılmayadan 1 gün önce öğrendim eğer önceden öğrenseydim çıkmazdım c ve d beni xle ilgili ayrılmaya felan hep kötü düşünceler soktu ve ben x'e yapmadığımı bırakmadım salak kafam salak

ayrıldık barıştık derken son ayrılmamızda x beni çok hırpaladı

- bıyıklısın dedi
- küfür etti seni biipp :// dedi
-salak salak ayıp ayıp mesajlar attı

ve kaç ay sonra beni ekledi normalmiş gibi konuşmaya başladı onu tersleyemiyorum duygularım buna hakim oluyor off yardım edin bana

Liseye gidecek kadar da büyükmüşsün. Hayır o yaşta ne duygunuz var bilmiyorum, biz de aşık olduk ettik sevgilimiz falan oldu da. Kimsenin arkasından ölünmez ya.

Gururundan değerli ne var? X gururundan değerliyse aynı şeyleri bi' daha yaşamaya hazır ol. İstemiyorsan da konuşmayacaksın.

Ne olacak sanki hayatının aşkı bu yaşta mı bulacak seni?

pucca kuzum sen kekliyon mu bizi annem?

x,y,z olmaz ki her konuda...

Sana bu şekilde hakaret eden bi insan yaşı kaç olursa olsun temız duygularla seni seviyor olamaz zaten, sil gitsin aklından bir an önce ...
Daha var gercek askı bulmana göründüğü kadarıyla..

kiz pucca yinemi sen??? Seni Gamze ve Mert olayindan hatirliyorum... hic akillanmicakmisin Sen????

şu sevdiğin çocuk var ya anacım ha işte ondan bi baltaya sap olmaz birlikteyken canım gülüm ayrılınca senden biiiiiiiiiiiiipppp i yok. bu ne saçma düşünce böyle ya ..........ay sen bak okuluna boşver bunlarla yorma kafanı c ile d yide salla gitsin anacım...:13:

hmm

enteresan bir konu gülememek içten değil yaşınızı sorabilirmiyim?? :)
17
anlaşılan bu ilk vukuatı deil:)

evet bu ilk degil... diger konularina bakinca anlarsin
huylu huyundan vazgeçmez .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…