Canım bata kaç kaldı senin. Benim belirtilerime çok benziyor.Bende bekliom iste ama solumda hep bir batma var ve mide bulantisi uzerine bide bas agrisi oldu....ondan teredut oldum...
bence varsa simdide cıkar ama sabahı bekle hem 1 gun daha geçmis olur bat kaçtıKızlar ben şimdi test aldım bu saatte yapsam olur mu yoksa sabahı mi beklemeliyim acil cevap sabırsızim cok cunku :)
test yaptırdınmıTatlım ikimizin de aynı günmüş.28 ine kadar bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum p.tesi kan testi yaptırmayı planlıyorum.
İnşallah alahın izniyle herbirimiz yüklüyüzdür de 9 ay sonra bebişlerimizi kucağıma alırız ben çok istekliyimm
Yaptım canim sonuç negatif adetime 2 gün var dayanamayıp yaptım ama bu sefer de olmadıbence varsa simdide cıkar ama sabahı bekle hem 1 gun daha geçmis olur bat kaçtı
Canım eşinle derken şunu demek istedim sen gebe olabilir veya olmaya bilirsin sonuçta eşin olamicağına göre.Esimle birlikte derken ?
bende 3 gün kala yaptım negatifti ama gecikmeyi bekliyorum.normalde adet oncesi bana bi enerjı gelirdi ama son gunlerde daha cok uykum geliyorYaptım canim sonuç negatif adetime 2 gün var dayanamayıp yaptım ama bu sefer de olmadıneden korunmadığım halde olmuyor neden diye sormaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?