son beş günü bekleyenler..

Aaa dur hemen deneyeyim adetime 4 gün var zaten zor duruyorum denemekten ne çıkar :)

Valla ilk defa duydum da ondan denedim şimdi ama buna da inanmamak gerek diye kendimi kandırıyorum :)

Tasarsa negative diyolar ....bira kopugu gibi olucakmis esimle denedim esiminki 1 parmak kabardi benimkise 4 parmak kabardi ...sekerlede denedim eridimi negatif dibinde tortu gibi olursa positif beklicez gorecez artik....

Yanı şimdi ayıp olmasın ama açıkça soyliyim temiz olsun diye bi kaba idrar biraz da c.suyu döktüm kendiliğinden kabarmadı bende az salladım karışsın diye bira köpüğü gibi oldu evet deeee iste en iyisi mi bekleyeyim bende 4 gün kaldı zaten ama göğüsler sis karnım gergin gelecek kesin kırmızı gül

Haftaya 4unde ve kaynio icim arada solemesi cay iceyim bitireyim ardindan geriyorum ve midem eksimis sekilde yukari cikio ...sen gebemisin

Kızlar test yapan var pozitifleri gören benim daha var test almamak için evden çıkmıyorum çıksam direk ayaklarım ezcaneye götürüyor beni

Kızlar ben şimdi test aldım bu saatte yapsam olur mu yoksa sabahı mi beklemeliyim acil cevap sabırsızim cok cunku :)

test yaptırdınmı

gebelik testini ilişkiden 15 gün sonra yapın yazıyor oylemi.o zaman benim mart 5 te test yapmm gerek

bence varsa simdide cıkar ama sabahı bekle hem 1 gun daha geçmis olur bat kaçtı
Yaptım canim sonuç negatif adetime 2 gün var dayanamayıp yaptım ama bu sefer de olmadı neden korunmadığım halde olmuyor neden diye sormaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı ne diyim

Esimle birlikte derken ?
Canım eşinle derken şunu demek istedim sen gebe olabilir veya olmaya bilirsin sonuçta eşin olamicağına göre.

Bir bardağa kendi idrarını diğerine eşinin idrarını koy.
Küçük kahve fincanına yakın sıvı çamaşur suyu dök ikisinede eşit bir şekilde.

Eğer seninki küçük küçük köpürerek tomurcuklar oluşup yukarı çıkarsa hamilesin.

Eşininde yine tomurcuk oluşup altta kalırsa hamile değilsin..

Bunu uygulamış birisi önünede idrar testi yapıp koymuş hamile olanla olmayanın dene derim

Yaptım canim sonuç negatif adetime 2 gün var dayanamayıp yaptım ama bu sefer de olmadı neden korunmadığım halde olmuyor neden diye sormaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı ne diyim
bende 3 gün kala yaptım negatifti ama gecikmeyi bekliyorum.normalde adet oncesi bana bi enerjı gelirdi ama son gunlerde daha cok uykum geliyor

Aynen ole bende hiç bir is yapmama rağmen günde 1 saat uyuyorum normalde hiç gündüz uyuma alışkanlığım yoktur.amaan neyse psikolojik herşey iste başka birşey değil :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…